Komentari

sekasmith2.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


 • suncokretica

  Imam sličnu priču...za razumjevanje - Ana (28) je kći moje sestrične...dakle, pričam ja jednu večer sa mamom preko skajpa i pitam šta ima novo a ona kaže'pa, ima nešto...oženio se Anin dečko'... -'moooolim?'...-'pa, da, u petak su bili vani, on se u subotu oženio, ona saznala u nedjelju...'. Za bolje razumjevanje priče je potrebno znati i da je taj Dečko dolazio doma, odlazio sa Anom rodbini na slavlja i tako... Nikad nisam ispitivala što se točno dogodilo, Ana se kasnije udala, sad ima dvoje djece i...sretna je, valjda.
  Dobri ljudi ipak na kraju nađu sreću...valjda.

  avatar

  13.09.2016. (20:06)    -   -   -   -  

 • Iskreni trol

  nema više kauguma za 0,5 ! Al je loša bila ta čungalungabunga; zato takve Nade , uvijek su super ženske, ma koliko smrknute zgledale.

  avatar

  14.09.2016. (11:08)    -   -   -   -  

 • Lilianke

  Život je nepredvidiv, kaj je je. Ponekad ima i hepienda. :)
  Barem nešto.
  :)

  avatar

  14.09.2016. (14:31)    -   -   -   -  

 • stara teta

  znaš kaj, te čungelunge su obični šrot, bolše su bile one prve žvakače kaj su zgledale ko karamele i nisu se dale rastezat. a kaj buš, valda svaka generacija ima samo svoje čungelunge za veselje. no, ono kaj vredi i kaj bu uvek vredilo, je ovo kaj ste obadve sprošle, grozote ste sprošle, a viš, zapamtile ste se, niste se zapamtile zabadaf, napatile ste se obadve, sigurno, a preživele ste itekak. i, kaj je najbitnije: dandanas niste pozabile da se čoveka treba pozdravit i setit se njegove dobrote.

  avatar

  14.09.2016. (15:58)    -   -   -   -  

 • Prvo kava

  Ovo je jedna baš lijepa priča, unatoč nedaćama koje su je isplele.

  avatar

  15.09.2016. (07:38)    -   -   -   -  

 • j.

  dvaput sam pročital i dvaput me dobro streslo, najrađe bi rekao: ma je, baš je bilo tak, al ne da mi knedla u grlu :)

  avatar

  15.09.2016. (13:54)    -   -   -   -  

 • sekasmith

  Ah, čunga-lunga je bila možda zadnja vrsta kaugume, ali je za shvatiti da je dijete tražilo ono kaj je bilo najjeftinije, jer skuplju kaugumu ne bi dobila ni teoretski. Kad je zaradila prvu plaću nije otišla kupit skupo/fino jelo nego novu košulju da ne pere/dere te dvije kaj ima za obleči. Tak se živi i završava školovanje, od osnovnjaka do diplome. Naravno da ne radi u Hrvatskoj. Tugo moja, zemljo Hrvatska.

  avatar

  16.09.2016. (20:47)    -   -   -   -  

 • Afro Dita

  To ti je tak.:o Život je nepredvidiv, ne možeš neke stvari planirati.

  avatar

  19.09.2016. (10:29)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...