Komentari

modestiblejz.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Dušebrižnik

    Po političkoj pismenosti birači desnice tek su u 2. ili 3. razredu osnovne škole. A desnica, svjesna političke pismenosti svog biračkog tijela, to obilato koristi.

    avatar

    23.06.2017. (11:28)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Potpisujem gornji komentar...I zahvaljujem na jučerašnjem postu - bila na okupljanju...Pozdrav, L+B+G

    avatar

    23.06.2017. (17:05)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    @Dušebrižnik, šišači stada.
    @luki, nema na čemu (i bravo!).

    avatar

    23.06.2017. (21:23)    -   -   -   -  

  • Mariano Aureliano

    Glede i u svezi najnovijeg proseravanja vladajućih (ministar uprave Lovro Kuščević: "Nikako ne može biti isto kada se ZDS veže uz Antu Pavelića ili kada je u amblemu udruge HOS-a koja je s tim pozdravom u svom grbu registrirana još 1998. godine.") pozivam sve na javno autanje! ;-)

    avatar

    24.06.2017. (15:27)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    @Mariano, može, pozivam anemičnog premijera i precjednicu nacionale da počnu prvi i svojim primjerom predvode narod :0)) ali kako je ono antologijski zaključio Dežulović gdje nestanu ustaše kad trebaju objasniti zašto podižu desnicu?
    "Nije mi, ukratko, poznata baš nijedna društvena grupa s tako labavim uvjerenjem kao što su ustaše. Puna nam država ušatih samoglasnika, kukastih križeva i “za-domova”, a u svih dvadeset godina nitko nikada, ali baš nitko nijednom, nije imenom i prezimenom, javno, na televiziji ili u novinama, rekao za sebe da je ustaša.
    Ako netko za njega to i slučajno pomisli, samo zato što, recimo, podignutom desnicom pozdravlja “za dom!”, eto ga odjednom kako muca i vrda, kmeči i cvili.
    U toplom roditeljskom domu, u svlačionici ili gostionici, na tribinama ili internetskim forumima, sve je puno za dom spremnih ljutih ustaša što poneseni emocijama snatre neumrlu NDH, a kad treba za taj sveti cilj i čvrsto uvjerenje žrtvovati par stotina kuna kazne ili jedan jebeni Mundijal, eto ih kako odjednom samo beskrajno vole svoju Domovinu i sve ljude svijeta.
    Usraše se ustaše."

    avatar

    24.06.2017. (21:22)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    „Bilježe drevni internetski ljetopisi“, a koja je pouka? Cinik bi rekao: „Treba spaliti dr(n)evne internetske ljetopise kako bi se zatro svaki trag neodgovornosti i aljkavosti graditelja „previše kvalitetne ceste“ koja je zbog toga „vrlo primamljiva za brzu vožnju“.

    avatar

    25.06.2017. (15:33)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    @semper, neodgovornosti i aljkavosti? ma jok, majstori bi za sebe rekli visoke društvene osviješćenosti i neupitne sposobnosti!

    avatar

    26.06.2017. (21:23)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Prihvaćam ispravak krivog navoda :-)!

    avatar

    27.06.2017. (14:32)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...