30.09.2005., petak

Bologna

Ujutro smo Fafica, Mihael i ja otišli na faks, ona po indeks, a mi dva na upis. Svaki od nas dva potrošil je 380 Kn pa smo se sretni vratili doma! Moš mislit!
Majkl je bil malo kod mene kad je neke moral obaviti. Inače kupil je BUG novi i gore na dvd-u ima jedan cool program: Autopatcher 5.1 koji ako niste neki freakovi za kompe umjesto vas instalira sve updateove za windowse koji vam trebaju i samim tim poboljšavaju sigurnost računala!

Popodne sam složil sobu i bil navečer vani.

Inače sam post za petak bil napisal, al mi je kad sam stisnul objavi post napisal stanica ne može biti nađena pa mi je propal trud!

- 23:14 - Komentari (0) - Isprintaj - #

29.09.2005., četvrtak

Saznanja

Kak za tri minute kreće BB moral se bude skinuti, al evo bar da započnem. Probudil sam se u 8 jer sam u pola 9 moral s mamom u šoping. Kupovala je neke stvari pa eto moral sam s njom. Bilo smo kratko, al sam skoro poginul od dosade, e kak je mrzim to kupovanje! Onda sam si sel pred komp i tak do 10, a onda sam s tatom skočil do vinograda da pospremimo bačve u podrum prije kiše! Taman je počela kad smo doma krenuli. Malo ručak pa komp i onda ležanje do dva jer sam jako umoran od ovih ranih dizanja zadnjih dana! Skoknul sam po sestru jer si frajerica nije uzela ujutro kišobran pa bi pokisla, a onda počne pričat. Dobila je pet iz fizike i postala predsjednica vijeća učenika srednje škole! Svaka čast, s obzirom da je ovo novo uvedeno. Onda sam bil s tatom opet u vinogradu po kiši kaj smo zatvorili bačve i eto prošla dva sata. Malo komp i onda Bitange. Završila je repriza prvih sezona pa me sad zanima kad počinju nove epizode. Na net, pa BB i TV Bumerang! I napokon super epizoda. Nisam se vć dugo nasmijal za vrijeme te serije, al ovaj Debilajzer me svjetski nasmijal.

I zašt gore piše saznanja. E pa danas mi je puno toga razjašnjeno. Ima par stvari koje ono čuješ jednom i prejdeš prek toga, a onda opet jednog dana neko to spomene i sad napokon čuješ objašnjenje toga. Drago ti je kaj napokon znaš kaj je to, makar se nisi s tim posebno zamaral!


I da, izašao SP2 za Office 2003, al eng. verziju!
- 22:04 - Komentari (1) - Isprintaj - #

Imendan





Sretan imendan Mihael!
- 21:50 - Komentari (1) - Isprintaj - #

28.09.2005., srijeda

Luda kuća

Probudih se u pola 7! Nije to više normalno jer kad sam se opet umoran rano digel sjetil sam se kak sam lani prvi semestar moral se rano buditi! U Vž-u sam odnesel mob na servis tak da ga poprave jer je malo "zbedirani!" Kupil sokova za 10 dana prek iksice, raspital se malo po faksu i onda čekal Faficu da ispuni neke papire pa doma. Do ručka TV, a onda sam sel na skuter i otfural se do tate da mu radim društvo!

U subotu idemo u berbu pa sad gore pere i zaparuje bačve, a dok j čekal da se osuše bilo mu je dosadno!

Onda sam se jedan sat igral s Ninom, pogledal Bitange, skočil na net pa BB i sad eto gledal sam bar si mislilm prvu epizodu HTV-ove serije Luda kuća! Po meni serija ima neke fore Bračnih voda, Mućki i još par serija pa ima potencijala, jedino traje malo predugo. Bumerang koji ima puno likova traje prekratko, dok ova serija s malo predugo!

Sad će CSI: Las Vegas pa JAG i spavanje! Sutra imam dizanje u 8!

- 21:55 - Komentari (0) - Isprintaj - #

27.09.2005., utorak

Nina govori

Stigel je utorak! Danas sam nastavil s ranim dizanjem u vrlo ranih 9 sati. Skočil sam u vinograd kaj zamjenim skuter s autom jer sam moral po sestru u školu. Imaju neki izlet u Zagreb pa sam išel po njene stvari. Onda kad sam doma došel baka je posudila od susede električnu pilu za rezanje živice pa je uljepšavala čemprese, a znajući njenu skonost da pretjera moral sam ju nadgledati!

I skočim po sestru, najedem se, pogledam kraj Robinsona Crusoa i sad eto pišem blog u wordu pa ga c/p na blog kaj mi opet ne propadne trud.

