utorak, 23.01.2007.

Da nema veze, ne bi bilo struje

Danas mi je moja koka 2 poslala fora spot na mail.... iznenađena sam jer duuuugo dugo nisam vidjela neki spot koji bi me nasmijao (od negdje kad sam imala između 8 i 12 godina kad sam vidjela onaj spot kaj je pol crtani s onom mačkom i ženskom onda ta mačka stalno radi pizdarije..no nije bitno). Moram to podijeliti sa Vama manje sretnima koji ne dobivate po 30 mailova dnevno od moje micice...cmoka njoj kiss... A Vama...evo spota.. možda ćete reć A KAJ JE TU SMIJEŠNO? E pa meni je...ja to vidim drugim očima. Ja si zamišljam da smo na pokretnim trakama koka nulta, koka 2, hm...recimo djeva i ja. Djeva ionako u zadnjem postu piše gibajmo se. E pa...ajmo ...koke :)



Idem se upisat u teretanu...

- 12:35 -

Komentari (13) - Isprintaj - #

srijeda, 17.01.2007.

Vilma je poludila

Ne znam što se to točno dogodilo. PMS nije. Mačke to nemaju (koliko ja znam). Nije ni željna seksa. Kažu da je premala za to. Ima samo tri mjeseca. Pa kako god se zvao taj mačji psihički poremećaj, ona ga ima. Prije dva dana je počela. Skače na mene non stop. Kad perem suđe. Kad vješam veš. Kad perem zube. Kad prolazim sobom. Kad se oblačim. Kad mijenjam baterije u daljinskom. Kad telefoniram. Kad bacam smeće. Kad jedem penje mi se na leđa i stane na vrat i samo čekam dan kad će mi zaronit u tanjur. I to skakanje nije onakvo kakvim si Vi to zamišljate. Ona skoči po metar u vis i kandžama se uhvati za moje hlače/trenirku/suknju i usput zahvati i moju kožu. Imam ogrebotine po cijelom tijelu kao da sam se danima gola šuljala kroz bodljikavu žicu. Na ruci mi se skoro i ne vidi prava boja kože jer je prekrivena raznim svježim ili nesvježim crticama. Već sam zaboravila kako mi je ruka izgledala prije dolaska Vilme. Mjauče bez ikakvog razloga i to počne rano ujutro da se ne bi slučajno netko u stanu naspavao. Nije gladna. Navikla sam ju da u 7 sati kad se ja dižem dobiva hranu. Nije ni žedna. Vodu ne pije nego ju razbacuje oko posude. Prvo namoči šapu u vodu 33 puta, trese njome i onda ju liže. Uglavnom, tepih se nit ne stigne osušiti između dva njena naleta na posudicu. Nije ni bolesna. Jednostavno je luda.
Igračke joj više nisu zanimljive. Skače i ruši samo ono što vidi da je lomljivo. Skače i na ogledalo kad vidi samu sebe. Zaletava se i zabija glavom u zid. Kad uzimam nešto iz ormara taj tren se nađe kraj mene i skoči u ormar koji sam ja mukotrpno slagala i u nanosekundi razbaca majicu,dvije tri...
Počelo je prije dva dana. Mogu se samo nadati da će brzo završiti.
Ne znam jel postoji egzorcist za mačke, ali meni bi trenutno dobro došao.

- 10:59 -

Komentari (19) - Isprintaj - #

četvrtak, 11.01.2007.

Meme - pa ukrug

S obzirom da me moja micica uvaljala sad i ja moram napisati neke meme. Prvo bih trebala saznati što je to uopće. S obzirom da nisam našla niti jedan konkretan odgovor odlučila sam pisati prvo kaj mi padne na pamet i to u 5 točaka (vidim da se to tak radi).

