Komentari

durica.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • Lastavica

    Ovo je tvoj sretni vikend po mnogim pitanjima, koliko vidim,
    ali je još važnije da garantira sretnu životnu predstavu
    u kojoj ste vas troje glavni glumci.

    avatar

    04.12.2016. (06:24)    -   -   -   -  

  • Demetra

    Lijepo je i veseli čovjeka kada si može nešto priuštiti, ali važnije od bilo čega je biti zajedno, smijati se, igrati, razgovarati, jednostavno biti. Djeca se neće baš svega sjetiti kada odrastu, ali ostaje to zapisano u njima pa će i oni svoju obitelj na isti način graditi. Bravo za vas. Pozdrav

    avatar

    04.12.2016. (08:07)    -   -   -   -  

  • Afro Dita

    Je taj vlakić u King Crossu???

    avatar

    04.12.2016. (08:38)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    Bok, Durica, sjednem za komp sa namjerom da se prvo tebi javim, a kad tamo ti bila kod mene :)))

    Prvo, divno je kak ste se zabavili, počastili, čižmaki su lijepi baš, i baš te lijepo iznenadiomužić, baš je drag da se sjećao :))
    Fran je premeden, gledam ovu svoju djevojku doma (skoro sam napisala ženturaču, ali ipak još nije dotle došlo hahaaaaa) i sjećam se kad je bila vaših uzrasta , joooj, predivno.To je najbolje vrijeme.

    Glede igrice, niš se ja ne ljutim, nego, baš sam si premišljala o tome kak bi dobro došla jedna razbibrižna igrica, onda sam vidjela tebe na fejsu, pa ovdje :)))
    Nebum stavljale svoje slike, nemam sad neke koje su baš za stavit, ali budem pokušala ne3ku razbibrižnu igricu smislit, sa običnim pitanjima, tak da se malo igramo :))) Vidim da i @jelen hoće, pa možda će i tko drugi. kad bude , napišem :)))
    Mi danas radimo,
    u podne krećemo,
    pa idem dovršiti kavu, upaliti drugu svjećicu i obleč se u crno i svečano :))))))

    Puse od mene, i nek vam je i danas lijepo :))

    avatar

    04.12.2016. (09:01)    -   -   -   -  

  • durica

    Lastavice,
    najsretnija sam da smo, napokon, ovaj vikend proveli zajedno,
    jer, već jako dugo nismo, muž radi vikendima, a prek tjedna se samo jedva preklopimo preuzeti dijete, kako on radi samo popodne, dođe kasno navečer kad mi već spavamo, a neću lagati, i ovo materijalno me također razveselilo, ta njegova pažnja i želja da me usreći s nečim kaj sam željela od prošle god. a i zastori koji su jako lijepi dali su poseban štih sada u blagdansko vrijeme, no, zajedništvo je, ipak na provom mjestu :)

    Demetra,
    Fran je u zadnje vrijeme jako ljut na mene, ili me ignorira, ili usmjerava neki bijes, što uopće nije karakteristično za njega, on nema takav karakter i nije nikada pokazivao agresivnost, ali, kako već mjesec dana skoro uopće se ne viđamo, ili samo na kratko, izgleda kako ga to jako smeta, a meni je onda još gore, jer imam groznu grižnju savijesti, premda obaveze koje moram odraditi ne mogu nikako izbjeći, nije da sam na pilatesu ili solariju :),
    tako da je ovaj vikend bio posebno lijep za svo troje, muža također ne viđem zbog različitog rasporeda posla, prvi vikend nakon dugo vremena da nije bio na putu.

    Afrine,
    da, to je jedini šopingcentar u koji mi idemo, zato jer ima sve kaj nam treba: špeceraj, jysk, dm, bubamaru, kik, decatlon, i jedan mali dućkas s ugodnom prodavaćicom kojoj ne smetaju nestašni dečki, a cijene su im dost povoljne, sve na jednom mjestu, a nikada nije gužva ni na parkingu, ni unutra, široki su hodnici i sve je u prizemlju, tako da je s djetetom ugodno, a ima i ta igraonicu, koju su sada premjestili i maknuli konja, koji njega jako veseli :)

    Lili,
    već sam nekaj pokušala sklepat za tu blogoigricu, onak samo nabrzake, jer meni je to isto fora :), znala sam kak ti ne bi stavljala svoje fotke, naravno, ionako to nije igra za blog, ja sam se s tim samo zafrkavala na svoj račun :D
    jako me ugodno iznenadil tim čizmama, zapravo, tom gestom, iako, lagala bih kad bi rekla da mi čizme nisu diiiiivneeeee, gledala sam ih prošle g., probala, bile su prepreskupe, a sada, jer su prošlogodišnje i ostalo samo par brojeva jako povoljne. to je tak, ak strpljivo čekaš, onda i dočekaš, pogotovo ka imaš tak dobru dušicu kraj sebe :).
    fala, danas imdemo na obiteljski ručak, pa poslije na klizanje, Franovo prvo, pa bumo vidli, a možda i vi, hahaha

    avatar

    04.12.2016. (11:28)    -   -   -   -  

  • Afro Dita

    Bila sam u kafiću nasuprot tog vlakića nekoliko puta. ;)

    Kam idete na klizanje???

    avatar

    04.12.2016. (11:56)    -   -   -   -  

  • durica

    Afrine,
    e, sad su, iz nekog razloga, vlakić premjestili skroz tam u hodnik blizu zahoda, a onaj prostor je prazan, maknuli su konja i onaj velki auto, možda zbog kakvog događanja, iako nema ni pozornica ni ništ, samo prazan prostor, pa je nekak otužno,
    pa, vjerojatno na tomislavac ili na velesajam, bumo vidli, nisam sigurna još. na malom tomislavcu, tj. stross. trgu je nekaj za klince: rudolf, sanjkalište, poni i kajtijaznam, sad baš guglam kaj sve ima za njega, a moramo se negdje i parkirati, tak da se nismo još ništ konkretno dogovorili.

    avatar

    04.12.2016. (12:10)    -   -   -   -  

  • Mela

    To je to. Želim ti više takvih dana, jer u žurbi života zaboravimo na druženja i zabavu. Fran je izrastao. :0)

    avatar

    04.12.2016. (13:19)    -   -   -   -  

  • durica

    Mela,
    to je jedino kaj si jos zelim :)
    da, jako se promijenio od zimus, al sitan je ko i onda, nosi svu istu odjeću od prošle g., a sve novo kaj sam mu kupila za vrtić mu je velko :)

    avatar

    04.12.2016. (13:39)    -   -   -   -  

  • Gurmanka

    Zbog takvih trenutaka živimo :)

    avatar

    04.12.2016. (13:56)    -   -   -   -  

  • ina

    Super i baš lijepo :) Uživajte!

    avatar

    04.12.2016. (15:52)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Zbilja lijep vikend (i moji su u nedljelju svi bili na ručku).

    avatar

    05.12.2016. (15:18)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...