Danas je bilo pretposljednje kolo cross lige. Vrijeme koje meni ne leži, niti hladno, niti toplo. Trčal sam svoje standardno vrijeme, al mislim da bi bil brži da nisam jel prije trke. Mihael je trčal mislim da svoj najbolji rezultat, tj. izjednačil ga je dok je Fafica izgubila prvo mjesto 20 m pred ciljem.

Baš su gotove Bitange, a nemrem se ići tuširat jer moram po sestru, a ne znam kad dolaze!

I big news! Nina je progovrila! E moja mala sestrična napokon govori nešt kaj sliči na riječi. Više nije samo Ooooooo, nego već maabaabaa. He he raste mala!

- 20:07 - Komentari (2) - Isprintaj - #

26.09.2005., ponedjeljak

Ranom zorom

Ajd nije bilo baš ranom zorom no digel sam se u pola 9. Malo sam pročital novine i neke si radil na kompu tak da mi je vrijeme do ručka prošlo relativno brzo.

Popodne sam skočil do faksa da si neke obavim, a kak sam srel frenda skočili smo na pizzu pa se malo pospominali. Doma je s menom išla Tina pa sam se i tu na pričal. I kad sam ju ostavil krenem k sebi doma, al prvo jedna zgoda. Došel sam do križanja u centru i bil sam na sporednoj cesti. Na suprotnoj strani čekala je jedna žena u autu, a kak je skretala morala je čekati da je projdem. I na glavnoj cesti auti su išli i išli pa sam čekal i kak mi se nije žurilo nisam baš forsiral pa je ona počela trubiti, a ja joj kažem smiri se stara. I napokon prošli auti, ova trubi, ja startam, trubim i kažem joj srednji prst! Nisam agresivan vozač, al me ova raspigala!

Onda malo TV, komp i spavanje. Ajd ciao.

Inače ovo pišem drugi put jer kad sam prvi put napisal onda mi nije htel objaviti i propal mi trud!

- 19:27 - Komentari (0) - Isprintaj - #

25.09.2005., nedjelja

Davis cup

Spaval sam do 11:15! Rekord godine! A onda je došla mama i rekla mi da imam 3 sekunde da izletim iz kreveta inače me ona bude katapultirala ko F-16! Legel sam onda na kauč i do ručka čital novine. Popodne sam na TV kartici provjeril dal mi na kabelskoj zbilja imamo 36 programa i složil sam ih u wordu pa onda ih poredal u istom rasporedu i dolje i na katu. Malo sam skočil na net, a onda počel gledati Jamesa Bonda. I tak je dan bil idealan sve dok nije došel moj dragi otac. Sestra ima neke probleme s mobitelom i sad on mene pita kaj je mobu, a ja nemam pojma. Ili je greška u kontaktima ili u softveru, no valjda ovo prvo tak smo se zakvačili kak ja za njega nemam vremena jer mi je na pameti samo TV! I naravno sad sam ja lijepo živčani i pokvarena mi je nedjeljna večer. Niti sam pogledal formulu, a onda je sestra gledala BB koji je danas isto bil potpuna koma. Od njih 10, 7 ih je bilo za poludjet! Idem off, jer ovo pisanje me samo sve više deprimira!

Uh i u Davis cupu naši su tenisači danas pobjedili Rusiji i sad igraju u finalu sa Slovačkom. Ovo je jedan od najvećih uspjeha hrvatskog sporta!

I nisam se još osvrnul na košarku i utakmicu Hrvatska - Španjolska. Ona tri lopova od suca od kojih jedan danas sudi i finale su tri najveća lopova koje svjetski sport ima. Ta stoka je sudila točno kak im je rečeno bez obzira na pravila kojima se košarka igra! I ima Spahija prav kad veli da neće voditi nikog ko igra pod FIBI-nom "kapom". Sport bi trebal biti natjecateljski, a ne neki crtić gdi dobri pobjede u zadnjoj sekundi. Ne mislim da su Španjolci dobri, nego su suci izrežirali tekmu!!! Seronje!

