KICKBOXING

utorak, 03.04.2007.

Obrada njiva

Kao što sam i najavio, evo ekskluzivnog i eksplozivnog izvještaja Neviđenog iz 8.a

Veleštovani i Štovani !

Bilježim se sa strahopoštovanjem! Nakon što smo uspješno odradili nekoliko bitnih, ako ne i najbitnijih zadaća, a u smislu napredtka kickboxinga,nezaustavljivo srljamo u svijetlu budućnost našega športa.

Split, predaja nagrade za vrhunska dostignuća u području promocije muškosti. Prvu nagradu je primio Zlatko „sudac“ Hasan. Povijesni događaj, prvi je prvi. Drugi slijede, drugi su drugi, nebitni.



Kufstein, Austrija - teške borbe na Austrijan klasiku, trebalo je izdržati. Nekoliko prizora svog tog „užasa“ na tom turniru. Pa ti izdrži



















Italy ........................................................................................... Hungary

Švica borac









Low semi kick contact - Kostrena. Izbornik Čikotić doveo je svoga sina na semi contact. Velik kakav je, čovjek bi pomislio da zna samo čvrste opcije, ali kada mu je sin izgubio borbu 19:16 protiv semikontaktaša nismo mogli vjerovati.




„Taj je reko da si ti čelav, evo ga glavom i bradom“ rekao je Marko izborniku. “Ha?!“ veli izbornik, "pa kome smeta? Evo baš sam polirao ručnikom,vide i sa strane!"







No jaki psihofizički kakvi jesmo izdržali smo sve što nam se događalo pred očima i nakon što smo nabavili novi tvrdiver i mekiver u sofisticiranom dučanu odnosno centru za kompjutere “computer centar“ u Viškovu koji je odmah da pljuneš do dvorane i dvorca Camelot.













Sjeli smo u svoje tutače i spržili do low kicka u Viškovu. Da se uvijek drži do trenda i mode i u vozilu pravi muškarac dokazuje i ovako.







No da se sranja događaju i kad smo izuzetno pažljivi dokazuje slika. I uz parking senzore i uz japansku najuzvišeniju tehnologiju stradao nam je vagen, hvala Bogu da se našem predsjedniku nije ništa ozbiljnije dogodilo.




U Viškovu se održalo DP u low kicku, bilo je ogromno boraca, da vas ne zamaram brojevima i službenim statistikama, ali gt.je rekao najviše do sada i mi smo mi povjerovali da je to najviše do sada.

Imamo i službenu sliku otvaranja državnog prvenstva. Obračun u ringu V i pol. (datum je lažan zbog izvora informacija). Klapa Pit bull pjeva himnu. Bilo je zanimljivo bilo je vrhunskih borbi pa bi se sada okrenu tome, želio bih vam predočiti kako su borbe tekle, imena boraca i kilaže, sve ćete dobiti u sada odmah.



Borba 1 - Marko Deša - Davor Milaković
Borba je počela vrlo žustro sa nekoliko uvježbanih poteza. Marko je odmah primjenio potez "zijeva mi se u kinu" i ruka mu je kao u starih znalaca, vukova završila na pravom mjestu. No stari lisac Davor se ne da navuči na po njemu već otrcanu foru, pa primjenjuje nešto što zbunjuje suparnika, koji se nakon te serije Davora povlači. Primjenjuje stil pijani kung fu, primjećuje se stara škola Ilije.

Suparnik se žalio, ali ni gt. Romeo ni Presidente nisu mogli spriječiti konačan trijunmf Davora. Izjave: "Doktorka, vide, vide, još 116 gembača sam strusio, mala, vide me, vidi vamo."






Borba 2 - Izbornik Jozo - La Brada
Iako iskusni borci, i jedan i drugi , izbornik zbunjuje suparnika La Bradu, koji je nemočan,uhvatiše ga tikovi i nažalost publike predaja u 1.rundi. Izjave: "Jozo, the Izbornik: A šta,a ča?
La Brada: Smanji fleš, smanji fleš, j....m ti, odsjaj me zbunil, nisam znal jesem li u Sraaaačincu ili Sračiiiincu.



Borba 3-Medij Muško-Medij Žensko
Nažalost borba se odvijala predugo, ulet ovako ulet onako, ali na kraju bilo je izjednačeno. Suci nisu znali dali je onaj borac u sredini cura od onog desno ili dečko one slijeva.






Prva neodlučena partija, baca sijenu na priredbu. A sve zbog KC-a Oštrića, koji je svojim pristranim brojanjem nogu doveo do situacije da su suci bacili ljagu na tako veliki događaj.






"Jao, što to priča", veli Hasan. "Jao, ne mogu slušati", veli doktorka. Šef NO Nikola objašnjava zašto su lignje bez čačkalica i što je dovelo do te fatalne pogreške.






Natjecanje je teklo svojim tokom,imamo i ekskluzivne fotografije. No kako smo mi športaši, doliči i prilići da se osvrnemo i na zdravlje, modu i kako se tko nosi na natjecanjima. TZV. Fešn Guro kutak.

Kežuol oprava Maje, a iza nje Karamatić u sportskom kaputiću od crne ovce i tajice. Vrhunski. Begović filmski trodnevna brada


















Torbica Hasan Semzonajt. ................... - .................. Torbica Marko Čempijon

I nekoliko rijeći i o zdravlju: "Majkiću, imaš više od 2% masti u tijelu, može ti se slobodno vaditi mast" - Dr Nikola.







I eto završilo je još jedno naše druženje, nažalost. Izvanredne borbe inzvanredne prilike i neprilike. Nadam se da Vam nisam vadio mast, jer vidite sve to su pratili:
8 foto-grafa
1 gt sa kenonom
1 predsjednik sa lumiksom panazonik
1 paparazzi sa ful opremom.



Bilježih se sa štovanjem, globoki naklon,

Neviđeni 8.a




- 23:59 - Komentari (10) - Isprintaj - #