Komentari

moj-plavi-svijet.blog.hr

Dodaj komentar (31)

Marketing


  • moj-tajni-svijet

    tako je to..

    avatar

    23.01.2015. (18:14)    -   -   -   -  

  • elwa hr

    ma nije baš ... siguran sam ;)

    avatar

    23.01.2015. (18:18)    -   -   -   -  

  • Just me

    uzdaj se u se i u svoje kljuse...kaže stara narodna. I pokazala se istinitom!

    avatar

    23.01.2015. (18:50)    -   -   -   -  

  • Mekon

    Eeeeh... poučna prića, ali bez komentara, jer nikako ne bi bio dobar.
    Nadam se da si prekinula s raznim svojim tradicijama . Očita sklonost ka avanturi. Ali, zanimljivo. Ne žali !

    avatar

    23.01.2015. (18:53)    -   -   -   -  

  • moj-tajni-svijet

    :) @Mekon, a ti to zbog ove slike? :)

    ajoj, iznenadil bi se - izlasci ne znače avanture.... žene izlaze kad su same, idu dvije po dvije ili tri ili četiri tamo gdje se pleše, pjeva :)
    pa se onda sretne i srodna duša :)

    avatar

    23.01.2015. (19:21)    -   -   -   -  

  • lion queen

    pa koliko tebi prijateljica uopće treba da shvatiš da si sama sebi najbolja prijateljica? pa zar ne možeš imati neke prijateljice, a da ih ipak držiš na nekom pristojnom rastojanju? ja imam prijateljice s kojima mi je super, ali ni jednoj od njih ne otkrivam sve svoje tajne. postoje neke stvari koje se dijele s onim kome pripadaju, a ne s cijelim svijetom :))))) ajme, daj, izvuci pouku, inače ćeš se stalno vraćati na ponavljanje!

    avatar

    23.01.2015. (19:26)    -   -   -   -  

  • Annaboni

    Vrlo je teško ovo tvoje iskustvo.
    Dobro si i podnijela toliki teret dobrote svoje i tudjih laži

    avatar

    23.01.2015. (19:39)    -   -   -   -  

  • soulspeaker

    niste imali isti interes...njima je trebao servis,usluga.odskočna daska....a ti si mislila da si dobila ljubav(prijateljsku),jer si se davala
    nesporazum
    tko se nije razočarao u prijateljstvo..nezna ga ni cijenit

    avatar

    23.01.2015. (19:46)    -   -   -   -  

  • Frederick

    A takve su ti žene :)))

    avatar

    23.01.2015. (20:30)    -   -   -   -  

  • zahira

    puno je prijateljica prošlo i kroz moj život...znala sam često osjetiti zavist, ali sam im znala u ranoj fazi stati na kraj vrlo diplomatski tako da i danas možemo piti kavu bez velikih doticanja duša....i to je ok.
    prave prijateljice za kojima i sama čezneš imam 2 još iz djetinjstva...možda baš zato što nas nikad nije privlačio isti tip muškarca, pa smo se znale rasporediti, čak i otvoreno o tom "rasporedu" razgovarati. sada, u zrelijoj fazi još uvijek funkcioniramo na sličan način, jer npr. mogu prijateljici otvoreno reći da kaže mužu da ne šeta ispred mene samo u boksericama, a da se ona na to ne naljuti...
    a o muško-ženskim prijateljstvima neću uopće govoriti u komentaru, jer za to mi nije dovoljan niti post...
    i da ne zaboravim, i sama se nekad osjećam "crnom ovcom" zbog svoje direktnosti...ali ispaše tražim sama i tek nekima otkrivam na kojim proplancima se moji pašnjaci nalaze...

    avatar

    23.01.2015. (20:49)    -   -   -   -  

  • Lastavica

    Prijateljice su najveća dragocjenost žene. Negdje sam jednom
    pročitala da se uspešnost žene mjeri brojem prijateljica iz svih
    perioda života, a najbolje je ako ima još neku aktivnu od vrtića,
    pa iz osnovne škole, pa iz srednje škole, s fakulteta, s posla,
    iz zabave i nedavno stečenu novu prijateljicu. Kad sam prelistala
    i shvatila da imam po jendu iz svih kategorija, bila sam baš
    radosna.