I da Alonso je prvak u Formuli i svaka mu čast, no mislim da je Kimi bolji vozač, samo nije imal sreće!
- 21:57 - Komentari (5) - Isprintaj - #

24.09.2005., subota

Utrka

Ustanem u pola 7. Sunce se tek pojavljuje kaj mi je novo iskustvo zbog inače dugog spavanja. 10 do 7 došel je Mihael i onda smo tata, Mihael i ja krenuli u Lepoglavu. Trka počinju u 10 duga je 12 km, a Mihael trči dok smo tata i ja neka vrst sudaca. Tata je na cilju pisal vremena, a ja sam na 6 km pisal koji su se trkači pojavili kaj neki od njih ne bi išel prečicom. I tak su oni u 10 krenuli i evo već nakon 19 min došel je prvi dok je Mihael došel negde nakon 27 min! Na kraju je završil 38 od 62 s vremenom 1:02:30 sek! Istina da je prvi bil dosta brži, al s obzirom da je Mihaelu to prva trka i da ne trenira baš kak treba istrčal je vrlo dobro vrijeme. Onda smo bili na ručku i na podjeli nagrada pa sam doma došel tek u pola 2!

Popodne sam moral usisati auto, a onda nenadano pokositi dvorište. Stuišral sam se i otišel van. Bil sam s curom u kinu i gledali smo horor tj. bar ja. Ona je povremeno pokrivala oči! Ha ha ha ha! I onda van tak da sam legel tek u pola 2! Kad sam došel doma bil sam tolko umoran da nisam više ništ videl. 19 sati već dugo nisam bil budan tak da su me ova duga spavanja puno koštala!

- 17:18 - Komentari (1) - Isprintaj - #

23.09.2005., petak

Farbanje

Danas me u 10 probudila baka jer joj već ide na živce moje dugo izležavanje. E do ručka sam pogledal do kraja Oceanovih 12. Poslije ručka sam stavil auto da se zrači malo jer je ovih tjedan dana bilo kišno i onda sam s dedom otfural taj famozni šećer u vinograd. Kasnije sam mamu i sestru neka ofural i onda sam otišel farbati vodilice od roleta. I farbam ja to do pet i dvadeset kad sam moral po njih dvije i onda ofarbam jedan dio tih vodilica kad moram po dedu. Napokon sam završil 15 do 6 tak da sam si sendvič slagal pred kompom jer su Bitange počele. Danas je bila dobra epizoda. Evo sad mi se sestra ispričava na veliko jer bi htela gledati Big brother. Bum joj dal, no nek malo pati! Ljubičić je napravil brake, a ja zbog BB nem gledal košarku! Idem bok!
- 19:59 - Komentari (3) - Isprintaj - #

22.09.2005., četvrtak

Buđenje

E da probudih se 15 do 8 i zvoni mob. Dominik potvrđuje da bude došel. I tak sam se za 10 min probudil taman kad je on došel. Malo smo se pospominali, zel si je neke i otišel. Sednem si malo pred komp i zvoni mob pa sam otišel s curom na sok. Poslije sam skočil do tate tak da sam jutro u biti provel vani! Popodne James Bond i onda odem vratiti Oceanovih 12. Kad sam došel doma sjeti se deda da po neke skočim u grad i onda sam skoro pukel! Taman sam došel i rekel mi je to baš kad sam si skinul patike! UH, al opet radi mine večeri naravno skočil sam. Evo Bitange su završile, nemrem reći da je epizoda bila neka! Čini se da danas ništ od Big Brothera jer malo sam se sa sestrom zakvačil pa je još nema, al ne očajavam jer ipak je odbojka! Zbog krivog sjedenja već me polako leđa bole. Adio!
- 19:55 - Komentari (1) - Isprintaj - #

21.09.2005., srijeda

Oceanovih 12

Danas me deda digel ujutro jer je trebalo ići po šećer! Najel sam se i došla je Irena s Ninom. Dok je ona čitala novine ja sam Ninu zabavljal pa smo tek nakon pola sata krenuli po šećer. Kupili smo 40 kg. skočil sam do tate na posel malo tak da mi je vrijeme do ručka brzo prošlo! Popodne malo po kompu, hodanje naokolo i eto prođe popodne. Pogledal sam Jamesa Bonda, pobrisal suđe i usisal si sobu. E i svjetski sam se nasmijal danas kad sam čekal da počne Bond. Kak je kasnil odgledal sam kraj sabora gdi je jedan tip izjavil neke kaj ne bi komentiral, al mi je bilo SMIJEŠNO! Završile su bitange i pišm ovaj post jer za 20 min sestri kreće Big brother! A kasnije kad završi gledam Oceanovih 12! Malo sam posjetil videoteku danas!
- 19:54 - Komentari (1) - Isprintaj - #

