četvrtak, 03.05.2007.

Samodopadna, snažna i senzualna - "S faktor"

Radost proljeća polako se uvlači u svaku poru. Unatoč nepredvidivim situacijama u životu imam jedan veliki razlog osjećati se upravo onako kako naslov kaže.
Ma baš sam si onako kako kaže bakin frend osamdesetogodišnjak, baš sam si onako «ko zrela jabuka». Ne sjećam se vremena kada sam izgledom svoga tijela bila zadovoljna više nego sada.
I zato vam hvala svima. Hvala idejnoj začetnici Wandi na početku ovog našeg zajedničkog druženja, hvala i ostalim urednicama na «junačenju», hvala Lorry na smijehu prilikom ispijanja šestog hektolitra vode negdje oko ti ujutro, hvala vam svima na pozitivnim «vibrama» svih ovih dana.
I kada taman pomislite da su «moje želje čestitke i pozdravi» završili moram vam reći da je ovo tek početak.
Mi imamo ideju, ja imam ideju i sa toliko žara radimo i dalje, i dalje nam je potrebna svaka vaša mantra, molitva, dobra namjera ili želja da se naše ideje realiziraju za dobrobit svih nas.

Nastavak priče o «zreloj jabuci». Osjećam se konačno dobro «u vlastitoj koži» iako sam još uvijek daleko od izgleda za kojim težim ovih skoro 9 kg manje, o centimetrima da i ne govorim, ponovni ulazak u konfekcijski 40 što znači da u svakoj trgovini mogu pronaći nešto za sebe, i
moje samopouzdanje vrlo je visoko. Dobro se osjećam i kada poneku novu «krpicu» navučem na sebe i pogled u ogledalo dovoljan je da se pojavi osmjeh. Upravo ta samodopadnost jača i moju volju i snagu za «nove životne izazove» jer naravno teže je suočavati se sa životnim problemima kada si nezadovoljna sama sa sobom.

Senzualna ma to vam ja sama sebi zapravo i nisam o tome bi mogao moj Suđeni.
On svojim pitanjem: »Gdje je nestala moja guza, a trbuščić?», izaziva više nego osmjeh jer znam da su moji «ženski atributi» i dalje prisutni ali u znatno manjem obujmu.
Možda je problem u pronalaženju senzualnosti u sebi jer ona se krije u svakoj od nas, no tradicionalan odgoj «katolički odgoj» svaki spomen seksualnosti i senzualnosti postavlja kao tabu temu, za nas tabu teme ne postoje zato danas predlažem, u potragu za samodopadnošću, snagom i senzualnošću! Otkrijmo je putem:


« S faktora »

Image Hosted by ImageShack.us


«S faktor» kombinaciju yoge, plesa i erotskih pokreta osmislila je Sheila Kelley, majka dvoje djece, pripremajući se za filmove «Breakin In» i «Dancing at the Bleu Iguana» u kojima je glumila striptizetu.
Striptiz je počela podučavati svoje prijatelje u jednoj garaži, a onda se dosjetila da bi od toga mogla i zaraditi.Trenutno su joj klijentice neke od najpoznatijih holivudskih glumica poput Terri Hatcher iz «Kućanica» s kojom je Kelley bila iznimno oduševljena.
»Terri « je došla kod mene četiri mjeseca prije nego je dobila ulogu u Kućanicama i bila je jako sramežjiva. Ubrzo se opustila i zaljubila u senzualnost svoga tijela, rekla ja Sheila. Trenutno trenira Lindsey Lohan, koja se priprema za ulogu u novom filmu. Kod nas poznate polaznice «S faktora» koje su u medijima i govorile koliko su oduševljene njime su Karmela Vukov-Colić i Lana Pavić.

Također, u emisiji "Sexperts" i poznata Oprah ugostila je Sheilu koja je i tom prilikom promovirala vježbanje na «štangi».