    avatar

    24.01.2015. (06:45)    -   -   -   -  

  • Peki

    da, tako je to u životu, dok jednog dana na svoja vrata ne stavimo jumbo plakat : "dolazim za pet minuta, ako me nema, pročitaj ovu poruku još jednom" ..... svijete moj :)

    avatar

    24.01.2015. (21:35)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    ecola... arhivica

    avatar

    05.12.2017. (20:40)    -   -   -   -  

  • Diadema

    Kao prvo, sigurna sa 100% da si bijela ovca. A tek sada mogu pisati dalje. Da, tvoja je majka bila u pravu ali mi svi često ne obraćamo na to pažnjiu, bar ne toliko koliko bi bilo potrebno.

    To se uglavnom događa onim ljudima koji su otvoreni i iskreni pa tako i gledaju na ostale ljude i tako ih doživljavaju...a stvarnost je daleko drugačija draga.Neusporedivo je okrutnija nego što i možemo zamisliti.

    Da je baš tako, dovoljno je anaizirati stanje na blogu jer i on je odraz stvarnog života. Ima takvih koji dolaze i pišu hvalospejeve, čak te uspoređuju sa samim svemirom, puna usta su im slatkih riječi, pohvala itd. i onda je dovoljna samo jedna riječ -istina - da bi odjednom skinuli maske i pokazale se u stvarnom svjetlu. A gdje je nestalo to prijateljstvo, zbog čega? Zbog toga što ne mogu podnjeti istinu niti iskrenost, sve im je to strano i plaši ih istina pa radije se počnu ulizivati nekom drugom.

    Da ti pravo kažem, a želim to, divim ti se. Malo tko bi objavio ovakav iskren post o sebi. Nema šanse!
    Tko će ga cijeniti? Nekako se pribojavam da će ga neki drugi iskorititi za svoje prljave ciljeve.

    Evo vidi, to nije novi post, pa pogledaj te komentare a što je sada? Ne mislm na sve, nekima svaka čast! Pa ipak, jedan mi je posebno upao u oko vjerujem da znaš na kojeg mislim.

    Ne znam Slavujčiću, baš me dirnuo ovaj tvoj post jer sam ga prvi put pročitala i ne mogu se načuditi da si toliko razočaranja doživjela i da si to s nama podijelila. Svaka ti čast!

    Tvoj post je samo dokaz da imati pravog prijatelja, veliko je bogatstvo. U biti još ne mogu doći sebi. Stvarno ti se divim i želim ti svu sreću svijeta. Ti je svakako zaslužuješ. Molim te vjeruj mi da sam sve ovo napisala od sraca kao i uvijek samo što sam sigurna da ćeš ti to znati cijeniti dok drugi...znaš i sama. Hvala ti.

    avatar

    05.12.2017. (21:16)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    da, draga Cvrkutiću, to je sve istina što sam napisala, ne interesira me što će tko shvatiti ili komentirati ili ne komentirati - post nije od sada, post je već objavljen prije par godina na jednom portalu pa ovdje i ponovo ovdje

    to je sve bilo tako kako sam opisala, druge nema ... hoće li to netko iskoristiti za svoje loše namjere? neka, ima materijala pa neka piše :) ovo je sve super, a ako je nekome zadovoljstvo to nekako prikazati u lošem stanu, taj neće govoriti o meni - taj će sve govoriti o sebi

    nisam izgubila vjeru u ljude, samo sam sada opreznija, nego prije, ali znaš - oči duše su osjetljive pa sad puštam intuiciji i mojoj Duši da bira ... i ona mi kaže jako suptilno neke stvari :)

    avatar

    05.12.2017. (21:33)    -   -   -   -  

  • Diadema

    Znam, uopće ne sumnjam u tvoju iskrenost zato ti se i divim. To je osobina koju malo tko posjeduje i još manje je cijene.
    Ali ni ja ne odustajem, ima još poštenih ljudi, sigurna sam.