20.09.2005., utorak

Cross liga - 13. kolo

Digel sam se tek u dobrih 10 uri! I već su u kuhinji imali razgovore. došla je bakina šurjakinja i njen sin pa su bla, bla, bla! Malo sam se pojavil reda radi. Do ručka sam opet malo Ninu usrećval. Popodne sam si lijepo sel pred TV i pogledal Jamesa Bonda. I 10 min prije kraja je došla je ekipa iz Petrinje po pianino! naime moji već 3 mjeseca prodaju pianino i niko se ne javlja. Jučer je zval tip i već danas došel po njega. S puno muke smo ga natovarili u furgon i krenuli su. Ima "kreten" 300kg! Al ima TV kartica snimanje tak da sam si odgledal film do kraja! Do pola 6 sam pogledal sve serije koje su HRT, NOVA i RTL prikazivali i otišel na cross! Bilo je blatno, hladno, no kak sam lud trčal sam! Danas sam bil treći, Mihael drugi. Kak nosim naočale u šumi nisam nike videl tak da sam ko i ostatak društva bil dosta sporiji. Pogledah Bitange i taman si mislim idem na net kad zauzet telefon! Zove jedna žena da bi oni došli po pianino! Nema je 2 mjeseca i sjeti se dan prekasno! Koja genijalka! Idem se tuširat jer se napokon kuća zgrijala! Laku noć, klinika je za 35 min!
- 20:22 - Komentari (0) - Isprintaj - #

19.09.2005., ponedjeljak

This are the voyages.........

Digel sam se u 9 i kak mi je bilo dosadno otišel sam u grad. Kupil sam si neke stvari i vratil se doma. Pročital sam novine do ručka i otišel pred mamu jer je kiša padala međutim nisam ju našl pa sam otišel do comp shopa kaj sam neke pogledal. I tak je počelo jedno kišno, tmurno, hebeno popodne. Malo sam gledal TV pa se igral s Ninom, a opet i krepaval od dosade! Pogledal sam Bitange i princeze i onda je došel kraj. Danas je bila zadnja epizoda Zvjezdanih staza. Serija je bila bazirana na priči iz jedne serije iz Picardovog vremena tam gdi je Enterprise uništil bord Zvezdane flote koji je imal uređaj za skrivanje. jako mi je žal kaj je serija završila jer znam da se ne snima ništa novog, al se iskreno nadam da bude HRT pustil opet reprize neke Zvjezdane staze pa bile to DS9, Enterprise NX-01, NCC 1701, NCC 1701-D ili VOYAGER!
Sad ovo našvrljam i počinje mi baš CSI: New York. Noć!


It's been a long road, getting from there to here.
It's been a long time, but my time is finally near.
And I can feel the change in the wind right now. Nothing's in my way.
And they're not gonna hold me down no more, no they're not gonna hold me down.

Cause I've got faith of the heart.
I'm going where my heart will take me.
I've got faith to believe. I can do anything.
I've got strength of the soul. And no one's gonna bend or break me.
I can reach any star. I've got faith, faith of the heart.

- 20:59 - Komentari (2) - Isprintaj - #

18.09.2005., nedjelja

Dosada

Probudil sam se u 10 i nisam se dugo izležaval. Za doručak sam pojel neke kolače jer mi se nije dalo neke posebno pripremati jer ljenčina mi je srednje ime! I onda je počelo. Kaj da radim do ručka. Nike. Al eto stigel je i ručak i prošel je i dosada se vratila. Kiša pada, a meni je pomalo hladno. Malo sam komp čistil pa dok je antivirusni program radil, ad-aware čistil spyware ja sam bulji u prazno. Onda sam malo otfural do dede i išel po nju i napokon sam otišel na ovaj net. Večer ne bude tak loša jer su prvo Zvjezdane staze pa ko zna možda sa sestrom pogledam Big Brother i onda košarku i las Vegas. Samo da sutra ne pada jer mi onda u utorak bude sklisko na cross ligi, a onda sam spor!
- 18:52 - Komentari (3) - Isprintaj - #

17.09.2005., subota

Mrzim ga

E kako mrzim ovaj server! Napišem blog i onda mi ga ne obajavi nego mi veli sorry.............fuck off. UH! E ne bi mu se obitelj sad lijepo provela da ju ima!
- 18:46 - Komentari (0) - Isprintaj - #

16.09.2005., petak

_-_-_-_/_-_-_-_

Digel sam se lijepo 20 do 7. Spremil se i krenemo. Došli smo u Vž, moji na jednu, a ja na drugu stranu. Kupim si DVD-e, odem do faksa, pojedem si pizzu i krenem prema autu. I na pola puta počelo mi se spavati. Nije mi se još dogodilo da mi se spava dok hodam, no zvala je sestra da su gotove pa smo krenuli. Kad sam došel otišel sam u vinograd jer je gore tata imal neki roštilj s ekipom. Popodne malo TV pa večera i onda Big brother. Moja sestra ovisnica gleda cijelu emisiju, al sam ju na 45 min odrješil toga. Pogledal sam STAR TREK-ove i još su samo 2 epizode do kraja! E sad je gotova serija pa idem gledat Planet majmuna, bar dok ne zaspim!
- 22:27 - Komentari (1) - Isprintaj - #