Treninzi su gradirani u 7 stupnjeva, ovisno o sposobnostima i željama polaznica:

Image Hosted by ImageShack.us «Stopi se s pokretom» -1. stupanj
upoznat će nas sa potpuno novim uzbudljivim svijetom punim obećanja. Polaznice lagano upoznaje sa do sada neotkrivenim «govorom tijela» i stvaranjem pozitivne slike o vlastitom tijelu te jačanju samopouzdanja.
Naviknute na novi pokret polaznice u slijedećem koraku u vježbe uključuju senzualnost i ne samo vježbajući već i u svakodnevnom životu.
Prvi stupanj vježbanja podučava kako disati prilikom izvođenja vježbi, kako koristiti i “istezati “ mišiće koje nisu koristile nikada do sada. Istinski «osjeća glazbe» ujedinjen s interesantnim vježbanjem postaje pravo osvježenje.

Image Hosted by ImageShack.us «Poleti samnom»-2. stupanj
Fokusira se na učenje kako koristiti dah u prelasku između pokreta u daljnjem intenzivnijem vježbanju. Izazov i putovanje se nastavljaju učenjem novog »S jezika»
Uči mekoći tijela i pokreta. Ovaj stupanj poduka je u kojoj se postavljaju pitanja: » Tko sam, koju glazbu volim, kako se krećem, hodam? « Različite striping tehnike «nagovorit» će nas na stvaranje one nove erotičnije žene, one neotkrivene koja čuči u nama. Trenerice kažu da je prodiranje na površinu «one druge ja « upravo nevjerojatno.

Image Hosted by ImageShack.us«Zapalimo se» -3.stupanj Usklađene vježbe tijela, disanja i glazbe dovode nas u «stanje nirvane». Ovaj stupanj je najintenzivnija evolucija u postizanju napretka ona je zapravo sazrijevanje pokreta. Fokusira se na fluidan prelazak i sažimanje s glazbom. Polaznice ovog tečaja stupnjevito izvode sada već rutinske vježbe koje proizvoljno i improviziraju uvodeći kretanje «koje osjećaju». Ovaj se stupanj može nazvati i stupnjom «samootkrivenja».

Image Hosted by ImageShack.us«Ovo je tvoje tijelo, posjeduj ga»- 4. stupanj
Ovaj nas stupanj uči «isključiti mozak» i prepustiti se prirodnim pokretima tijela. Pokreti postaju meki kao svila i zapravo lebdite iz pokreta u pokret. Polaznice više ne prate nužno naučenu rutinu pokreta već se prepuštaju emocijama. Pokreću rijeku emocija u sebi. Snaga potrage za «erotičnom ja» je na vrhuncu. Svaki novi tjedan vježbanja novi je trenutak samoiskazivanja vlastite erotičnosti. Za postizanje slijedeće razine i prelazak na peti stupanj možda će biti potrebno nekoliko tjedana ili mjeseci, ovo je stupanj sazrijevanja erotičnosti.
Image Hosted by ImageShack.us«Do usijanja» 5.-stupanj
Stupanj potpuno oslobođenih pokreta “vatra u vama “ pretvara u izgaranje. Ovaj je stupanj čista improvizacija. Pokreti se izvode u slijedu, rasterećenih misli i izrazito emotivno. Vježbe koje se izvode na «štangi» sve su zahtjevnije i postaju male vratolomije. Polaznice ovog stupnja fokusiraju se na postizanje čvrste veze između glazbe i pokreta i izražavanje vlastite osobnosti u nekom «drugom svijetu».

Image Hosted by ImageShack.us«Oblikuj tijelo …rastereti misli» 6.- stupanj
«Erotična ja» je konačno ovdje, zauvijek. Polaznice na ovom stadiju uživaju u iskazvanju vlastite osobnosti , emocija i senzualnosti bez ikakvih prepreka. Apsolutno oslobođene tabua. Stupanj izvođenja vježbi na «štangi»je vrlo zahtjevan. I dalje se pozornost posebno obraća na vježbe disanja u tijeku izvođenja pokreta.

