Komentari

modestiblejz.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Kunigunda

    Završila si "krležijanski" pa ću dodati...........ni med cvjetjem ni pravice..

    Ali, ali.....kao što znaš...nije sve ostalo u NU2 ; neki će morati podvući rep ( čitaj : odgovornosti), drugi pak zasukati rukave .......Zrinka ima pravo pod cijenu vlastitog posla ; gabariri savjesti će se promijeniti!
    pps: zamisli......mlada, pametna i plava!

    avatar

    02.11.2016. (17:43)    -   -   -   -  

  • lion queen

    ne reče, di je parkirala?

    avatar

    02.11.2016. (18:44)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Dovršavam čitanje (po drugi put?, a možad ću odmah ponovo) "Zastava" Miroslava Krleže. Ako ću imati volje, objavit ću neke citate iz tog romana čija se radnja odvija između 1903. i 1923. godine kako bi pokazao: "Sve je isto moj Mefisto!"

    avatar

    02.11.2016. (21:49)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    @Annaboni, za mladost, pamet i plavost joj od srca nazdravljam, ako joj uopće to znači, ali žena me malo ili skoro uopće ne zanima. naravno da aplaudiram na hrabrosti pojedinca i raskrinkavanju malverzacija, ali nisam sklona laudama (ni inače, valjda trezvenjak ili cinik u meni). naime, u ovom slučaju ne gubim iz vida tempiranje, odnosno, kad je reagirala, a to bi bilo nakon što se u medijima zakotrljao slučaj terase na Cvjetnom i nakon što je gradski banditos tražeći izlaz iz vlastite muljaže upravo njoj namijenio ulogu žrtvenog jarca. dakle prijetio joj je gubitak posla i stjerana uza zid prisiljena je uzvratiti, i svaka joj čast na istupu, no ne mogu se ne pitati bi li jednako postupila da bandit nije radio o glavi njoj? također ne gubim iz vida ni da si Paladino, za razliku od kakve Barice ili Mare za kasom Konzumovog dućana, takav nastup i obranu svoje pozicije (svoga radnog mjesta) može dozvoliti upravo zato jer je Paladino, i budući Paladino ima nekoga da joj čuva leđa. ona ima zaleđe, ne samo ono očito obiteljsko, već i obiteljsko-poznaničko, i to uopće ne zanemarivo. kako se ispostavlja, jedno od tih poznanstava je i sa onim istim notornim parajlijom i serijskim kilerom sa Cvjetnog za kojeg je razotkrila da ga gradski banditos favorizira i podupire u kapitalnoj halapljivosti.
    (priča o poznanstvu ide: tamo neko kao iz prijateljstva ustupljeno parking mjesto suprugu joj, kojeg kao nisu koristili niti plaćali, ali su ga imali namjeru kupiti, da bi ga se ipak sjetili inzistirati plaćati ali, opet tajming, u određeni čas; po meni smuljana neka priča, a na koju aludira i lq.
    i opet po meni, ma da je i najčišće bilo, iz najboljih pobuda, k`o svetom vodicom oprano, za moj je ukus samo prijateljevanje i/li ako samo poznaničko uopće ulaženje u bilo kakve interesne odnose sa takvim tipusom - neprobavljivo).
    @lion queen, nisi precizirala na koga se "ne reče" odnosi, na Paladino, Annaboni ili mene? ukoliko na Paladino, donekle griješiš, jer nešto reče (eno ti već na prvom linku), iako doduše poprilično nejasno o parking-poziciji (njenog i/li suprugovog, obiteljskog?) automobila. ukoliko na Annaboni, zaista ne reče, ali uostalom što to ima s njom? ukoliko na mene, izvoli primijetiti da tema posta nije Paladino, već nešto krupnije i obuhvatnije, no za sve znati+željne više informacija - navedoh linkove.

    avatar

    02.11.2016. (22:26)    -   -   -   -  

  • MALI SUNCOKRET

    Gledala, slušala pažljivo, čudom se čudila (iako sam mislila da me više ništa ne može na taj način osupnuti), prenosila priču o kvalitetnom bračnom paru Paladino bliskima… Šta da ti kažem još, osim da te pozdravim :-)

    avatar

    02.11.2016. (22:38)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    @semper, vječna krležijanska vremena!

    avatar

    02.11.2016. (22:44)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    @SUNCOKRETU MALI, doista ni ja ne znam što bih mislila, čudna mi je to i kao, moj je dojam, nepotpuna priča. od srca s osmijehom ti odzdravljam! :0)

    avatar

    02.11.2016. (22:58)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...