15.09.2005., četvrtak

Nema naslova

Probudih se u 8. Dovršil sam ono kaj sam radil jučer tj. samo malo ispravil. Skočil sam s dedom kaj kupimo rešo, no nije ga bilo pa ga budem sutra. Onda sam do ručka u biti buljil u komp jer nisam imal kaj za radit. Otfuram mamu u školu, vratim DVD i odem do tate na posel kaj zemem neke slike. I otud ova današnja slika. Pazi kam su frajer auto zapeljali! Do pola kotača LADA je bila u blatu! Popodne od jada sam složil sobu i posisal ju. I kak mi je opet bilo dosadno veli sestra da skočimo do njenje frendice. Ja joj složim komp, a one se pospominaju. I tak se to odužilo pa sam upravo pogledal Bitange i princeze! Sad je sestri BB pa onda malo Bumerang i gledam Jamesa Bonda. Spavat pem tek u pola 1, a u 7 se moram dići! Opet bum krepan!

I za sve ljubitelje STAR TREKA! Još je samo 5 epizoda ove serije kaj se prikazuje tak da preporučam da pogledate ih! Noć!
- 19:59 - Komentari (2) - Isprintaj - #

14.09.2005., srijeda

Zemljo progutaj me

Digel sam se 20 do 8 jer je onda trebal Domać dojti do mene, no on je underwater! Pukla mu je vodovodna cijev prije sata pa je do pola 1 čekal nadležnu ekipu. Al bil sam konstruktivan. Prepisival sam neke na komp do 11. Skoknul sam s curom na sok do jedan. Malo sam si navijal Don't lie pa skoknem u videoteku i budala kakva jesam uzmem si planet majmuna, a gledal sam ga već uz sve one druge filmove! Pa malo ljenčarenje i završil sam to kaj sam ujutro počel. Onda sam skoknul po disketu! Ko to još koristi! Pa malo ležanje, večera, TV, pišerm blog i onda opet TV.

Moram da se osvrnem na komentar da mi blog sucka! E hebi ga. Nedaju mi se pisat neke litanije pa je možda dosadan pa ko voli nek izvoli!


I da, zake zemljo progutaj me. E navečer su se moji dotakli jedne teme koja baš mi nije najdraža pa me malo muči jer sam si sam kriv!
- 21:54 - Komentari (1) - Isprintaj - #

13.09.2005., utorak

Cross liga - 12. kolo

Pošto blog nije jučer radil pišem ovaj blog s danom zakašnjenja, al pod jučerašnjim datumom!
Jučer sam se uljenil ko godek. Prvo ujutro nisam nike radil tj. disal sam. Popodne nastavljam u istom ritmu, jedino sam skočil do frenda kaj mu vratim BUG i tak sve do pola 6 kad sam otišel na cross ligu!
I krene naša trka, a ja sam mislim ajd bum pratil Mihaela pa, ak krepam nek krepam. I Kad smo ušli u šumu na drugoj nizbrdici Mihael se samo odjednom našel na zemlji. Napravil je jedan kolut napred i nastavil dalje. Imal sam se čemu smijati jedno vrijeme pa nisam mislil na to kak nemrem više. I tak sam ga ja lijepo stizal i stizal i 150 m pred ciljem evo me kraj njega. I velim mu: E i da morem nem te prešel. Na to je on popizdil i otšprintal do cilja pa sam ja kasnil na kraju 9 sek! Al pozitivna stvar je kaj sam si postavil novo najbolje vrijeme. Navečer TV, al kak nisam imal kaj delati do JAG-a pogeldal sam prvih sat vremena Avijatičara, al ga danas nem komentiral.

