KICKBOXING

utorak, 26.09.2006.

SP 20 - Počelo je počelo

Još 0 dana do početka SP



[B]

Nema se što puno pisati. Danas je bio prvi dan prihvata reprezentacija - najbrojniji i definitivno najkompliciraniji su bili Rusi, njih 167, a došli su i Irci (106). Došlo je dosta manjih reprezentacija - Španjolska, Mauricijus, Rumunjska, dio Latvijskog tima, dio tima SAD-a te dvojac iz Trinidada i Tobaga.

Došli su gotovo i svi članovi borda direktora kao i nekoliko predstavnika IAKSE, a radi pripreme novog statuta ujedinjene federacije - WAKO.

Ono što je organizatorima zadavalo najviše glavobolje su problemi s kasnim prijavama i leteće rješavanje viza. Posebno su bili zanimljivi Mauritanci - javili su se da su oni u avionu, da stižu za oko 2 sata, ali da nemaju vize, pa da im se nešto sredi. Srećom, uspjelo se i stigli su.

Prijevoz je štimao, nitko nije ostao nepokupljen, mada su bus transferi bili npr. za Irce s aerodroma iz Trsta, a ostale se vozilo iz Zagreba. Rusi su srećom došli posebnim čarterom direktno u Zadar i tu je policija odradila posao maestralno. Sve je riješeno u najkraćem mogućem roku.

Sve u svemu - danas je došlo oko 450 sudionika, sutra se očekuje udarni dan s više od 700 dolazaka, a za srijedu će ostati Hrvatska (228), Mađarska (97), Italija (120) i još nekoliko manjih repezentacije.

- 00:44 - Komentari (5) - Isprintaj - #