Komentari

maithreya.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • jelen

    Dobro ste vi to istražili. Lijepo što vas privlači Medvednica, sigurno ima svojih skrivenih kutaka koje vrijedi posjetiti, ali meni nekako tamo ništa ne zove. Ali znaš koji dio Medvednice mene (malo) intrigira? Tamo kraj Zeline, htio bi posjetiti Zelingrad, to je dosta mistična stvar i donekle izvan udara ovih kojekakvih etno-folk "planinara" :-P
    Tek danas sam u Zagrebu našao novu obuću za planinarenje, nisu klasične gojze nego pješačke tracking cipele, ali viši model iznad gležnja.
    Je, dobro si primjetio, ovo naše nisko gorje polako postaje špica za vidjeti i biti viđen, treba se čovjek dotjerati, ne možeš u blatnim čizmama se pojaviti, ko neki seljak ;-))

    Svaka čast gosponu Horvatu za sedam godina na stubama.

    P.S.
    A gle Nikolu, izbrijanog, skrušeno hodočasti po kapelicama, tipična vikinška priča o obraćenju, još će se zamonašiti, ha ha

    avatar

    25.09.2017. (23:03)    -   -   -   -  

  • .Carapa Floyd.

    Znam sve staze.Volim Medvednicu.

    avatar

    26.09.2017. (08:51)    -   -   -   -  

  • stara teta

    ma pusti, niste dio onog prostog puka koji ode autima na vrh, nažderu se tam i onda hvališu da su bili "na slemenu". ma cici-mici. nije to to. šteta kajs te imali grdo vrijeme pa niste vidjeli bistro sve ono kaj se ima za videt. sa sjeverne strane se puno rjeđe prilazi, a sad me grize savjest, nisam znala da je hunjka tako zapuštena da praktički ne postoji, na onoj livadi sam doživjela svoj prvi susret sa skijama, i nije mi ostao u dobrom pamćenju, ne, ne. a gleč, nadihali ste se friškog zraka, vidli kajima, bili skup i to je glavno.
    kak me štrecnula ova tvoja reportaža, baš je.

    avatar

    26.09.2017. (11:18)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Zanimljiva putešestvija po Medvednici, ali tko vidio zalutati od Horvatovih stuba do Hunjke. Bio sam jednom davno do stuba od ove velike Hunjke kad je radila, a i na vidikovcu u onom velikom tornju gdje je bio i restoran. A eto, oko Sljemena su ustvari sve gostionice, ne možeš kao nekad donesti svoju spizu i cugu. Živjeli blatni i mokri planinari!

    avatar

    26.09.2017. (12:02)    -   -   -   -  

  • Lastavica

    Ovo je sasvim ozbiljna tura. I lijepa.

    avatar

    26.09.2017. (14:15)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...