Dakle:

1. Obožavam, naprosto obožavam svoju "bebu"
Beba nije živo biće, beba je moj auto. Star tj. stara je godinu dana, 8 mjeseci i 28 dana. Pazim na nju više nego na sebe i da me netko pita radije bih izabrala da mene netko lupi ili ogrebe nego nju. Kad parkiram stanem uvijek do rizola da barem jednu stranu zaštitim od kretena koji svojim vratima mlate ne pazeći koga će pritom okrznuti i baba koje guraju kolica tik do auta kako bi istovarile sadržaj, pa kaj onda ako kolica odu na drugi auto. Pred svojom firmom parkiram na najidealnijem mjestu čak i ako to znači da zauzmem dva parkirna mjesta. Barem mogu mirno raditi. Pred trgovačkim centrima ja sam ona budala koja parkira na krajnju točku parkinga-tamo gdje nitko, ama baš nitko ne parkira jer to znači da do ulaza u centar mora hodati najmanje 8 min.
Isto tako pazim da je uvijek čista. U praoni provodim po dva sata dok ju operem, osušim i usisam. Zaposlenici me tamo već znaju i više me ne pitaju jel mi treba pomoć sa miniwashem. Prvi put kad sam im rekla da moj auto nitko ne dira osim mene zapamtili su to.

2. Bojim se skakavaca
U stanju sam spavati u kupaoni ako ljeti samo čujem ono zvrrr u sobi (ne mislim na telefon). Kad upalim svjetlo i ne vidim gdje se prokleta beštija sakrila ja bježim glavom bez obzira. Mislim da bih kad bi me zatvorili u sobu punu skakavaca umrla od straha. Brrrr...naježila sam se od same pomisli.
Bježmo brzo dalje od ove teme.

3. Mrzim velike pse
Kao malu jedno me tele od pesa ugrizlo za guzicu i mislila sam da će me rastrgati. Da se nije pojavio moj spasitelj neznanac s nekim grabljama (to je bilo kod tete na selu) i otjerao ga danas bih bila bez dijela guzice, a i tko zna čega još.
Protiv malih slatkih peseka nemam ništa protiv, osim onih skroz malih kaj liče na štakore, tzv. psi na baterije. Čak štoviše, da imam kuću imala bih peseka. Pošto nemam kuću, imam macu. Najljepšu, najumiljatiju i najpametniju macu na planetu. Jedva čekam da dođem doma.

4. Ovisna sam o:
Čokoladi svih vrsta osim one s kavom, sladoledu, voćnim kolačima, gumenim bombonima, keksima, jagodama sa šlagom, sokovima, čokoladnim pudinzima i općenito nezdravoj hrani. Kao maloj mama mi je govorila: "Nikad ne ulazi u auto s nekim nepoznatim, čak ni ako ti ponudi čokoladu". Je, lako je njoj reć. Ja ni danas ne bih mogla odbiti tako nešto ako je riječ o Milki od keksa.

5. Imam (skoro) 25 godina
U tih (skoro) 25 godina sam napravila (skoro) sve što sam htjela. Imam sve materijalne stvari koje želim i osjećam se dobro jer mi ih nitko nije kupio kao mojim razmaženim prijateljicama koje ih na kraju krajeva niti ne cijene kao ja. I zbog toga se posebno dobro osjećam. U 26. godini si želim još samo jednu jako veliku stvar koja zahtijeva ogromnu investiciju. E pa sretno meni.

S obzirom da bih ovo trebala uvaljati nekome drugome, a to predstavlja problem jer je na mom blogu bilo ukupno 7 ljudi, a pet od njih su to već prošli, preostaje mi samo da se slatko nasmijem i lopticu prebacim na preostalo dvoje:

Euro smijeh
Proljetni pasanac

E pa...tko Vam je kriv kaj ste se tu pojavili :)

- 15:57 -

Komentari (4) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.

Opis bloga


Ako vam sve izgleda super...strpite se, proći će


Ovo je forum od najstrpljivijeg dečka na Zemlji :)

forumčić


Kritike i pohvale (al kritike odmah brišem) :)

kerefeka@gmail.com


Moj dobri prijatelj Matija jako voli egzotične životinje i odvažio se na otvaranje firme za prodaju opreme za iste. Iz tog razloga zaslužuje mjesto na mom blogu.I to počasno.

www.exoticum-anima.hr

Jedna mudra


Prije milijun godina bilo je malo grafita jer je bilo teško popeti se na piramidu jer nije bilo lifta, a nije bilo ni piramida