05.03.2017. (21:15)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
vrlo prozirno
Ja volin gavune, more inćune, frigane lignje, frigani bobići, more i frigani špari ali nikako srdele, to nije moja spiza, svak zna da su srdele ješka za parangal. ;-D
05.03.2017. (21:19)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Zavisi ko štima vagu inače kad se srdele prodaju onda se ljuske zalijepe za oni škaf i kad se natope vodon sritan si kad ti je u kilu osadespet deka :)))
05.03.2017. (21:36)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
E pa dosta i ima... mene su k'o malu uvijek slali po kilogram kruha, a kad sam taj kilogram izvagala težio je negdje oko 700g. I eto, od tada sam uvjerena kako je kilogram toliko težak :)))
05.03.2017. (22:15)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
vrlo prozirno
Je, ali nemore nikako brez pravoga uja, 2-3 zrna soli i papra, pa lipo poslin obilato zalit žmulon crnoga nek jopet zapliva ;-D
05.03.2017. (22:23)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
FreshCaYg
eto
05.03.2017. (20:33) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Kunigunda
24 srdele u kg------------onda im je prava veličina
05.03.2017. (21:08) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
FreshCaYg
Je za gradela je prava mira, samo šta su sve manje, sad i bude i po četrdeset pedeset u kilu, pa i moš samo pofrigat, a štaš
05.03.2017. (21:13) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
.
Jeel.... a kol'ko je kila teška? :I
05.03.2017. (21:15) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
vrlo prozirno
Ja volin gavune, more inćune, frigane lignje, frigani bobići, more i frigani špari ali nikako srdele, to nije moja spiza, svak zna da su srdele ješka za parangal. ;-D
05.03.2017. (21:19) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
FreshCaYg
Zavisi ko štima vagu inače kad se srdele prodaju onda se ljuske zalijepe za oni škaf i kad se natope vodon sritan si kad ti je u kilu osadespet deka :)))
05.03.2017. (21:36) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
FreshCaYg
Sa mi je krivo šta mi je Tigi zabranija beštimat :)))
I meni su frigani kanjci i pirke bolji, pa šta :))
05.03.2017. (21:43) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
vrlo prozirno
A ništa, lešo šanpjero je isto boji o srdel. :-D
05.03.2017. (22:04) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
FreshCaYg
Je zeru more i bez petrusimula po lešo kumpirin :)))
05.03.2017. (22:14) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
.
E pa dosta i ima... mene su k'o malu uvijek slali po kilogram kruha, a kad sam taj kilogram izvagala težio je negdje oko 700g.
I eto, od tada sam uvjerena kako je kilogram toliko težak :)))
05.03.2017. (22:15) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
vrlo prozirno
Je, ali nemore nikako brez pravoga uja, 2-3 zrna soli i papra, pa lipo poslin obilato zalit žmulon crnoga nek jopet zapliva ;-D
05.03.2017. (22:23) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
FreshCaYg
Viš kako su ti kilogrami fleksibilni. Nisu ukočeni ko neki blogeri, nego su živahni, mogu bit vaki a mogu i naki:))
05.03.2017. (22:25) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
tignarius
rastopit ću se od ljupkosti tvojih tema i izričaja
ja ti kažem, uljuđeniji si od Igora Zidića
a sviježe srdele su mi uz bok lešo janjetini i raštiki
05.03.2017. (23:20) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
gali
i u Bracere u Mile Peke čoviće,alooooo, zaboravija si:-)))
.... a oni ko nije u gluvo doba noći na plivaricu uzeja srdele i peka ih i manđa sa vrućin kruvon iz pekare od šiptara taj nema veze o ničemu....
a s ovin s e slažen miljun na sto posto,eto.bravo Friški za ovo.
05.03.2017. (23:39) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
FreshCaYg
prozirni neman ništa za dodat :)))
tigi, znaš šta, imaš ti pravo, ovi antife me samo raspizdu pa buden nepriličan, saćemo drugačije :)))
gali, je imaš pravo, kako san moga Milu ratnog druga moga zaboravit, ništa kad buden pisa o teletini ispo peke, boldat ću milu i konobu Varoš
06.03.2017. (01:15) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Budaletine su
ZATO SI SE TI TAKO I POMAMIJA KAD SRDELE KUSAŠ.
06.03.2017. (08:13) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Euro
a kad nema srdeli samo zenskoj kazes da se ne opere tva tri dana i da skine gace i eto ti mirisa srdeli hehe
06.03.2017. (08:59) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
samo za vranju
Svi putovi su tvoji.
06.03.2017. (15:08) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...