- 21:20 - Komentari (0) - Isprintaj - #

12.09.2005., ponedjeljak

Najljepši dan

Spaval sam do 10. Kak je jedino mama bila doma i pisala si pripreme za školu tak sam ja danas kraljeval. Lijepo sam se najel uključil DVD i gledal ga do 13. Onda je došla sestra pa smo ručali i onda nastavim čitati BUG. Nakon toga skočim do Fafice po cd i zavali se na krevet. Onda mi nije vrag dal mira pa sam se spojil na net jer sam odlučil flashirati BIOS! Kad sam to počel molil sam se samo da mi ne nestane struje i da skinem pravu verziju i da je sve pošlo kak treba dokaz je da sad mogu pisati blog! Čital sam na forumu da je prva verzija malo nestabilna, al da je ova nova kak treba pa se moralo neke poduzeti. Večera i skupila se ekipa pa sam pogledal Bitange i princeze, Zvjezdane staze i sad sam na netu! Još malo pa počinje CSI i onda JAG i sad mi nek neko veli da to nije kraljevski dan!
- 20:53 - Komentari (4) - Isprintaj - #

11.09.2005., nedjelja

Formula

Digla me u pola 10 jedna dobra "razmirica" u kuhinji koja je potrajal dobri 45 min. Ja sam za to vrijeme navijal cd jer me boljela k...! Kad sam se digel sam skoknul do frenda po BUG i s njim slagal zvučnu karticu koja mu ne radi, tj. on je radil dok sam ja samo dal par savjeta i otišel ručat!
Nakon ručka pročital sam malo BUG-a i zavalil se pred komp i pogledal Formulu 1, Školske tajne i zgasil ga! Malo sam sad ja imal jednu razmiricu, al je prošla. Opet na komp pa Zvjezdane staze i sad eto priprema za derbi. Očekujem Dinamovu pobjedu, al opet ak Hajduk pobijedi nije tak loše jer onda Varteks ima isti broj bodova ko i Dinamo! Onda još koji film i spavanje. Sutra je novi tjedan koji nije uopće važan jer mi ništ nova ne nosi jer sam samo doma! hehe

Evo slike Fisichella kak se danas rasturil u Belgiji! Onaj mutavi sato se zabil u Michaela i uništil mu dobre šanse! Eh bar je Kimi pobijedil!

- 20:16 - Komentari (1) - Isprintaj - #

10.09.2005., subota

Gradnja

Lijepo sam si otspaval do jedno 10 sati. Malo se najel, pročital novine, malo hodal naokolo do ručka.
Popodne nike nije bilo na TV-u pa sam pogledal Hellboya na DVD-u i film je tak tak. Nije loš, al nije nike posebno! I došla baka! Odi trebam te da mi prepiliš 4 daske! I ja krenem kad ono posao potrajal 3 sata! Pili sam i udaral s čekićem i slagal! U biti neke gradil s daskama! kad sam se lijepo naradil usisal sam auto, stuširal se i pogledal Zvjezdane staze i otišel van. Ostal sam do pola 1 i bilo mi je super. Noć!

- 18:59 - Komentari (1) - Isprintaj - #

09.09.2005., petak

Rijetke biljke

Tak ja zovem ljude s nekim čudnim idejama koji su uz to čiste zbunjole! Danas se digel u 8! Lijepo sam se najel i otišel kositi dvorište! To je potrajalo jedno vrijeme, a kad sam završil onda sam posložil par stvari po dvorištu. Kad sam mislil da sam gotov onda sam s dedom sel u auto i vozili smo se po gradu tražeći rešo! Nismo ga našli jer tek u srijedu dolazi nova pošiljka, al smo kupili gašeno vapno i bateriju!

Popodne sam malo bil u gradu pa pred TV-om i onda sam si na DVD-u pustil Tko je ovdje lud? Eh da kad sam ga pogledal onda sam zaključila da sam ja jer sam ga pogledal! Bil sam tolko umoran da sam se samo okrenul na kauću i odspaval do pola 6. Skočil sam prek da vidim Ninu i kad sam se vraćal doma na cesti čuva Miro Juricu i eto Dube s Ninom. Onda se začas okupila cijela nogometna momčad ljudi tak do 19 smo vani pričali! Sad nek ovo obajvim sestri prepuštam komp da si pogelda Big Brother jer u 22 nastupam ja i Michael Vaillant! Ko mali sam skupljal sličice o njemu! Pošto nisam u tim godinama znal strane jezike nisam znal ni priču o njemu tak da mi je evo došla šansa dad napokon vidim ko je on! Noć!


I na jučerašnjo sliki pogledajte kacigu kak je stavljena!
- 19:59 - Komentari (1) - Isprintaj - #

08.09.2005., četvrtak

Dobar dan, al dobar

Ujutro malo neke smo Mihael i ja izvodili po Vž-u. Malo na faks, na doručak pa je on kupil par dvd-a, a ja sestri neku knjigu! Dok sam došel doma do ručka sam si instaliraval programe koje sam skinul na faksu, a poslije malo skočil do tate na posao. Kad je došel doma otišli smo na tehnički s autom i na osiguranje jer prošla je godina dana od zadnjeg puta. Prošel je sve idealno, a svjetski sam se nasmijal u osiguranju! dela tam jedan moj sused iz ulice i veli mi kaj još nisi sudar napravil. E smješno je u tome kaj u mojoj ulici sam već raritet! Dal nam je držaće za tablice pa sam ih malo promjenil jer su ovi se već zlizali od kiše, skoknul se malo provozati na skuteru i evo počele Zvjezdane staze. Onda je sestra gledala Big brother pa i TV Bumerang tak da mi se tek evo sad oslobodil komp! Idem neke gledat jer ne znam kaj bi drugo! Noć

