Komentari

kickboxing333.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • GG

    KAKO TO DA NAŠ SUDAC HASAN UVIJEK NOSI NEKE ŽENSKE TORBICE?

    avatar

    06.04.2007. (09:43)    -   -   -   -  

  • hans

    *za GG
    Time želi dokazati da su kickboxing suci ustavri vrlo blaga i osjetljiva bića.

    avatar

    06.04.2007. (13:34)    -   -   -   -  

  • nick001

    ma nisu suci blaga i osjetljiva bica ves vrlo bogata bica koja u toj torbicim moraju cuvati sve svoje bogactvo da im neko ne ukrade koji mob, kameru, novcanik koji je prepun para...

    avatar

    06.04.2007. (13:46)    -   -   -   -  

  • uh,jebote što nas ima

    uh, jebote što nas ima...
    Osvrt na prethodni post.
    Sve je to divno i krasno. Samo jedna stvar mi nije jasna.

    Zašto se lot niti jednom riječju nije osvrnuo na nemile događaje o kojima je bilo riječi u komentarima. Da li time opravdava nastup Pit bulovaca, da li opravdava šutnju i ponašanje predsjednika Znaora i kako komentira nastup glavnog tajnika Deše ?

    Ovako gledajući ispada : Moram štititi suce jer oni su kao nešto krivi, a svi ostali su postupili ispravno. Ako su suci svoj posao odradili kako treba ( a ja mislim da jesu ) zašto se stalno njih brani ? Zašto se prešutno odobravaju ( a šutnja je odobravanje ) ispadi koji ne vode ničem nego u anarhiju i zašto se u cijeloj priči ne spominje naš "dični" predsjednik koji se zna slikati svugdje a sada kad je trebao reagirati sakrio se u mišju rupu.

    Do sada je lot uvijek bio maksimalno korektan i sva događanja u kickboxingu je pratio nepristrano i maksimalno korektno. Sada imam osjećaj da lagano gladi nečija jaja. Znam da je Uskrs ali što je previše ni za blagdan nije dobro.

    avatar

    06.04.2007. (18:29)    -   -   -   -  

  • a netko

    e ljudi, mi smo iz ....... tako mi je slatki richard veres iz mađarske(kiraly team)
    I nick ramael iz belgije (contakt karate beveren)
    imamo od nj. trenera mailove al dajte objavite nj. sliku