Image Hosted by ImageShack.us«Majstorice «štange»-7. stupanj
Sedmi je stupanj stupanj «crnog pojasa» Sheilinog «S faktora», polaznice na treninge ne dolaze samo kako bi poakazale i dokazale «novostvorenu ženu» one su ovdje radi potpunog razumjevanja vlastitih misli i pokreta i potpune vlastite slobode. Konačno ohrabrene reći svakom ko ih smeta: «Makni mi se s puta!»

Važno je napomenuti da su 6.i 7. stupanj "napredni" i za njih polaznice odabiru isključivo treneri.

Ovo je vjerojatno jedan od rijetkih treninga koje nisam osobno probala i zaključke donosim jedino iz pročitanog i viđenog.
Vježbanje počinje zagrijavanjem sličnim u svim aerobnim aktivnostima, nastavlja se laganim istezanjem pojedinih grupa mišića uz izrazitu naglašenost ženske senzualnosti,vježbe snage izvode se na "štangi" ( oprostite ali ja uz sav trud nisam našla bolji izraz,za izvornu "pole"). Novi trend koji " žari i pali" diljem Amerike stigao je i kod nas. Zainteresira li vas ovaj podroban opis vježbanja zasigurno ćete surfajući pronaći i centre u kojima se provode "S faktor" treninzi . Također tržište nam nudi i knjigu kako vježbati "S faktor " koju je naravno napisala gospođa Sheila Kelley. I nevjerojatno gospođa Sheila za svaki stupanj treninga nudi i string gaćce, osobno nisam još sigurna u nošenje istih.

Kako izgleda početnički trening pogledajete:





Kakvu ćete glad osjetiti nakon podrobnog opisa vježbi "S faktora":), ja sam uvijek za ovu meni ukusnu, brzu i jednostavnu salatu

Salata od povrća liganja / jaja
Image Hosted by ImageShack.us
Potrebno:
- 250 grama liganja- 2 tvrdo kuhana jaja
- pet listova zelene salate
- 1 rajčica
- 1 svježi krastavac
- 1 mladi luk
- 1 zelena paprika

Povrće narezati na tanke ploškice, jednako kao i kuhane lignje-jaja, lagano izmješati i začiniti limunovim sokom i žlicom maslinovog ulja.
Za ručak pojesti vrhom pun duboki tanjur i šnitu kruha a za večeru pripremiti pola količine svježe salate i naravno neizostavne pola šnite kruha. (lignje možete skuhati za ručak u cjelosti a za večeru ih samo umještati u salatu)


I nezaboravite na naše predivne majce!
Rukotvorinu i umotvorinu naše dizajnerice Demjan, koje možete naručiti pouzećem. Majice mogu naručiti apsolutno svi, kako članovi Kluba, tako i oni drugi. Podsjetimo se još jednom tri osnovna modela, uz koje vam sada naznačujemo i cijene, koje uključuju i poštarinu.

Image Hosted by ImageShack.us

Model br:1 120 kn (uključena poštarina)
Model br:2-4 100 kn (uključena poštarina)

A onda…

1. Prije svega pažljivo proučite veličine prema ovoj tablici:

Image Hosted by ImageShack.us

Da bi odredili koja vam veličina najviše odgovara pomnožite širinu majice koja vas interesira sa dva i dodajte 2 do 4 cm (ovisno koliko želite da bude ugodnija za nošenje) i usporedite sa svojim opsegom grudi ili pasice (nalazi se nešto malo niže od struka za model br:1).

Narudžbe za majice primamo stalno, ali ih isporučujemo svakih 15 dana, što znači da će prva narudžba krenuti za 15 dana počevši od današnjeg dana.

2. Pošaljite mail na našu e-mail adresu

karakterclub@gmail.com

uz obavezne podatke, a to su:

IME I PREZIME:
VELIČINA I MODEL:
TOČNA ADRESA:
TELEFON:
MOBITEL:



I to je to. Eto, kupite majice i reklamirajte nas malo! Prihod od prodanih majica ide u našu Udrugu, gdje vas očekujemo u velikom broju!


