Komentari

sta-je-ovo1.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • FreshCaYg

    Dobrodošla :)

    avatar

    10.06.2017. (04:43)    -   -   -   -  

  • izvorni život

    Tekst ti je dobar, tim više što je iz prve ruke. I samo potvrđuje ono što pričam već godinama, škole treba ukinuti i bok.
    Atmosfera koju si opisala da vlada u školi, sva ta sranja s opakim ravnateljicama, kolegama koji čekaju pravi trenutak da nekom zabiju nož u leđe, mahnita djeca koja ne jebu nikog, pa onda i ovi skakutavi tate od 100 i tko zna koliko kila, sve je to bolesno, a znam i čujem od drugih ljudi koji rade po školama da je kod njih praktički identična stvar. Ukinut škole, pa vidit šta dalje.

    avatar

    10.06.2017. (06:28)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    Jezivo, jezivije.......otkuda uopće početi rasplitati to zmijsko leglo?
    U svoje gore dane, rekla bih 'napalmom na sve to', ali stradali bi i nevini.
    :((

    avatar

    10.06.2017. (10:03)    -   -   -   -  

  • Škola na samrti

    FreshCaYg: Hvala na dobrodošlici :-D Lijepo je kad se probudiš "umlaćeno" pa te netko lijepo pozdravi!

    izvorni život: prvo hvala ti jer sam se nasmijala kako pola noći razmišljam o tome kako nastaviti biti autentična u ovom sumanutom životu, i kako se treba pokupiti iz ove tarapane u neku blaženu vukohebinu i vratiti se izvornom životu... i eto izvornoga života :-D
    I odličan ti je sažetak stanja školskoga sranja... a tko će u tome povlačiti kurikularnu reformu - pa nama treba reforma razuma!
    Da, ukinuti! Ali, treba ukinuti cijeli ovaj način života koji nije čovječan. Mnogi su moji već otišli u Irsku i zadovoljni su. Mnogi su otišli iz grada vraćajući se nečemu smislenijem i izvornijem i još su zadovoljniji. U tim zadovoljnim enklavama i djeca se odgajaju kako treba.
    Što dalje.... dalje od ovoga svjetonazora!
    Pisala sam kako bi si olakšala, kako bih se razbistrila, kako bih osmislila što dalje, kako bih možda pomogla nekome tko je u sličnoj situaciji, ali sve u meni vrvi da je jedino rješenje BAJ BAJ OD SVEGA TOGA...

    avatar

    10.06.2017. (10:08)    -   -   -   -  

  • Škola na samrti

    Draga Coprnjica: pravo si pitanje postavila ... ah... a za napalm... razumijem to stanje ;-) i kad se tako užareno osjećam.... mislim na nevine...

    avatar

    10.06.2017. (10:45)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Grozno :((((( Izdrži, što Ti pametno mogu reći....Ufffff....Pozdrav, L+B+G

    avatar

    10.06.2017. (21:21)    -   -   -   -  

  • izvorni život

    @Škola na samrti, pa normalno da je jedino riješenje baj baj svega, nema drugoga. Ljude oko sebe nećeš promijeniti, školski ni bilo koji drugi sustav nećeš promijeniti, čak ni svog muža nećeš promijeniti, a ni on tebe. Tko je pametan, a usput želi i živjeti autentično, jednostavno mora smisliti način da se makne i da, ako baš hoće, djeluje na neki drugi način. Gdje, što i kako, to je sve relativna i rastezljiva stvar. Treba slušati sebe u svakom slučaju.

    avatar

    11.06.2017. (05:22)    -   -   -   -  

  • Ništa spektakularnoga...

    I u mojoj školi je vrlo slična situacija (ako ne i gora)... i to traje... a najgore je to što se kraj ne naslućuje.

    avatar

    13.06.2017. (06:21)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...