Komentari

nachtfresser.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • Pozitivka

    Lijepi se broj skupio kod vas na onom vašem hodu, po mojoj procjeni više od onoga što je za svaku pohvalu... E, sad da li je moguće biti prijatelj s neistomišljenikom, moguće je, ali uz ogromnu toleranciju koja je na našim prostorima ravna nuli.. :)

    avatar

    20.05.2018. (09:39)    -   -   -   -  

  • The Art Of Being Yourself

    Nisam imao pojma da je Dimićka tako zgodna.

    avatar

    20.05.2018. (10:55)    -   -   -   -  

  • The Art Of Being Yourself

    Samo da se zna, u vezi slobodne škole u Hr., ono što je Dragana pokrenula, to sada nastavljaju neki drugi, tako da njen trud i trud njenih suradnika nije propao, već se razvija dalje. Možda već ove jeseni započne s radom osnovna škola "demokratska škola zagreb" koju namjerava pokrenuti jedna ekipa , a čujem i da jedna druga ekipa nešto slično sprema u Samoboru.

    avatar

    20.05.2018. (11:01)    -   -   -   -  

  • Mekon

    Haha, bio si na demonstracijama, naravno, uvukao se u najženskiji dio kolone (valjda nisi bio u svojim trofrtaljkama), pa kao to su Tvoji istomišljenici, a možda si i uzvikivao Sieg Heil, jer nadjačali ste one s druge strane. Vidiš, ja podržavam drugu stranu, ha, tamo ima isto puno ljepih žena, maaa, to je sasvim svejedno, nikakve koristi ni od jednih ni drugih. Zemlja se i dalje vrti. Gledam tu Nadu Dimić (moja osmoljetka je bila po njoj), crna , ziher ful dlakava, Ličanka, doduše, izabrao si najbolje retuširanu fotku, no, ipak je zgodna. Ali takvima naveliko prosjek kvare partizanke tipa Milke Planinc koju ni neizbirljivi Ustaše nebi pojebali.
    A prijateljstvo, eeeh, Ti si pametan čovjek, znaš da prijateljstvo ne definiraju političke odrednice pa ni različiti svjetonazori, ni vjera. Prijateljstvo je uzvišena stvar, čak više nego bratstvo. Pozzz !

    avatar

    20.05.2018. (11:02)    -   -   -   -  

  • Dinaja

    smatram da politika i teme oko nje nisu i nesmiju biti jedina tema razgovora... u krugu naših prijatelja postoje i ljevičari i desničari... ali razdor ne čine ni jedni ni drugi... osrednjost i neznanje je virus koji uništava komunikaciju... Gotfried Benn i Heidegger... Heidegger i Hanna Arenth su svjedočanstva, zrcaljenje prijateljstva koje ne uništava neistomišljenost... tolerancija je stvorila ovaj svijet, tvrdi Maturana i time se misaono suprostavlja Darwinu... ali ga ne pobija... diskusije s neistomišljenicima šire horizonte... da, moguće je biti prijatelj s neistomišljenicima... obogaćuju... jednoumlje je zrcalo neznanja i užas... i da, Nada Dimić je bila lijepa žena... :)

    avatar

    20.05.2018. (11:18)    -   -   -   -  

  • modrinaneba

    UVIJEK sam ZA Prijateljstvo ali politiku mrzim!!!

    avatar

    20.05.2018. (14:57)    -   -   -   -  

  • Donabellina

    sve svoje odrednice sam odredjuješ....bez propitivanja drugih i svojih tumačenja.........Sve ostalo je trivijalno do neba

    avatar

    20.05.2018. (16:23)    -   -   -   -  

  • Regina

    Prijateljstva počinju zbog tisuću drugih razloga.

    avatar

    20.05.2018. (18:46)    -   -   -   -  

  • Lastavica

    Uvijek aktualan, uvijek svoj...ostani takav!

    avatar

    21.05.2018. (09:20)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...