Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/jimi

Marketing

Davis cup

Spaval sam do 11:15! Rekord godine! A onda je došla mama i rekla mi da imam 3 sekunde da izletim iz kreveta inače me ona bude katapultirala ko F-16! Legel sam onda na kauč i do ručka čital novine. Popodne sam na TV kartici provjeril dal mi na kabelskoj zbilja imamo 36 programa i složil sam ih u wordu pa onda ih poredal u istom rasporedu i dolje i na katu. Malo sam skočil na net, a onda počel gledati Jamesa Bonda. I tak je dan bil idealan sve dok nije došel moj dragi otac. Sestra ima neke probleme s mobitelom i sad on mene pita kaj je mobu, a ja nemam pojma. Ili je greška u kontaktima ili u softveru, no valjda ovo prvo tak smo se zakvačili kak ja za njega nemam vremena jer mi je na pameti samo TV! I naravno sad sam ja lijepo živčani i pokvarena mi je nedjeljna večer. Niti sam pogledal formulu, a onda je sestra gledala BB koji je danas isto bil potpuna koma. Od njih 10, 7 ih je bilo za poludjet! Idem off, jer ovo pisanje me samo sve više deprimira!

Uh i u Davis cupu naši su tenisači danas pobjedili Rusiji i sad igraju u finalu sa Slovačkom. Ovo je jedan od najvećih uspjeha hrvatskog sporta!

I nisam se još osvrnul na košarku i utakmicu Hrvatska - Španjolska. Ona tri lopova od suca od kojih jedan danas sudi i finale su tri najveća lopova koje svjetski sport ima. Ta stoka je sudila točno kak im je rečeno bez obzira na pravila kojima se košarka igra! I ima Spahija prav kad veli da neće voditi nikog ko igra pod FIBI-nom "kapom". Sport bi trebal biti natjecateljski, a ne neki crtić gdi dobri pobjede u zadnjoj sekundi. Ne mislim da su Španjolci dobri, nego su suci izrežirali tekmu!!! Seronje!

I da Alonso je prvak u Formuli i svaka mu čast, no mislim da je Kimi bolji vozač, samo nije imal sreće!

Post je objavljen 25.09.2005. u 21:57 sati.