Ustrajte, ne posustajte zajedno podtajemo fit!
Angie

- 08:00 - Dodaj komentar (26) - Print - #

0

Rujan 2008 (1)
Studeni 2007 (1)
Listopad 2007 (9)
Rujan 2007 (5)
Lipanj 2007 (2)
Svibanj 2007 (8)
Travanj 2007 (24)
Ožujak 2007 (32)
Veljača 2007 (31)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off





AJMO SKUPA?

Ovo je blog svih blogerica i blogera koji žele temeljito promijeniti svoj život ili samo kreću, recimo, na dijetu od... recimo...
BAŠ DANAS!

PRIJAVE ispod zadnjeg, najnovijeg posta.

Pišite nam na:

karakterclub@gmail.com
karakterclub1@gmail.com

Vaše priloge šaljite kao attachmente u Word formatu.


NE PROPUSTITE NAŠU ARHIVU:





UN dijeta
- link

Forum o UN dijeti - link

Drugih 90 dana - link

Recepti Karakter kluba - link



88 ČLANICA KARAKTER CLUBA

Wanda
Lorraine
101 dalmatinka
Nessa
Mala Mu
Malena
Žena s Balkana
Angie
Rahatli
Božica trenutne sreće
Podloga
Daisy Dee
Ledena
Demjan
Rubia
Neni iz bajke
Mama Bahama
Pupak svijeta
Zezalica
Tyche
Red Sonja
Zvrk
wizard lady
Klodica
Sabivena
Atlantik
Vesna
The one
Lafica
Kad kokica pukne
Ivette
Princhipessa
morfin@
Jana
Tedica
Archie The NeZaSiTnA
Tonkabest
Lina-ina
Suncokreta2
DabRicA
tenkgirl
sve za zdravlje
meredith_sa
Luki
mala debeljuca
studentica
YT
Duda
Brevis
Sarajka_djevojka
Bugenvilija
hellion
Kornati53
Windfucker-in memoriam
tAjNe JeDnE wJeShTiCe
Sultanija
trudnica na kvadrat( a nije trudna:))
*pupa*
Roxy6
Dream girl
bise
stella
tanjevka
Bezazlena
kao da je važno
Louise1
omekšivač
modri odsjaj
otherside2
piplica
M.aktualije
Simboli
Tender
Doda
bbw44
MiniMaxine
jg007
Distortion
odlucila sam smrsaviti
Ni na nebu, ni na zemlji
Lafica
Angelina
Carolica
maala
bez karaktera
kia85
kravica(:
Isabel
Andja24
Aura
Kaja

9 ČLANOVA KARAKTER CLUBA

Miško
Ribafish
Holyfighter - vuk samotnjak
Izazov
Sadistico Shy
BMI 37
Dragi Moj Junac
Shinzo
Bez!Komentara
... i ne zamjerite im ako su zli u postovima ili komentarima, jer oni su na dijeti smijeh i jebeno su ponosni na sebe zbog toga!


ČLANOVI RADI ČLANSTVA I POTPORE

Lipa Mare
Penellope
Ljelja
Rudarka
Juliere
brod u boci
...Jani29...
Gali
Orange Boy
tratinchica
Kirshna
Silvija4
Likma
CHOCO
Majstorica
Amberka
loveaddict
Florena
Big mamma

PRAVILA:

1. U klub se primaju samo oni članovi koji zaista imaju višak tjelesne mase. Dakle, to se ne odnosi na one koji su npr. visoki 175 cm, imaju 55 kg, a žele smšaviti na 45. To znači da ne primamo one koji su debeli u glavi. Kod nas se cijene cice i guzice!




Webdesign: T-MARK

Header: RUBY









Number of online users in last 3 minutes Number of online users in last 3 minutes






Free Website Counters












































































































































































































eXTReMe Tracker