Vidiš kako dijete ima znalački ukus :-) Pahuljice od tri vrste žita (to su možda one "Bio Vita"?) obožavam s medom (kad ga imam, kad ne dobar mi ko zaslađivač bude i džem od joste). Od egzotičnih vina uspio sam proizvesti 3 litre kupinovog, a druge tri litre su se ukiselile jer nisam pažljivo slijedio recept... tak da sad imam i kupinov ocat :-P Napravio sam i četrdesetak litara jabučnice tj. vina od jabuka, dvadesetak se popilo, a što je ostalo to je na putu da postane jabučni ocat... i tak, dosta gnjavaže s time, ali isplati se, koga veseli.
23.10.2016. (19:24)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
@jelen; Da, radi se omješavini pahuljica, nije baš ta tvoja vrsta, ali sve je to slično..... ja velim bljak! samo zbog mlijeka :)) Fenomenalno, domaći voćni octovi (octevi, octi?) , ne treba bolje! :)
23.10.2016. (19:54)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
easy
te boje..da..:)
ja sam se zadovoljila palačinkama...:)
22.10.2016. (21:12) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
gali
vrhunske slikice, stvarno vrhunske, i ja se palačinkan uneredila:-)
23.10.2016. (00:17) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
slavonchica
preko magle do kaše :)
23.10.2016. (09:20) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
jelen
Kaj kašu od hmelja? Ode dakle i ti u craft pivare... To je sad trendy :-))
23.10.2016. (11:56) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lilianke
@između;
palačinke, to vječno večernje jelo koje čak i dijete već zna bez greške zamiješati...... :))
@gali;
hvala ti :))
eto, i ti po palačinkama (ako još jednom izgovorim tu riječ, bojim se da ću to večerati večeras ccccc) :))
@slavonscica;
takav je život, grah i kremšnite u istom tanjuru :-P
@jelen;
nije kaša od hmelja, nego od mješanih pahuljica, skuham ih u mlijeku pa ih dijete tamani s medom. (bljak ne bi jaaaaaa:))) )
Ne bih ja u pivare, prije me zanimaju ona voćna vina koja si spominjao! :))
23.10.2016. (17:57) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
j.
A dok se sve to tako pomno poslika i skuha kaša, i veš se posuši :) pozdrav!
23.10.2016. (18:07) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
jelen
Vidiš kako dijete ima znalački ukus :-) Pahuljice od tri vrste žita (to su možda one "Bio Vita"?) obožavam s medom (kad ga imam, kad ne dobar mi ko zaslađivač bude i džem od joste).
Od egzotičnih vina uspio sam proizvesti 3 litre kupinovog, a druge tri litre su se ukiselile jer nisam pažljivo slijedio recept... tak da sad imam i kupinov ocat :-P Napravio sam i četrdesetak litara jabučnice tj. vina od jabuka, dvadesetak se popilo, a što je ostalo to je na putu da postane jabučni ocat... i tak, dosta gnjavaže s time, ali isplati se, koga veseli.
23.10.2016. (19:24) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lilianke
@j;
Veš ipak malo duuuulje :)
Pozzz :)
@jelen;
Da, radi se omješavini pahuljica, nije baš ta tvoja vrsta, ali sve je to slično..... ja velim bljak! samo zbog mlijeka :))
Fenomenalno, domaći voćni octovi (octevi, octi?) , ne treba bolje!
:)
23.10.2016. (19:54) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...