Komentari

sekasmith2.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • stara teta

    pa kaj fali onoj kemijskoj kavi?? bar znaš kaj je nutra, piše na deklaraciji. a one frakove, glorije, ovakve, onakve, to ti je već dugo mačak u vreći. moja je baka maria-blanca išla u neki dučan pod zidom, tam kupovala sirovu kavu, onda ju odma sama pržila na posebnoj tavi, a onda smo mi klinci to mljeli u onim kockastim mlinčekima kaj su imali kutijicu ispod, je, je. i to je onda tak mirišalo ko da si u vodovodnoj (tam je, ak se sečaš, još uvek tvornica frank!). i to se delalo navek na friško, prosim lepo. i kava nikad ni bila bez okusa, prekisela, preslaba ili bljutava. no, takvih kava više odavno nema, pa si ja zemem instant nesicu, bar znam kolko ima kofina u mojoj jutarnjoj dozi. puno!

    avatar

    11.06.2017. (13:46)    -   -   -   -  

  • Kunigunda

    ma ja ti ne vjerujem........ti se samo z nami zajbavaš

    avatar

    11.06.2017. (14:07)    -   -   -   -  

  • sekasmith

    Očito ne objašnjavam stvari kak treba. Htele smo napraviti kak mi univerzalno zovemo - neskafe - od čaja od bazge. Dakle bazgu donese dečecdoma onda ti to sjeckaš od zelenog dijela, pa sušiš pa premećeš pa prehitavaš, celo vreme psuješ ko cucak i onda kad to posmeđi i postane boje kave - zamijeniš čaj od bazge s neskafeom. Dec d pojnt.

    avatar

    11.06.2017. (14:20)    -   -   -   -  

  • stara teta

    ma daj mi nemoj farbat, čaj od bazge nikad nije ni bil nit bu bil ikakva zamjena. pogotovo ne za kavu. bazgovina ima tak posebnu aromu, bilo u čaju ili u sirupu i soku da nema šanse to zet ko kakti kavu. bit je u tomu kaj ste se vi zaribale i zele pogrešnu kanticu, he, he ;)

    avatar

    11.06.2017. (14:58)    -   -   -   -  

  • luki 2

    :)))))) Pozdrav, L+B+G

    avatar

    11.06.2017. (16:46)    -   -   -   -  

  • sekasmith

    Kaj zbiljam misliš da smo se zeznule? Nemrem verovat!? Kak ste me skužile!?

    avatar

    11.06.2017. (17:58)    -   -   -   -  

  • Klik

    "(...) Kad je muško dete u pitanju onda iš videt jel ti soba u komadu. (...)"... He he... i ja sam s četiri-pet zamalo nekom barbi demoliral vazu iz dinastije Čing-Ming. A možda nije bilo tak "zamalo". Moji o tome nisu nikad više htjeli pričat'...!

    avatar

    12.06.2017. (10:56)    -   -   -   -  

  • sekasmith

    KLIK alzo ovak nekei! Jel to iz Alana Forda ili kei??? Jel ti znaš ono - mama se srdi kaj sam razbil vazu, a i tak je vaza bila stara i opće ni bila hrvacka nego neka stara kineska (ne se smijat naglas, e koma) :-))))))))))))))))))))))))

    avatar

    12.06.2017. (18:10)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...