Hvala Ti na odličnom izboru muzike...godi mi a i jelo je superrr...i sama često pravim kod nas se kaže kaneloni...ja dam unutra šunko i sir...mljac:)) Hvala na komentaru...posjeti!!!
13.09.2017. (16:30)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Svežder zauvijek Nekako mi umjesto vegan ljepše zvuči naš hrvatski izraz - biljojed. Dodao bih tu i one koji se hvale da jedu samo "organsku " hranu. Kao da se mi svežderi hranimo kamenjem, ponekad salatom od aluminija i sličnim anorganskim delicijama.
13.09.2017. (21:18)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
.Carapa Floyd.
Sreća...
13.09.2017. (14:11) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
AnaBoni
ovo ti je bajkovito makar ne znam što si servirala....
Kad obaviš svoj p'jat, stavi radi čitatelja koji te prate što i kako radiš,please
13.09.2017. (14:29) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Rano sam shvatila da se živi jednom, a uglavnom
preživljava. Nastojim živjeti.
13.09.2017. (14:30) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
.Carapa Floyd.
@ AnaBoni Ostatak čikilinka od jučer, spohala sa vegan sirom i tofuom.
13.09.2017. (14:39) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
.Carapa Floyd.
@Lastavica Jedan je život. UŽIVAJ !
13.09.2017. (14:40) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sukiyaki
Molim lijepo nek se uzme u obzir da to ne mora biti i istina hehehe, možda zaista postoji reinkarnacija cure...
13.09.2017. (16:28) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
modrinaneba
Hvala Ti na odličnom izboru muzike...godi mi a i jelo je superrr...i sama često pravim kod nas se kaže kaneloni...ja dam unutra šunko i sir...mljac:))
Hvala na komentaru...posjeti!!!
13.09.2017. (16:30) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
.Carapa Floyd.
@Sukiyaki Samo istina samo pozitiva i sreća.
13.09.2017. (16:31) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sukiyaki
Ok, primila na znanje ali znaš što, i sama srća je relativan pojam, slažeš se?
13.09.2017. (16:37) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
.Carapa Floyd.
@ Sukiyak Sreća je u tebi,budi sretna.
13.09.2017. (17:15) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
More ljubavi
Svežder zauvijek
Nekako mi umjesto vegan ljepše zvuči naš hrvatski izraz - biljojed.
Dodao bih tu i one koji se hvale da jedu samo "organsku " hranu. Kao da se mi svežderi hranimo kamenjem, ponekad salatom od aluminija i sličnim anorganskim delicijama.
13.09.2017. (21:18) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
luki 2
Uživaj Čarapice! Sve izgleda predivno i ukusno! Za pet! Pusa, L+B+G
14.09.2017. (00:00) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
sewen
Nikad proba nisam tu spizu. A tija bi. Moraću...
14.09.2017. (10:08) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
j.
I ja bih propjevao uz ovakvu gozbu :)
15.09.2017. (11:11) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...