    avatar

    06.04.2007. (19:10)    -   -   -   -  

  • Predrag Znaor, predsjedni

    Uzrečica „nitko nije savršen“ ni sama nije savršena. Naime, ne radi se o osobi koja nije savršena, već o realnoj životnoj situaciji da smo svi različiti. To podrazumijeva da su naše mogućnosti sagledavanja svijeta oko nas različite. Dakle, ne može se jedna osoba svima sviđati i ne može svaki čovjek razumjeti svaku drugu osobu. Zašto sam to napisao? Zato što ni ja ovaj blog ne smatram savršenim, tj. „po mom ukusu“. Bez obzira na to, redovito ga pratim, a često na zamolbu njegovog autora pošaljem neki prilog. To je za mene privremeno rješenje dok se ne obnovi zvanična web stranica HKBS-a koja je na žalost zbog raznih razloga već duže vrijeme neaktivna. Što me smeta? Ne sviđa mi se da u javnoj komunikaciji (a Internet to jeste!) sudionici „razgovora“ ne znaju s kim razgovaraju. To pruža mogućnost javno izrečenih stavova za koje autori nisu odgovorni. Za mene je to jadno i kukavičko. Ja nisam takva osoba. Već sam tri puta izabran za predsjednika HKBS-a. U tom razdoblju sam imao mnogo „neprijatelja“ i suparnike koje sam na častan način pobijedio. Neke „borbe“ su dosegle čak i Vrhovni sud RH i tamo sam pobijedio. Dakle, nisam kukavica i ne bojim se sukoba ni s kim. Ali uvijek za sve postoji način i vrijeme! Vezano za događaje o kojima se na ovom blogu u zadnjim postovima na veliko diskutira reći ću samo ovo: sa Žajom sam taj dan obavio nekoliko puta kraće razgovore. Dva puta je to bilo na sred ringa. Da sam htio da to čuju svi u dvorani uzeo bih mikrofon i govorio u njega. Ostali razgovori će se voditi unutar legalnih tijela HKBS-a. Uzgred, po onoj staroj uzrečici da se nezgode događaju baš kad ih ne očekuješ desila se i sporna situacija vezana za mene: meč između Kovačevića i Gogoševića nisam vidio ni sekundu! Na kompjutoru sam za to vrijeme ispunjavao molbe trenera Lambaše i suca Hasana. Zato nisam mogao ni želio arbitrirati u slučaju o kojem u tom trenutku nisam znao baš ništa. Osim toga, imao sam povjerenje u glavnog tajnika Dešu da će on razriješiti slučaj na zadovoljavajući način. Istina, slučaj je eskalirao u obimu koji do sad nije bio viđen nikada ni na jednom natjecanju HKBS-a i koji nas je svih iznenadio. Ali koliko god se mnogima ne sviđa naša reakcija, činjenica je da se natjecanje nastavilo i završilo u potpunom redu. To zapravo znači da smo postupili ispravno … Nije ugodno za čuti, ali je pragmatično i ispunilo je cilj. Ponavljam: uvijek za sve postoji način i vrijeme, a ostali razgovori će se voditi unutar legalnih tijela HKBS-a.

    avatar

    06.04.2007. (22:31)    -   -   -   -  

  • #?!?#

    Kako to da naš predsjednik reagira na neke teze sa ovog bolga. ? ! ? Očito se osjeća krivim. Ne znam točno o čemu je riječ, ali čula sam da njegova reakcija nije bila u skladu sa njegovom funkcijom. On je kao obavio razgovor sa Žajom. Moš mislit. A Žaja se usro od straha i odmah pognuo glavu. Gospodine predsjedniče niste obavili svoj posao onako kako ste trebali ma što Vi o tome pisali i govorili. A one fore : Obavit će se to na legalnim tijelima Saveza... isto kao što je na Skupštini usvojen financijski pla za za 2006. godinu , isto kao što je IO donio odluku o korištenju službenog automobila, i da ne nabrajam dalje.

    avatar

    08.04.2007. (11:53)    -   -   -   -  

  • nick001

    vidim da su brne rasprave ovdje i dalje.....ima i nekih istina al i nekih stvari u kojima se pretjeruje!!!

    svejedno svima sretan i blagoslovljen USKRS!!!!

    avatar

    08.04.2007. (20:28)    -   -   -   -  

  • policajac

    Alo Deša ili lot kako očeš... spavaš li dobro.?.kada si uspija nadopisat ovu malu...želim da mi kažeš kad se vagala i borila za treće mjesto te je li uopće registriran član HKBS Iva Naletilić, PIT BULL Split... DEŠA smiri se otrga si se kontroli,a kontrola postoji neboj se

    avatar

    08.04.2007. (22:06)    -   -   -   -  

  • samo naprijed drugovi

    Financijski plan? Što je to?
    Financijski izvještaj? Što je to?
    Odluka o korištenju službenog auta? Što je to?
    To je transparentan rad HKBS-a. Sve je toliko transparentno (prozirno) , da možemo samo konstatirati da je žalosno. Još jedna potvrda o banana državi, i svemu onome što je u njoj moguće.
    Samo naprijed predsjedniče, u daljnje pobjede. Samo pazi da se ne posklizneš kao na skupštini saveza gdje te Nakić ipak porazio, i moralno i faktički, argumentima. Nesjećam se niti jednog tvog suvislog, kako kažeš pobjedničkog, odgovora na njegove argumente. A i boja u licu ti je bila rozastocrvena.

    avatar

    10.04.2007. (12:27)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...