Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/jimi

Marketing

Dim

Digel sam se danas u pola 10 i to onak lijepo bez problema s obziom da sam jučer legel tek u 2 ujutro. Jučer su moji starci išli na zadnji dan Špancir festa tak da još malo to pogledaju i tak je moj tata hodal kraj štandova s DVD-ima i kupil je za 5kn origigi DVD Projekt vještica iz Blaira. Nisu ih stigli rasprodati pa su jako snizili cijenu.
I malo sam pročital novine, skočil u grad i vratim se doma. Neke me komp je.. pa sam napravil system restore, al nije pomoglo pa sam ga vratil u normalu. Popodne sam ekipu otfural u vinograd i onda lijepo s mamom koja je usput rečeno učiteljica pregledaval neke materijale na kompu, a onda se gospođa spojila na net! Malo napredan učitelj!
Pa još malo kompai eto TV maratona: Zvjezdan staze, net, Big brother, CSI: NY i sad gledam Striptiz na RTL-u! Mislim da se uskoro prebacujem na JAG pa jedan laki spavanac. Sutra je 11. kolo cross lige pa nesmijem biti umoran! Adio blogeri!


E da, zake dim. Neki visoko inteligentan susjed nekog je vraga zapalil kaj je sporo gorilo i uspjel je zadimiti kompletnu ulicu kaj je ušlo u kuću tak da se jedan sat zraći i još ima mirisa!

Post je objavljen 05.09.2005. u 23:11 sati.