Komentari

maithreya.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


 • luki 2

  Predivno! Također uživajte! Pusa, L+B+G

  avatar

  20.04.2018. (21:40)    -   -   -   -  

 • gogoo

  Lijep je vidikovac Čevo, a na Pustoj Beli sam i ja bio dvaput. (Varaždin ti se dosta nakrenuo, a fotke meni uvijek ispadnu kakve ih stavim. )

  avatar

  21.04.2018. (11:35)    -   -   -   -  

 • astrosailor

  Jesi mi pustil sline...u prethistoriji sam, zajedno sa dinosaurima, šetao na Čevo baš tako, u rano proljeće, dok koprive na putu od Podevčeva još nisu narasle veće od mene. Klupice? Sjenica? Mora da stvarno dugo nisam bio tamo, pred dvadesetak godina prije bi tamo sreo T'Rex-a nego čovjeka. Sjedao sam na bicikl u Vž, ostavio ga pred nekom kućom (bi li me i danas uredno pričekao ili bi si ga netko "posudio"?) i opalio šetnju gore-dole, i onda dalje biciklom preko Bele (onaj izvor je genijalan, najbolja voda u okolici) prema Marofu ili dalje pravac prema Ivancu i skretanje na Šaulovec i Črešnjevo, da izbjegnem promet, pa natrag doma. Eh! Na Ivanščicu je tada svake nedjelje trčal moj profa matematike iz MEC-a, Pap.

  avatar

  21.04.2018. (11:45)    -   -   -   -  

 • šumarKA

  lijep izlet predstavljen u riječi i slici. takvih blogova je malo.
  čekam tvoj slijedeći izlet

  avatar

  22.04.2018. (11:34)    -   -   -   -  

 • jelen

  Jučerašnji dan (još 15min to je subota) sam i ja za divno čudo iskoristio onako kako treba- na planini. Davnih godina nije bilo baš lako pristupiti Beli s Čeva, mi smo kao nadobudni mladci pokušali ali nismo uspjeli pronaći stazu. Prvog dana smo došli do travnjaka iznad Grebengrada (tamo gdje je onaj veliki križ) prenoćili gore, nastavili drugi dan do Čeva, tražili bezuspješno Pustu Belu, produžili cestom do planinarskog doma na Pokojcu i nastavili dalje put zapada... eh to su bili dani, tri dana na Ivanščici u komadu, nikad poslje to nisam ponovio.

  avatar

  22.04.2018. (23:48)    -   -   -   -  

 • brckib.blogspot.com

  Pozdrav!

  Vrhunski blog o najdražoj planini.

  Samo da te ispravim.
  Pomiješao si vidikovac malo Čevo i vrh malo Čevo.

  Pogledaj na karti. Svakako posjeti malo Čevo, dosta je blizu. Treba samo malo istraživati.

  avatar

  04.05.2019. (09:45)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...