Komentari

babl.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • O-da životu!

    Imam stvarnu rečenicu koju sam čula u redu na Mup-u. Pita gospođa službenicu- Jel trebam doći lično po osobnu? hahahaha, Imam i sama rupa, a rugam se drugome. S tim rupama dajem motiv da se i meni ruga :)

    avatar

    18.05.2017. (11:22)    -   -   -   -  

  • pero u šaci

    Pravljenje da se ne razumije značenje riječi legitimacija - upravo u svrhu legitimiranja: po pitanju pravovjernosti političkog svrstavanja.

    avatar

    18.05.2017. (11:47)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    po meni je to samo još jednan instrument kojim se manipulira javnošću, možda bi bilo najbolje organizirat jedan veliki referendum, pa da vidimo što kažu građani, mogli bi o jednom trošku sahranit, ustaše, partizane, zabranu pobačaja, zajednički jezik, i kojekakva druga pitanja, ali od čega bi onda živjeli lijevi i desni ekstremi, ali biologija radi svoje, uskoro će generacije koje boli kurac za sva ta pitanja postat većina, a relikti prošlosti će otić manituu, gdje im je i mjesto

    ovako se vode od strane političkog establishmenta dirigirane besmislene bitke, sa ciljem instaliranja meritokracije, kao slijedećeg oblika totalitarizma

    avatar

    18.05.2017. (12:34)    -   -   -   -  

  • pero u šaci

    @Frešcajg - samo će se lažno centriranom desnom ekstremu poput tebe (klasa Šojat), sa svim pripadajućim potpadanjima pod halucinantne teorije zavjere, priviđati usput i ''lijevi ekstremi''.

    avatar

    20.05.2017. (07:44)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Živio sam sedam godina u Doboju pa mi je u uhu ostala riječ tanjir. Vrativši se u Hrvatsku, nekoliko puta mi se desilo da me sugovornik ispravljao: "Ne kaže se tanjir nego tanjur!".
    "Mislim da je svejedno, važno da je jedan i drugi pun!", odgovarao sam na 'poduku'.

    avatar

    06.06.2017. (17:32)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...