Komentari

postolar.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Štefek Međimorec

    Severno-korejska diktatura proleterijata na „jugoslovenski“ način primjenjivana na najmlađoj hrvatskoj populaciji sredinom šezdesetih godina 20-og stoljeća! „Male novine“ koje smo morali kupovati i čitati bile su tiskane u Kragujevcu!!!

    avatar

    25.06.2016. (02:22)    -   -   -   -  

  • Čuvarica pinkleca

    Feri da tebi veli da si strahopezdec ?.....praf je da si mu pokazal svojegaboga.....navijala sam i za Grintafca, kajti je tvoj pajdaš....nek ste jim zeli mero....
    meli smo i mi sate pijonirske zajednice, ali ne tak žive kak ti....nas su vučili kak je Jugoslavija kak jena velka hiža, vekša od škole i kak vu njoj saka republika ima svoju sobu....nam ni baš bilo jasno, ali smo bili tiho samo da nas čim prej pustiju van na igranje...
    je, bili su to nekakvi čist drukčejši cajti....

    avatar

    25.06.2016. (08:17)    -   -   -   -  

  • stara teta

    male novine? sjećam se. još su nam gurali i obaveznu sarajevsku veselu svesku. kod nas nisu bili tak ozbilni, iako se naša drugarica zvala desanka, i morali smo napamet učiti baš ono kaj je pisalo na ćirilici. no, drago mi je da znam jedno pismo više, nemam niš protif.
    a kaj se tiče fajta, hja, spadala sam med one koji su se znali mlatit. torbe su letile okolu, je, je, viš, i ni trebal biti pionirski sat, ionak je sve to bilo samo umjesto sata fizičkog odgoja.

    avatar

    25.06.2016. (08:44)    -   -   -   -  

  • ************

    bas zanimljivo...

    avatar

    25.06.2016. (09:27)    -   -   -   -  

  • Mekon

    Kakšni lepi memoari.. je..je.. ima se toga za povedat..
    Si me pdsetil na moje pijonirske cajte.. me je stari štel čez oblok hitit zkup z črlenom maramom i krakačom...ha ...

    avatar

    27.06.2016. (17:40)    -   -   -   -  

  • Kuga te umorila

    Sve najbolje vam želim.
    Dobrodošli kod Mirka!

    avatar

    28.06.2016. (08:40)    -   -   -   -  

  • Štefek Međimorec

    @ Gospa Pinklecofka: "Si ti cajti kaj su prešli, se te trošne stare hiže, činiju se nekak bliže, samo dok si z nama ti".

    @ Stora teca: I mi smo morali čitati Veselu svesku. A naša učiteljica, iako je bila Međimurka, nam se navek rugala ak smo nekaj rekli kajkafski i govorila nam je: "Nemojte tako ružno govoriti!" To mi se tak zaseklo f pamčenje kaj joj to nigdar nisem mogel pozabiti. Imali smo susret generacije i nju smo pozvali na feštu i nisem mogel otrpeti a da joj to ne velim!

    @ Zvezdaš (************): Mi je fest drago kaj ti se dopada.

    @ Mek: Moja mama se isto srdila na ta partizanska obilježja. A kaj se tiče tih cajti, današnji klinci mi velidu da to zmišlam.

    @ Mirkec: I ja tebim sve najbolje, ali nit je dobra kuga niti nagla smrt!

    avatar

    29.06.2016. (00:59)    -   -   -   -  

  • Mekon

    Je..je.. v pravu si.. i mene koji put glediju kak da sam z Marsa opal gda začnem pripovedat kak je negda bilo.. Maa.. nemre razmet gdo ni proživel ...

    avatar

    29.06.2016. (16:59)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...