I molim malo pažljivije promotriti sliku!
- 21:05 - Komentari (4) - Isprintaj - #

07.09.2005., srijeda

Jad

Evo izvukli smo 1:1! Ko zna, al nadam se da je to bil samo trenutak slabosti! Nem sad rekel da su oni remizirali jer govorimo kad pobjede da smo mi pobijedili!
Mišljenja sam da namfal jedan klasan napadač, ali pritom mislim na golgetera jer je u sadšnjoj postavi repke Niko Kovač najbolji strijelac, a do samo dokazuje da golgetera nemamo!

- 20:56 - Komentari (3) - Isprintaj - #

Dan D

Kad mi je počelo buđenje! E pa prvo se dogodilo u 3 i 16 ujutro kad mi je stigla nevjerojatna poruka, tj. njen sadržaj. Kad sam se malo zblenul okrenul sam se i odspaval do 6 i 40. E išlo se danas u Vž na faks, a o fijasku ne bi ni pričal jedino možda jedna fora. Dođe Domać s faksa i pita Koja je razlika između aktivnog i pasivnog LCD-a. Ja odgovorim pa kak to ne znaš! On sav zapanjen čeka odgovor, a velim ja: aktivan je onaj kaj skače po stolu. Naravno njegov odgovor bil je udarac kaj nam govori da Domać se teško kontrolira! :-)))
Kad smo došli u Ivanec skočili smo Martina i ja do Ive kaj si je ona uzela par cd-a i odem doma. Ispričam kak je bilo i odem u grad. Kupim par stvari i odonda samo razvažam ukućane. Spremam se polako za utkamicu i onda još neke gluposti i spavanje. Blogaši uživajte!

Gore di mi je vinograd čini se da rade javnu rasvjetu. Dofurali su gore betonske stupove pa pretpostavljam bude zasvjetlilo gore jednog dana!

- 18:32 - Komentari (3) - Isprintaj - #

06.09.2005., utorak

Cross liga - 11. kolo

Ujutro nisam ništa radil i tak sve do 15. Onda malo nekog glupiranja i malo glume i 25 do 18 krećemo sestra i ja na cross ligu. Kad nam je krenula kategorija odlučil sam pratiti ove brz kolko god dugo mogu, no nakon nekog vremena odustal sam od toga jer ne bi dugo tak išlo. Mihael je otišel napred i taman kad sam mislil ode on zagledam ga koji 40 m od mene. S obzirom kolko je inače bila razlika u tom dijelu trke il sam ugodno iznenađen. Istina da na cilju rezultat nije nam baš bil isti, no napredak se vidi. Oba smo istrčali naša druga najbolja vremena. Kad sam došel doma skočil sam malo na net pa Zvjezdane staze pa tuširanje, NMK i spavanje. Ovak rano nisam već dugo išel spavat, al isplatilo se.
- 18:31 - Komentari (0) - Isprintaj - #

05.09.2005., ponedjeljak

Dim

Digel sam se danas u pola 10 i to onak lijepo bez problema s obziom da sam jučer legel tek u 2 ujutro. Jučer su moji starci išli na zadnji dan Špancir festa tak da još malo to pogledaju i tak je moj tata hodal kraj štandova s DVD-ima i kupil je za 5kn origigi DVD Projekt vještica iz Blaira. Nisu ih stigli rasprodati pa su jako snizili cijenu.
I malo sam pročital novine, skočil u grad i vratim se doma. Neke me komp je.. pa sam napravil system restore, al nije pomoglo pa sam ga vratil u normalu. Popodne sam ekipu otfural u vinograd i onda lijepo s mamom koja je usput rečeno učiteljica pregledaval neke materijale na kompu, a onda se gospođa spojila na net! Malo napredan učitelj!
Pa još malo kompai eto TV maratona: Zvjezdan staze, net, Big brother, CSI: NY i sad gledam Striptiz na RTL-u! Mislim da se uskoro prebacujem na JAG pa jedan laki spavanac. Sutra je 11. kolo cross lige pa nesmijem biti umoran! Adio blogeri!


