PS.. da ne spamam blog od Zagrebancije.. Denes je fest zima pa su mi dopustili da ostanem pri hiži...haha.. a španciral bum popoldan.. Eee.. imam ja ..raspored sati.. neznaš Ti kak je meni.... eee...
07.12.2016. (10:58)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Jako dobro izgleda! Probam i to, čim nabavim domaćeg kukuruznog brašna od moje "tete" na placu :) Nema veze s postom, ali sve te "tete"na placu su sve mlađe i mlađe, čini mi se :)))
07.12.2016. (11:13)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Drago mi je da ti sviđa...super izgleda!!! Mogu samo dodati, što sam ti vjerovatno zaboravila napomenuti u receptu, da se po potrebi može dodati i malo soli, ovisno kako tko voli... Pozdrav, draga moja!
07.12.2016. (11:13)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
...odlično ide uz sarmu, podvarak...a uz kajmak i malo suhomesnatih domaćih proizvoda, nema veće delicije...samo što je ovdje kod nas teško naći dobar kajmak.
07.12.2016. (14:41)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Kod nas se kaže i prova, i uvijek se sjetim jedne moje starije susjede koja se uredno zahvaljivala riječima: "Neka, fala... dosta sam ja njom nažuljala zube u mladosti..." Naravno, nije jela ovakvu, ali eto... nekad se i na mekanu proju puše :D
07.12.2016. (15:58)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Znam ja to, ali ja nemam problem s praćenjem mode :))
Moj otac je žestoki protivnik kupusa i krumpira, jer je za vrijeme rata (2. Svjetski) to bila hrana koju je najčešće jeo, i od onda ih je zamrzio i jeo samo meso i radije masnog kruha (kaže da mu je i mast bila luksuz u ono vrijeme) nego povrće. Nedavno sam pripremila sebi krumpir ( ja ga jako volim) a onda i njemu poslužila polovicu rekavši kako je to novi i bolji način.
Pojeo je do zadnje mrvice, i sad se ne buni za krumpir i stalno govori kako mi to nekako posebno spremamo da je fin... meso manje jede :D
07.12.2016. (16:33)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
... da se malo ugrijemo :)
07.12.2016. (09:43) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Često je pravim i smatram je ukusnim dijelom naše kuhinje.
07.12.2016. (09:46) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sjedokosi
znam jednu koja dobro radi projaricu :) I tvoja nije loša :)
07.12.2016. (09:52) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Elly mi je poslala svoj recept i stvarno je za svaku preporuku!
Jednostavno i ukusno!
07.12.2016. (09:54) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kaparoculica
nikad to nisam jela, po sastavu mora biti odlicno :))))
07.12.2016. (10:00) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Probaj, stvarno je odlično!
07.12.2016. (10:01) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Mekon
Jezušek sladkica.. naj nikaj peči v tepsiji.. zemi si rajši protfan ili pleh.. bolše je...
07.12.2016. (10:46) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Mek, vrag ga dal, pak kad sam se udala za Slavonca protfan je postal tepsija :):)
P.S. Jednako je fino :)
07.12.2016. (10:52) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Mekon
PS.. da ne spamam blog od Zagrebancije.. Denes je fest zima pa su mi dopustili da ostanem pri hiži...haha.. a španciral bum popoldan.. Eee.. imam ja ..raspored sati.. neznaš Ti kak je meni.... eee...
07.12.2016. (10:58) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
trill
Jako dobro izgleda! Probam i to, čim nabavim domaćeg kukuruznog brašna od moje "tete" na placu :)
Nema veze s postom, ali sve te "tete"na placu su sve mlađe i mlađe, čini mi se :)))
07.12.2016. (11:13) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Elly01
Drago mi je da ti sviđa...super izgleda!!! Mogu samo dodati, što sam ti vjerovatno zaboravila napomenuti u receptu, da se po potrebi može dodati i malo soli, ovisno kako tko voli... Pozdrav, draga moja!
07.12.2016. (11:13) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Nekada su mladi radili, a stari prodavali, sada je izgleda obrnuto!
Lijepo "pakiranje" bolje prodaje proizvod :):)
Šalimo se malo!
07.12.2016. (11:15) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Elly još jednom zahvaljujem, stavila sam pola žličice soli, ali svatko neka radi prema svom ukusu!
Pozdrav mila!
07.12.2016. (11:18) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
gogoo
Zgodno izgleda, a sjećam se proje kad sam nekad posjećivao Kordun.
07.12.2016. (12:00) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dinaja
hvala i tebi i Elly... i ja je često radim... ne izgleda ovako lijepo kao tvoja na fotki... ali ukusna je... kaže suprug... :)
07.12.2016. (12:11) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Iskusan suprug Dinaja, pa što bi nam drugo mogli reći nego da je dobra! :):)
gogoo, ima mnogo varijanti proje, ovisno o podneblju!
07.12.2016. (12:35) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Elly01
...odlično ide uz sarmu, podvarak...a uz kajmak i malo suhomesnatih domaćih proizvoda, nema veće delicije...samo što je ovdje kod nas teško naći dobar kajmak.
07.12.2016. (14:41) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Vjerujem Elly, a vrijeme sarme i domaćih kobasica lagano stiže :)
07.12.2016. (15:18) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
.
Kod nas se kaže i prova, i uvijek se sjetim jedne moje starije susjede koja se uredno zahvaljivala riječima: "Neka, fala... dosta sam ja njom nažuljala zube u mladosti..."
Naravno, nije jela ovakvu, ali eto... nekad se i na mekanu proju puše :D
07.12.2016. (15:58) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Euro
e to nisam jeo ima 100 godina,...
07.12.2016. (16:00) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Sve se vraća u modu, pa buncek je sada traźena roba:)
07.12.2016. (16:19) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
.
Znam ja to, ali ja nemam problem s praćenjem mode :))
Moj otac je žestoki protivnik kupusa i krumpira, jer je za vrijeme rata (2. Svjetski) to bila hrana koju je najčešće jeo, i od onda ih je zamrzio i jeo samo meso i radije masnog kruha (kaže da mu je i mast bila luksuz u ono vrijeme) nego povrće.
Nedavno sam pripremila sebi krumpir ( ja ga jako volim) a onda i njemu poslužila polovicu rekavši kako je to novi i bolji način.
Pojeo je do zadnje mrvice, i sad se ne buni za krumpir i stalno govori kako mi to nekako posebno spremamo da je fin... meso manje jede :D
07.12.2016. (16:33) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dnevnikJR
baš ti hvala za ovaj recept..već duže vrijeme tražim dobar recept za nju...pamtim ju kao najfiniju i najslasniju hranu koju mi je pripremala baka :-(
07.12.2016. (16:40) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
V, stariji ljudi ne vole ovakve stvari jer su ih morali jesti prije dok je nama to nešto posebno :)
Razvedenice,dužna si kavicu :)
07.12.2016. (17:38) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dnevnikJR
@Gurmanka- s guštom ću je platiti:-)
07.12.2016. (19:25) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...