Veliš "premazane su paradajzom i prekrivene rajčicom", misliš na koncentrat i svježu rajčicu, ili ... ;) P.S. Nekada smo često radili pizzu, i tu je kombinatorika neograničena, samo, moje je tijesto ipak imalo nešto manje sastojaka. Posebna je ona starinska od luka i slanih srdela, ali to je uistinu jedna druga priča.
25.07.2016. (22:26)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dražene, obje vrste su premazane mojim domaćim kuhanim paradajzom , ali stavila sam i nekoliko svježih kriški na pizzu od povrća! hvala ti modrinoneba :)
25.07.2016. (22:32)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Aaaaa, mnjaaaaaaaam. Ovo je super. Spremam post o onom što sam ti pisala. A ako nam modrinaneba dozvoli budemo susjede kraj jezera ali pripremi se za kuhanje a ja ću za to vrijeme odmarati kraj jezera hehehe.
26.07.2016. (18:39)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
teuta, na jezeru samo laganini, čista uživancija :) modrina, ima li tamo komadić prostora za nas? :):) mecabg, mijenjam lađice za knedle od šljiva, kod mene će se naći cimet :)
26.07.2016. (21:21)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Navratite, još su vruće :)
25.07.2016. (19:57) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
shadow-of-soul
e, sad si me dobila! :)
25.07.2016. (20:09) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Zvonka
obožavam smišljati nadjev za pizzu.
obično je to povrće.
samo, meni je i podloga povrće ... :-)
25.07.2016. (20:17) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
shadow, napokon :)
Zvonka, tijesto mi je najbolji dio, ne oduzimaj mi to =)
25.07.2016. (20:43) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Čuvarica pinkleca
njammmm...vidim da mi je promaknuo kolač sa šljivama, ali nema veze, šetam ja po tvom blogu i guštam....
25.07.2016. (21:31) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Samo guštaj, čuvarice :)
25.07.2016. (21:34) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Mekon
Aha.. pice imam fest rad.. makar i na lađi... nek se ziba ....
Paaaa... malo bolše gledim... nema nit jene dlake ...
25.07.2016. (22:08) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
Veliš "premazane su paradajzom i prekrivene rajčicom",
misliš na koncentrat i svježu rajčicu, ili ... ;)
P.S.
Nekada smo često radili pizzu, i tu je kombinatorika neograničena,
samo, moje je tijesto ipak imalo nešto manje sastojaka.
Posebna je ona starinska od luka i slanih srdela,
ali to je uistinu jedna druga priča.
25.07.2016. (22:26) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Dobro da ih imaš rad Mekon :)
25.07.2016. (22:27) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
modrinaneba
Vidi nju....koja ODLIČNA ideja....ma CARICA SI!!!
25.07.2016. (22:28) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Dražene, obje vrste su premazane mojim domaćim kuhanim paradajzom , ali stavila sam i nekoliko svježih kriški na pizzu od povrća!
hvala ti modrinoneba :)
25.07.2016. (22:32) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
teuta
Aaaaa, mnjaaaaaaaam. Ovo je super. Spremam post o onom što sam ti pisala.
A ako nam modrinaneba dozvoli budemo susjede kraj jezera ali pripremi se za kuhanje a ja ću za to vrijeme odmarati kraj jezera hehehe.
26.07.2016. (18:39) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
modrinaneba
uff što me mami ta pizza....gladna sam:)))
26.07.2016. (18:43) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mecabg
ne da mi se ovo jede, nego bi zagrizla ekran...
Ako skupim hrabrost po ovoj vrućini, naručiću, pizzu
26.07.2016. (19:03) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
teuta, na jezeru samo laganini, čista uživancija :)
modrina, ima li tamo komadić prostora za nas? :):)
mecabg, mijenjam lađice za knedle od šljiva, kod mene će se naći cimet :)
26.07.2016. (21:21) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
More ljubavi
Izgleda mirisno i privlačno. Bude mi Draga ispričala kakvo je kada se konzumira pored jezera
26.07.2016. (22:24) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...