Komentari

nepoznatizagreb.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • stara teta

    konačno da se nešto događa i u tom kvartu! sjećam se, osamdesetih godina od lastovske na jug i okolo bile su samo male kućice s vrtovima i voćnjacima, okolo su trčkarale kokice, a smrdilo je i po pajcama. okolo je rasla kuruza, bila je neka zgradurina u cvijete zuzorić i onaj stari dio , zgradica s ambulanticom. a onda su se sjetili maknuti sve to i sagraditi današnji plato s ulicom šramice, s placom. beton, kutijice s pogledom na autoput ili most. a toliko ljudi! u davno doba tu je redovno doalzio bibliobus, a mnogi stanovi su bili iznajmljivani, bile su to zgrade za zaslužne prvoborce, i tak, khm.
    zanimljivo i ohrabrujuće, i ovaj dio grada živi! :)

    avatar

    01.05.2016. (18:26)    -   -   -   -  

  • Bergaz

    Vidim da su se neki (vjerojatno s prozora) kad su čuli riječ "kultura" odmah mašil (figurativno) za pištolj* (u liku i djelu pozvane policijske ophodnje... na sreću i naoko simpatično uviđavne).
    Sitne duše ne mogu podnijeti nečiju očitu predanost konstruktivnoj ideji i toplom socijalnom kontaktu...
    ______
    * Göringov najpoznatiji citat je sljedeći, iako ima mnogo varijacija tog citata: „Kad god čujem riječ kultura, posegnem za svojim Browningom.”

    avatar

    01.05.2016. (18:55)    -   -   -   -  

  • ZlicaOdOpaka

    Kako mi je ovaj vikend morski, tako sam propustila.
    Prelijepo, vidim :-)).
    I more je :-)).

    avatar

    01.05.2016. (19:17)    -   -   -   -  

  • nepoznatizagreb

    Da, teta, Savica je u subotu bila vrlo živahna!
    Meni osobno je pogled sa Autoputa na onaj kompleks zgrada pod pravim kutem baš frustrirajući, tako puno betona na jednom mjestu .. no, sa juga je pogled ljepši, ugodniji, i zbog više zelenila, a i zbog tih terasa koje se pružaju gotovo do nasipa.

    GP, točno si pogodio, jedna od stanovnica je bila začuđena tolikim brojem ljudi na platou pa je pozvala policiju ... koja je zaista bila uviđavna. Mislim da je količina dobrih vibracija i nju udobrovoljila! :)

    Zlice, bit će valjda i još koji put!

    avatar

    02.05.2016. (14:01)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...