    avatar

    05.12.2017. (21:39)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    ima poštenih i dobrih ljudi, kako ne ... nikad nisam odustala i hvala onima koji su skinuli maske :) baš im hvala, ne samo u realnom životu, već i u virtuali, ne samo na ovom portalu, već i na jednom drugom, a tamo su maske počele padati kao lude, sve se raspalo, klanovi se ugasili, velike "prijateljice" su se posvađale i razišle, više nema - nikoga....

    avatar

    05.12.2017. (21:45)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Na sreću, m ogu se pohvaliti odličnim prijateljicama; koje su se pokazale kao takve i kada sam imala teško i mučno razdoblje života - koje su me hrabrile, davale podršku - ne materijalnu, nego moralnu, o pravim prijateljicama se radi koje te saslušaju, pokušaju spojiti, pomoći, neke stvari odraditi i proći zajedno s Tobom....Ustanovial sam da je takvih prijateljica zaista malo, na prste dvije ruke, ali - su prave...I takve su ostale do dana današnjeg...Ali - i ja sam takva prema njima! Bila i ostala! Pusa, vole Te L+B+G

    avatar

    05.12.2017. (22:07)    -   -   -   -  

  • Diadema

    A bome ima i totalno bedastih ljudi, nažalost. Dovoljno da pogledaš oko sebe, pa i na blogu. Ali to je već jihov problem, zar ne?

    Dobro sad čitaj...taj tko ne želi prihvatiti neka fakta (istinu) , u svakoj će prilici nastojati dokazati suprotno.

    Znaš na što mislim? Ma znaš, sigurno.

    Laka ti noć i lijepo sanjaj Slavujčiću.

    avatar

    05.12.2017. (22:10)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    A šta ja znam, meni se čini da sami biramo prijatelje, dakle teško da je odgovornost na njima :)

    avatar

    06.12.2017. (00:10)    -   -   -   -  

  • Lisbeth

    Ne brini, to nije tako rijetko. Ja oduvijek imam problem sa ženama. S muškima ne. Rijetki su muški sposobni za spletke i glumu kao žene, a ja ne vidim to, vjerujem. I zapamti izreku Tolstoja-ako si se nekome zamjerio, to znači da si previše davao.
    A mi nekad dajemo i kao odrasli po dječjem principu, da zadobijemo njihovu ljubav.
    Prošla sam puno sličnih stvari i došla do jedne misli koja mi je vodilja danas-nikad ne pomažem/dajem onom tko me to ne zatraži direktno. I pomognem jednom, ili dvaput. Sve preko je iskorištavanje.
    A dijete učim upravo ono što tebe mater uči cijeli život

    avatar

    06.12.2017. (08:56)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    ovdje sam prikazala samo one "prijateljice" sa kojima sam imala negativno iskustvo, a u životu imam ne tako jako bliske, ali jako drage ženske osobe sa kojima imam i danas vrlo pozitivno podijeljeno i vrijeme i riječi, o njima ne pišem - to su mi drage curke koje se uvijek jave i ja se njima javim, pomažemo jedna drugu koliko i kako možemo, ako se treba pomoći, razgovaramo, pišemo jedna drugoj i to je upravo ono što i čini dio mog ženskog okruženja

    avatar

    06.12.2017. (09:33)    -   -   -   -  

  • Diadema

    Drago mi je što ipak ima takvih ljudi kojima možeš vjerovati i koji su ti dobri prijtelji jer kao što sam već napisala to imati pravog prijatelja ravo je bogatstvo. A ti to svkako zaslužuješ.
    Često znam usporediti prijteljstvo s ljubavlju, jer kao što se ljubav mora njegovati i nadograđivati, isto vrijedi i za prijateljstvo.

    avatar

    06.12.2017. (11:00)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    tako je, Cvrkutiću, prijateljstvo je krhko kao svaki odnos, a prijateljstvo bez povjerenja - to je prazna riječ

    avatar

    06.12.2017. (14:59)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    ''Pravo prijateljstvo nije ono kada te pita kako si i onda ni ne sluša tvoj odgovor, ali onaj koji te gleda u oči, već je shvatio kako si."
    -nepoznati autor

    avatar

    06.12.2017. (15:13)    -   -   -   -  

učitavam...