Komentari

nachtfresser.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


 • NF

  Kratko objašnjenje fotki, Jin po narudžbi kopa rupe ;)

  avatar

  30.04.2017. (11:08)    -   -   -   -  

 • Kunigunda

  Za vas troje u prirodi sasvim dosta ....I lijepo.........nisi se nadimio

  avatar

  30.04.2017. (11:32)    -   -   -   -  

 • Dinaja

  divota postojanja u prirodi... sretna trojka na djelu... :)

  avatar

  30.04.2017. (12:06)    -   -   -   -  

 • Pozitivka

  Pitam se za što će vam rupe? Jadni Jin mora raditi za produženi vikend. ;)

  avatar

  30.04.2017. (12:44)    -   -   -   -  

 • Kalorijski restoran ... minus40kg ... dražeN ;)

  Zainteresirao si me reklamom za ovu gostionicu iznad Bakarskog zaljeva, pa sam išao malo proguglati. Zanimljivi su dojmovi, ne nekim stranicama i kontradiktorni. Naišao sam na komentar nekog tvog prezimenjaka s imenom Alen od prije 4 godine. Po slici, taj je Alen malo zagorio, što naravno nije bitno, ali voli putovati kao i ti, i jasno, hvali janjetinu kod Bujana, što je sasvim simptomatično :)))

  avatar

  30.04.2017. (13:29)    -   -   -   -  

 • Blokirani

  Zanimljivo je kako ste vi, ex-yugoslaveni, opsjednuti tim Duškom Radovićem?
  Rijeka, Split.
  Nekad (Split), a danas (Rijeka) izvorište boleštine zvane yugoslavenstvo. Žal za Beogradskom čaršijom koja je uvijek prema Hrvatima pokazivala svoje nakaradno i genocidno, nacističko llice I ne samo Hrvatima - nitko u okruženju ih ne voli, a to nešto govori. ;)
  A ta bolest je bila, jest i bit će njihovo trajno opredjeljenje. Genetska greška kojoj nema pomoći. Ostavština turskih silovanja u srednjem vijeku kada su se, kako to turska povijest predaje, delije igrale na sred zemlje Srbije. Nakaradnost je to u kojoj se žrtva identificira sa silovateljem ;)
  Sifilis koga su prenosile turske postrojbe izaziva promjenu genetskog koda u smislu "udarenosti" u glavu i svih uvjerenja tako tipičnih za Srbe. Ne, nisam šovinist, samo konstatiram činjenice koje su potvrđene i medicinsko-genetičkim znanstvenim istraživanjima. Nema tu politike. Politika počinje poslije toga. ;)
  A za to vrijeme "opsjednutosti". Taj "vaš" idol. Duško Radović. Sjever Lijepe Naše za njeg nije ni znao niti je za mario. Ne ulazim u to govorim li o stoj Lijepoj Našoj, jer to ovdje nije važno. ;)
  Ipak. Za razliku od antifa s ovog bloga, ti si nešto drugo. Na neki način si svoje vlastito, slobodarsko lice, pa ćeš gornje crtice ispravno shvatiti kao razmjenu mišljenja, a ne kao poziv na šakanje, kao što bi to shvatio antifa.
  Naprosto, radi se o razini inteligencije koju antife nemaju, a ti imaš. :)
  Imaš kod mene komentar tvog komentara ...

  avatar

  30.04.2017. (17:43)    -   -   -   -  

 • modrinaneba

  Jin kopa a što traži Prijateljica:)))

  avatar

  30.04.2017. (21:38)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...