Glasam za kobasice, pogotovo ako su oriđinali Njemačke.
Što se tiče knjiga, slobodan sam te obavijestiti da sam pročitao i treću knjigu Ivane Sajko "Rio bar", po mom sudu od svih triju najdepresivnija, dakle po mom ćejfu. No još uvijek nije dotakla dno mog 'bunara'.
Nedavno i ja pročitah i knjigu o kojoj govoriš. Slažem se s tobom. Inače, mnoge od tih razgovora sam već jednom čitao u vrijeme kad su izlazili u „Jutarnjem“.
Uz Ivane Sajko, dogotovljena je i knjiga Drage Pilsel-a "U što vjerujemo mi koji u boga ne vjerujemo". Radi se o tekstovima niza poznatih osoba na tu temu. Očekivao sam da će navesti konkretno u što vjeruju ako ne vjeruju u Boga. I tu sam se razočarao. Tekstovi uglavnom govore o tome zašto oni ne vjeruju u Boga. Jedino su Čedo Prodanović i Danilo Vranić (fizičar) donekle odgovorili na pitanje. Očigledno nije baš jednostavno odgovoriti na to pitanje ako ne primijeniš odgovor: „Ne vjerujem u ništa i nikome“. Zahvaljujući tzv 'životnom iskustvu' vrlo sam blizu da to bude moj odogovor na to pitanje.
25.06.2018. (14:26)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Jastoga sam jela u uzgajalištu u Primoštenu l svidio mi se, (kad sam dobila u nagradnoj igri 7 dana za dvoje u Primoštenu) ali da se baš moraju bacati pare- ne moraju.
25.06.2018. (14:35)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Je, probal sam i ja te razne tkz nobles specijalitete, uopće ne znam što je to tako posebno u tome, pa karmenadla od naše domače svinje je pet put bolja. Zapravo, jasno mi je, sve što papreno košta je najbolje, pa bilo to i govno u zlatnom omotu. Ljudi su budale, kad već masno plati, neće priznati da ne valja. Isto je i s cugom, vidio sam da ločeš nekakvu inačicu Jegera, mislim da je naš domači Vlahov puno bolji. A vjetar u kosi je odličan, nije mi jasno zašto žuri kad ima mobač u džepu ! Vratih se s mora, nisam ni prst umočio niti jeo ribu. Pozzz !
25.06.2018. (16:28)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Eh da, kod tebe uvijek samo zdrava hrana, pa tko ti ne bi zavidio :))) P.S. Ni ja se ne davim u jastogu, ali bilo bi mi žao da nisam bar probao, dapače, dozvolio sam mu i da mi pusti krv, pa smo se kao pobratimili. Hoću reći, družio sam se sa živim i prejako sam ga stisnuo, on klopio, i eto ti krvi, ali kako to već biva, tko se zadnji smije, najslađe se smije, a to nije bio on, ni domaće maslinovo ulje, ... ni domaći kruh i vino, nego eto, baš ja i veselo društvo na Biševu, u vrijeme "bivše nam".
25.06.2018. (17:18)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
semper_contra
Glasam za kobasice, pogotovo ako su oriđinali Njemačke.
Što se tiče knjiga, slobodan sam te obavijestiti da sam pročitao i treću knjigu Ivane Sajko "Rio bar", po mom sudu od svih triju najdepresivnija, dakle po mom ćejfu. No još uvijek nije dotakla dno mog 'bunara'.
Nedavno i ja pročitah i knjigu o kojoj govoriš. Slažem se s tobom. Inače, mnoge od tih razgovora sam već jednom čitao u vrijeme kad su izlazili u „Jutarnjem“.
Uz Ivane Sajko, dogotovljena je i knjiga Drage Pilsel-a "U što vjerujemo mi koji u boga ne vjerujemo". Radi se o tekstovima niza poznatih osoba na tu temu. Očekivao sam da će navesti konkretno u što vjeruju ako ne vjeruju u Boga. I tu sam se razočarao. Tekstovi uglavnom govore o tome zašto oni ne vjeruju u Boga. Jedino su Čedo Prodanović i Danilo Vranić (fizičar) donekle odgovorili na pitanje. Očigledno nije baš jednostavno odgovoriti na to pitanje ako ne primijeniš odgovor: „Ne vjerujem u ništa i nikome“. Zahvaljujući tzv 'životnom iskustvu' vrlo sam blizu da to bude moj odogovor na to pitanje.
25.06.2018. (14:26) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Jastoga sam jela u uzgajalištu u Primoštenu l svidio mi se,
(kad sam dobila u nagradnoj igri 7 dana za dvoje u Primoštenu)
ali da se baš moraju bacati pare- ne moraju.
25.06.2018. (14:35) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
modrinaneba
sada Te moram pitat dal so to Nurnberške kobasice...ja jih kupujem u Hoferu...baš mi slično deluju a tako dobreeeee!!!
25.06.2018. (15:00) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Mekon
Je, probal sam i ja te razne tkz nobles specijalitete, uopće ne znam što je to tako posebno u tome, pa karmenadla od naše domače svinje je pet put bolja. Zapravo, jasno mi je, sve što papreno košta je najbolje, pa bilo to i govno u zlatnom omotu. Ljudi su budale, kad već masno plati, neće priznati da ne valja. Isto je i s cugom, vidio sam da ločeš nekakvu inačicu Jegera, mislim da je naš domači Vlahov puno bolji.
A vjetar u kosi je odličan, nije mi jasno zašto žuri kad ima mobač u džepu ! Vratih se s mora, nisam ni prst umočio niti jeo ribu. Pozzz !
25.06.2018. (16:28) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
NF
@modrinaneba: nažalost nisu, te koje spominješ su znatno bolje, problem je što ove nisu njemačke ;)
25.06.2018. (16:28) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Proglasi
Ja: Što kupiti od grickalica za put? Također ja: Uzimaj redom sve gluposti neka traje mjesec dana puta
25.06.2018. (16:51) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Annabonni
Dobar je osvrt na Silobrčića.......Pročitala.Slažem se
25.06.2018. (17:01) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Grunf
Eh da, kod tebe uvijek samo zdrava hrana, pa tko ti ne bi zavidio :)))
P.S. Ni ja se ne davim u jastogu, ali bilo bi mi žao da nisam bar probao,
dapače, dozvolio sam mu i da mi pusti krv, pa smo se kao pobratimili.
Hoću reći, družio sam se sa živim i prejako sam ga stisnuo, on klopio,
i eto ti krvi, ali kako to već biva, tko se zadnji smije, najslađe se smije,
a to nije bio on, ni domaće maslinovo ulje, ... ni domaći kruh i vino,
nego eto, baš ja i veselo društvo na Biševu, u vrijeme "bivše nam".
25.06.2018. (17:18) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Regina
Ništa exstravagantno, ja sam za onu lepinju sa fotke :)
25.06.2018. (18:33) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
U zvijezdama piše
ja bih lepinju
26.06.2018. (15:54) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...