os Sergeja Eisensteina imaš samo dobre stvari za pročitati, ai vidjeti genijalnih filmova. Fascinira me to doba i umijeće kamere, Lungić svinjski? onaj pravi dođe od 140 kuna pa na dalje :)
25.05.2017. (11:34)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Prošle godine sam jeo domaći istarski pršut i moram priznati da je bio najbolji koji sam ikada jeo. Inače, u Zagrebu znam ponekada kupiti drniški u Nirinom dućanu, i izvrstan je, ali i dosta skuplji nego ovi talijanski koje spominješ ;)
25.05.2017. (12:16)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
O lungićima, cijenama i kuhinji mogla bih do sutra, što s kamerama i fotografijama baš i nije slučaj. Ostavljam vama zaduženima za to. Obezvrijeđenost nastavničkog rada vidljiva je na svakom koraku, bez obzira koliko kg teletine se može kupiti za odrađeni sat:)
25.05.2017. (12:38)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ne znam porijeklo tog Tvog lungića, ali vjerojatno je iz Vijetnama iz USA zamrznutih ratnih rezervi, obzirom da je jeftin. U Zg je dvostruko skuplji, osim ako u Rijeci lungiće subvencionira Vojko u izborne svrhe. No, ako nisi dobio flekove, znači da je bio jestiv. Uostalom da li Ti uopće znaš kako izgleda lungić ispod mesarske vitrine ?! Haha, švabski pornići iz Moskve, čemu se čudiš, pa i Robin Huda su snimali u Dubrovniku. A Rio Pekos kojim su plivali za život Inčučuna i Old Šeterhend je Zrmanja , tamo su barem siromašni Ličani profitirali. Čuo sam za tog Sergeja kojeg spominješ, mada je meni u sjećanju bolje ostao pokojni Felini po pitanju golih guzica, sisa i mufova u filmovima. Eeeh, baš sam razvezao... Imaj se dobro !
25.05.2017. (17:14)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Kunigunda
Ne izgleda baš idealno na slici , ali, neka tebi paše.......
25.05.2017. (11:30) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Demetra
Ima restoran Šestinski lagvić gdje se sprema fantastičan lungić. Istina cijena nije kao tvoj, ali bude stvarno odličan. Pozdrav putuje.
25.05.2017. (11:33) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sjedokosi
os Sergeja Eisensteina imaš samo dobre stvari za pročitati, ai vidjeti genijalnih filmova.
Fascinira me to doba i umijeće kamere,
Lungić svinjski? onaj pravi dođe od 140 kuna pa na dalje :)
25.05.2017. (11:34) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dinaja
volim lungiće na sve načine... i umijeće kamere... :)
25.05.2017. (11:58) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Uvijek je bilo onih koji će razumjeti, i onih koji neće, ali
neće ni priznati :)
25.05.2017. (12:05) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
Prošle godine sam jeo domaći istarski pršut i moram priznati da je bio najbolji koji sam ikada jeo.
Inače, u Zagrebu znam ponekada kupiti drniški u Nirinom dućanu, i izvrstan je, ali i dosta skuplji nego ovi talijanski koje spominješ ;)
25.05.2017. (12:16) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
nema garancije
O lungićima, cijenama i kuhinji mogla bih do sutra, što s kamerama
i fotografijama baš i nije slučaj. Ostavljam vama zaduženima za to.
Obezvrijeđenost nastavničkog rada vidljiva je na svakom koraku,
bez obzira koliko kg teletine se može kupiti za odrađeni sat:)
25.05.2017. (12:38) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Mekon
Ne znam porijeklo tog Tvog lungića, ali vjerojatno je iz Vijetnama iz USA zamrznutih ratnih rezervi, obzirom da je jeftin. U Zg je dvostruko skuplji, osim ako u Rijeci lungiće subvencionira Vojko u izborne svrhe. No, ako nisi dobio flekove, znači da je bio jestiv. Uostalom da li Ti uopće znaš kako izgleda lungić ispod mesarske vitrine ?!
Haha, švabski pornići iz Moskve, čemu se čudiš, pa i Robin Huda su snimali u Dubrovniku. A Rio Pekos kojim su plivali za život Inčučuna i Old Šeterhend je Zrmanja , tamo su barem siromašni Ličani profitirali. Čuo sam za tog Sergeja kojeg spominješ, mada je meni u sjećanju bolje ostao pokojni Felini po pitanju golih guzica, sisa i mufova u filmovima.
Eeeh, baš sam razvezao... Imaj se dobro !
25.05.2017. (17:14) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Regina
Dođi ti kod mene na jednu bačku šunku sa salaša :)
25.05.2017. (21:42) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...