E da, zake dim. Neki visoko inteligentan susjed nekog je vraga zapalil kaj je sporo gorilo i uspjel je zadimiti kompletnu ulicu kaj je ušlo u kuću tak da se jedan sat zraći i još ima mirisa!
- 23:11 - Komentari (0) - Isprintaj - #

04.09.2005., nedjelja

Pitanjce

Nemam forum na blogu niti sam pokrenul neku anketu, no ako se nekom da ovo komentirati samo neka komentira tj. neka napiše odgovor na moje pitanje!

Kaj vi mislite koja bi uvreda najviše mogla pogoditi neku mušku osobu sa svih stajališta?

- 19:23 - Komentari (3) - Isprintaj - #

Nina i Zrinka

Ja eto pišem blog, a Nina i Zrinka se tu igraju. Nina kašlje kaj ju svi uočimo, a Zrinka ju malo zabavlja!

Spaval sam do 10 i to onak super, al sam se moral dići jer sam moral voziti nekam dedu. Do ručka sam malo igral se na kompu.
Popodne sam gledal Školske tajne pa odbojku, atletiku pa su u posjet došli Maja i Nikola i eto pišem jedan kratak blog! Ne znam valjda budem pogledal prvu "epizodu" Big brothera jer sam onu prošlu pratil ono 5 dana od 7. Odlazim, adio!

I danas sam surfajući našel jednu str. sa pozadinama. Ak hoćete stvarno lijepe pozadine za svoj desktop onda posjetite ovaj link:

INDEX
- 19:18 - Komentari (0) - Isprintaj - #

03.09.2005., subota

Subota

Odspavah ujutro negdje do 9 sati. Kaj sam radil do ručka nemam pojma jer se nemogu ni sjetiti! Popodne sam skočil s tatom do vinograda kaj smo kosilicu dofurali doma. Pogledal sam školske tajne i otišel prat auto! Kad sam ga opral malo se se spominal s Ninijem i Lelom tj. prisjećali smo se nekih riječi kojih se koriste rijetko. Pogledal sam si Zvjezdane staze, očajno poluvrijeme protiv Islanda i otišel van! Kad sam došel doma eto skoknul sam malo na net da napišem ovo! Noć!
- 23:59 - Komentari (0) - Isprintaj - #

02.09.2005., petak

Schlappschwanz - mlohava čuna

Dogovoril sam se jučer s frizerom da dođem u 10 na šišanje i složil sam si da mi budilica zvoni u 9, no malo sam prespaval pa sam kasnil malo na šišanje! Oderal me jako pa sad zgledam ko Van Damme, naravno samo kad je kosa u pitanju! Onda kad sam došel doma došel si je Domać po neke i to s autom kaj je službena pohvala sad! Zel si je neke i otišel. Nakon ručka malo komp pa zabava s Ninom i došel je otac! Ja sam opet malo mrdal po kompu i u pola 4 smo otišli kosit vinograd. Kak je krepala flakserica, a ne splati ju se popravljati, a n sljedeće godine bumo kupili novu sad se mučimo gore s kosilicom! I kad je jučer bil tata gotov mama je okrenula kosilicu naopačke i zlijalo se ulje pa smo ga danas mjenjali i kad smo to napravili vidim ja nema benzina! I naravno odem po njega. Sve so mi to lijepo napravili tak da sam stigel si pogledati Zvjezdane staze i eto me pišem još jedan svakodnevni blog! Long live blog!
- 20:53 - Komentari (1) - Isprintaj - #

01.09.2005., četvrtak

Loptanje

Nakon dugo vremena jedno normalno spavanje, ali vraga u 9 ujutro upala sestra i veli kak mora odnesti knjige jednom klincu, a teške su pa bi ju otpeljal na skuteru u 10! Nema šanse mala čekaj sunce, al eto mame i naravno u 10 vozim ja sestru! Išli bi autom no otišel je indikator ulja koji je svetlil već jedno par dana pa je tata otfural auto na servis gi su ga promjenili i uredno naplatili 153 Kn!
Popodne malo komp pa čuvanje Nine, TV-a i eto loptal sam se 40 min da se malo razgibam. Zvjezdane staze su malo bile dosadne, al za ovisnika o seriji, dobre!
Sve mi se više čini da je počelo ljeto jer je ovih dana napokon vrijeme kakvo je trebalo biti! Ko zna, možda i vidimo neke sunca ove godine!

- 20:44 - Komentari (2) - Isprintaj - #

< rujan, 2005 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Ja sam Ivan, studoš i na pol vremena radim na Radio Ivancu. U slobodno vrijeme visim na netu, čitam i ljubim.

Only when all is lost is there something to live for!