Komentari

sekasmith2.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • AnaBoni

    Pa, seko, nisi me ni nasmijala, ni utješila.............ubadaš bogami tamo gdje boli

    avatar

    11.07.2017. (12:16)    -   -   -   -  

  • sekasmith

    napisala sam komentar pa mi se zbrisal. javim se kad kse ohladim ovoi he za ponorit.

    avatar

    11.07.2017. (12:49)    -   -   -   -  

  • Klik

    I to "samobrisanje" tvojih komentara dio je "odrastanja"... nismo više koncentrirani ni vješti na zamke i smicalice cyber-prostora... možda imamo malo više strpljenja od ovih nadolazećih "nestrpljivih" sada-i-odmah generacija, ali Dr. Alzi, među inima, dobro dela svoj posel.

    Imaš par "legendarnih" provala u ovom postu - primjerice s docrtavanjem dlaka na nogama... Zakon!

    Gledam ovih dana baš neke reprize "Lost"-a... "Komad" je u neželjenom zatočeništvu nekih luđaka na izoliranom otoku mjesecima... i kad digne ruke, a ono obrijana pazuha/pazusi... "Ma dajte najte"!
    A koja li je ono pedesetih-šezdesetih pozirala neobrijana - Brižitka ili Lorenica ili...

    avatar

    11.07.2017. (13:42)    -   -   -   -  

  • mecabg

    Dobro je dok se žali na bolove u nogama, visok-nizak tlak, muž koji je oslabio ili trbuh koji raste iako se ništa ne jede...
    Dobro je dok se gundja na susjeda, sedu kosu, zube kojih nema (gde su otišli??)
    Dobro je grditi sporog konobara i loš roštilj u restoranu...
    Loše nastaje kad svi negde nestanu, pa nemaš kome ni telefon okrenuti... I oni koji su preostali rasuli se po svetu, pa i njih kao da nema...
    Gundjajmo dok možemo i imamo kome :))

    avatar

    11.07.2017. (19:47)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Znamo:)))))))) Ali, Ti si to tako simpatično prezentirala, pa se ne čini "da je kraj svijeta" ::::)))))) Pusa, L+B+G

    avatar

    11.07.2017. (22:54)    -   -   -   -  

  • Sjedokosi

    ima tu onaj zgubidan kaj bi sve iznad sedamdeset pobio, a on pedesetu navršio. Ne brine me niš ni kile ni godine. Lova me brine, kaj je je. Kažu da zato imam Hrvatsku. Prijatela ne smeš ni pozdraviti kak se šika..
    Problem je u onima kaj zbog nečijega štapa napuštaju veze jer kaj bi sa starcem hodale, kaj bi drugi rekli o tom? Zauzimaju fotke raznih građevina pazeć pod kojim se kutom naslikavaju. Prodaju ideje u vječnoj ljubavi i izazivaju lažno divljenje blogosveta. Ma živimo, i još nas ima

    avatar

    12.07.2017. (16:49)    -   -   -   -  

  • sekasmith

    Sjedokosi, tak su me inspirirali lepi komentari volim te neke ljude jako, al moram odgovorit na tvoj: Imam tu jeb hm... štaku i nastojim ne smetat. Ulazi babac cca 8 banki E jem BEZ ŠTAKE AL S MERCEDESOom) torbo z kotačima i ja pomičem štapinu za cca 3 cm i velim pardon a ona onak s visine - JE , KAD BUTE POMAKLI ŠTAKU MORTI BUMO MOGLI UČI. Posle neka smjehurija nebitno, obrati mi se vani jedna i veli - ono sa vašom štakom je bilo baš sranje. Reko je baš si razmišljam, imam odgovor za idući put: Kad se pojavi baba od 80 bum joj rekla - gospođo, u Vašim godinama bi neko star kao Vi (nema veze kaj se ponavlja) trebal razmeti nekoga ko odlaže štap radi povrede ili teškog hodanja. I tak to svaki dan neki jebeni Hrvat pokvari dan drugom, a ja sam uvijek kreten i sekiram se, nadam se da nem dugo. Ma!

    avatar

    12.07.2017. (18:18)    -   -   -   -  

  • sekasmith

    Klik - nisam uspjela odolit kaj ni fora, još ima nekih singlica kaj se svi rugaju gleč komada nema obrijane noge, da viš kakve su moje bile, katastrofa. Dečki su slinili za menom ili su se rugali, al nisu mogle ostati nezapažene, srećom pa samo noge, ne još i ruke i leđa majketi; al fakat nije bilo fora, samo je moda bila takva nekakva.... U isto vreme se hračkalo po frajerima kaj nisu imali kak se to veli rutava??? jel je???? prsa, bljak, beba, vidi ga, ko curica, jebiga, dlake se ima il se nema. A lik bez dlakavih nogu se kupal u trapkama da bi opće bil fora. Ceker.

    avatar

    12.07.2017. (18:24)    -   -   -   -  

  • Sjedokosi

    ne bumo takvim učinil to zadovljstvo. Tu smo i nek jamraju :)

    avatar

    12.07.2017. (19:29)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...