@Fresh; Eto, malo sam dorađivala dimenzije fotki....i ponovo nije ispalo sasvim kako valja.Ah, al bar nisu tako divovske. Sad baš koliko su češnjaci seksi dalo bi se diskutirati, ali da smo SRETNI da je škola skinuta s dnevnog reda - JESMO :))) svatko iz svojih razloga, naravno :)))
10.06.2016. (22:40)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
@jelenmeden; Kaj ja znam? Srpom i čekićem? :-P Ne znam, kaj sad treba s tim, kad se ta pšenica treba pobrati, kad bude zlatna? Il je to samo neka pjesnička smicalica, to da se žito zlati? :))
10.06.2016. (23:01)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Kad je zlatna nego što, ko što je bila na grbu Jugoslavije ;-) Požeti nije problem, problem je vršidbu izvesti bez vršilice. Ovako bi ja: klasje staviš na staru plahtu, prekriješ (drugom polovicom te iste plahte) i onda mlatiš po tome sa komadom nekog šlaufa (može od stare vešmašine) ili ako nemaš šlauf može i bilokakva fleksibilnija šiba (ili klofer). Onda otkriješ i pobereš slamu, a ono što je ostalo na plahti staviš na vjetrovito mjesto da vjetar odnese pljevu, ostane ti zrnje koje posiješ opet najesen i tako za desetak godina imaš godišnji urod 20 tona žita, sagradiš vlastiti mlin vodenicu kraj kuće, dolaze i susjedi mljeti svoje žito k tebi..., a turisti dolaze s fotoaparatima. I tak.
10.06.2016. (23:44)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
@jelenmeden; Pa sad. Dvoumim se :)). Ova tvoja ideja je izvrsna, vodenica i to, ali ja sam mislila smljeti to u mlinčeku i ispeči pogačice! :) Sad si me stavio pred ozbiljnu dvojbu :D
Dobro, znači, nemam šlauf, nemam klofer, ali naći ću nešto, hvala ti na objašnjenju kak to ide pa ću nekako. :)))
11.06.2016. (08:54)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Zbilja lijepo, i češnjak i ostalo, a miris metvice, vrijeska i origana liječi sve živo. (naravno da se radi o imeli, čiji se macerat lišća dodaje u rakiju).
11.06.2016. (11:55)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
@gogoo; Aha, kužim :D to je onda bilo trik pitanje, da se vidi tko pažljivo gleda i čita hahaha, mislila sam da je za takve zločestoće zadužen uglavnom @jelenmeden, no eto vidiš. :))
11.06.2016. (13:25)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
@između; imam taj neki problem, teško mi jesti bilje koje uzgojim :)) I ja volim češnjak ,jedino ne volim kada me netko tko se najeo češnjaka hoće ljubiti :-P istina je.
Lopoči su divni, žao mi je da nemam neke velike površine vode, jezero možda, i vrbe da se spuštaju i sjena i to (znam da si možeš zamisliti :))) ).............ovako jedna posuda i iščekivanje cvijeta :))
12.06.2016. (13:16)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
FreshCaYg
Baš ti je sexy češnjak, vjerujem da i dijete dijeli tvoje oduševljenje krajem škole.
10.06.2016. (21:43) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lilianke
@Fresh;
Eto, malo sam dorađivala dimenzije fotki....i ponovo nije ispalo sasvim kako valja.Ah, al bar nisu tako divovske.
Sad baš koliko su češnjaci seksi dalo bi se diskutirati, ali da smo SRETNI da je škola skinuta s dnevnog reda - JESMO :))) svatko iz svojih razloga, naravno :)))
10.06.2016. (22:40) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
jelen
Ludnica! Kad pališ kombajn za žetvu? Ili budeš to sa srpom :-S
10.06.2016. (22:55) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lilianke
@jelenmeden;
Kaj ja znam? Srpom i čekićem? :-P
Ne znam, kaj sad treba s tim, kad se ta pšenica treba pobrati, kad bude zlatna? Il je to samo neka pjesnička smicalica, to da se žito zlati?
:))
10.06.2016. (23:01) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
jelen
Kad je zlatna nego što, ko što je bila na grbu Jugoslavije ;-)
Požeti nije problem, problem je vršidbu izvesti bez vršilice. Ovako bi ja: klasje staviš na staru plahtu, prekriješ (drugom polovicom te iste plahte) i onda mlatiš po tome sa komadom nekog šlaufa (može od stare vešmašine) ili ako nemaš šlauf može i bilokakva fleksibilnija šiba (ili klofer). Onda otkriješ i pobereš slamu, a ono što je ostalo na plahti staviš na vjetrovito mjesto da vjetar odnese pljevu, ostane ti zrnje koje posiješ opet najesen i tako za desetak godina imaš godišnji urod 20 tona žita, sagradiš vlastiti mlin vodenicu kraj kuće, dolaze i susjedi mljeti svoje žito k tebi..., a turisti dolaze s fotoaparatima.
I tak.
10.06.2016. (23:44) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lilianke
@jelenmeden;
Pa sad. Dvoumim se :)).
Ova tvoja ideja je izvrsna, vodenica i to, ali ja sam mislila smljeti to u mlinčeku i ispeči pogačice! :) Sad si me stavio pred ozbiljnu dvojbu :D
Dobro, znači, nemam šlauf, nemam klofer, ali naći ću nešto, hvala ti na objašnjenju kak to ide pa ću nekako. :)))
11.06.2016. (08:54) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
gogoo
Zbilja lijepo, i češnjak i ostalo, a miris metvice, vrijeska i origana liječi sve živo. (naravno da se radi o imeli, čiji se macerat lišća dodaje u rakiju).
11.06.2016. (11:55) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lilianke
@gogoo;
Aha, kužim :D to je onda bilo trik pitanje, da se vidi tko pažljivo gleda i čita hahaha, mislila sam da je za takve zločestoće zadužen uglavnom @jelenmeden, no eto vidiš. :))
11.06.2016. (13:25) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
easy
cijeli post je po mojoj mjeri, a češnjak posebno volim, stavljam ga gdje god mogu, lopoč me uvijek podsjeti na meditaciju...:)
11.06.2016. (20:28) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lilianke
@između;
imam taj neki problem, teško mi jesti bilje koje uzgojim :))
I ja volim češnjak ,jedino ne volim kada me netko tko se najeo češnjaka hoće ljubiti :-P istina je.
Lopoči su divni, žao mi je da nemam neke velike površine vode, jezero možda, i vrbe da se spuštaju i sjena i to (znam da si možeš zamisliti :))) ).............ovako jedna posuda i iščekivanje cvijeta :))
12.06.2016. (13:16) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...