Hotel u Zagrebu

< srpanj, 2012 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Opis bloga
Na ovom blogu čitat ćete o ponudi koju pružaju hoteli u Zagrebu te zanimljivostima o hotelima o kojima prije niste čitali. Pripremite se na zanimljivo štivo i posjećivanje hotela.

Linkovi
Hotel Palace

27.07.2012., petak

Palace Hotel u Zagrebu nudi obilje posebnih ponuda

Uz redovitu ponudu smještaja, dvorana za kongrese, sastanke i bankete te vrhunskog restorana, Palace Hotel u Zagrebu nudi pregršt posebnih ponuda za svoje goste. Široka paleta posebnih ponuda koju nudi ovaj prestižan hotel u Zagrebu pokriva sve - od wellnessa i obiteljskih vikenda preko posebnih paketa za koncerte, povijest i umjetnost Zagreba do vrhunske hrane. Iako sve ove informacije postoje na web stranici Palace Hotela u Zagrebu, ovdje ćemo ih sve staviti na jedno mjesto kako biste imali sistematiziran pregled njihove ponude.


Wellness paket

hotel zaGREB Wellness paket Palace Hotela u Zagrebu sastoji se od dva noćenja s doručkom u Comfort sobi. Doručak u restoranu Strossmayer je specijalno kreiran za ovaj paket i sastoji se od izričito makrobiotičkih namirnica koje podržavaju fitness program. U paketu je gostima omogućeno neograničeno korištenje fitness centra kojeg je Palace Hotel u Zagrebu integrirao i u svoju standardnu ponudu. Nakon što se iznojite u fitness centru, možete se ispuhati u sauni na 15 minuta i nakon toga opustiti uz pola satnu klasičnu masažu. Nakon svega ovoga, Palace Hotel u Zagrebu će vas počastiti osvježavajućim voćnim pićem.

Romantični wellness paket


Želite se opustiti i regenerirati u društvu svog partnera? Romantični wellness paket koji vam nudi Palace Hotel u Zagrebu će vam pružiti potpunu relaksaciju i bijeg od stresne svakodnevice. Uz dva noćenja u Comfort sobi dolazi i makrobiotički i fitness doručak u restoranu Strossmayer. Nakon toga možete koristiti fitness centar kojeg je Palace Hotel u Zagrebu opremio spravama i opremom vrhunske kvalitete. Nakon vježbanja slijedi 15 minuta saune te jednosatna masaža u paru za vas i partnera. Kako biste se napunili vitaminima, Palace Hotel u Zagrebu vas časti osvježavajućim voćnim pićem. Nakon ovako aktivnog dana slijedi romantična večera uz svijeće. Dočekati će vas piće dobrodošlice nakon kojeg slijedi večera od tri slijeda po izboru Ivice Štrumla, šefa kuhinje.

Obiteljski vikend u Zagrebu

Palace Hotel u Zagrebu u svoju ponudu je uvrstio i obiteljski vikend koji počinje s laganim obrokom dobrodošlice. U sobi će vas dočekati čaj, kava i mineralna voda, sendviči i čajni kolačići. Za smještaj su predviđene dvije spojene sobe za odmor, tzv. Relaxation Room s dva noćenja za 4 osobe i buffet doručkom. Možete odabrati obiteljski ručak ili večeru u tri slijeda, a na vaš zahtjev Palace Hotel u Zagrebu rezervirati će ulaznice za koncerte, kazalište ili kino.

Povijest i umjetnost

Uz dva noćenja u Relaxation Room-u za jednu osobu i buffet doručkom, Palace Hotel u Zagrebu osigurat će vam obilazak tri muzeja ili galerija koje su otvorene za vrijeme vašeg boravka. Paket možete doplatiti za još jednu osobu po povoljnoj cijeni.

Posebna ponuda za koncerte

Ovaj paket uključuje noćenje za dvoje u Comfort sobi i buffet doručak u restoranu Strossmayer. Prije koncerta u sobi će vam biti serviran Club Sandwich snack za dvoje. Obzirom na to da ćete večer provesti uživajući na koncertu svog omiljenog izvođača, Palace Hotel u Zagrebu u paketu nudi i kasni check-out do 16 sati kako biste se mogli lijepo naspavati i po želji uživati u jutarnjoj šetnji po Zagrebu i kavi na zagrebačkoj špici.

Steak uz vino

Paket sadrži noćenje u Relaxation Room-u i buffet doručak. Nakon toga slijedi put do Steak House restorana u Opatiji gdje vas čeka meni s odreskom u dva slijeda i čaša vina, te povratak u Palace Hotel u Zagrebu. Paket možete doplatiti za drugu osobu po povoljnoj cijeni.

Poslovni ručak

Palace Hotel u Zagrebu vam omogućuje da rezervirate poslovni ručak u restoranu hotela s menijem od dva slijeda i čašom vina.

- 15:33 - Komentari (0) - Isprintaj - #

18.07.2012., srijeda

Palace hotel u Zagrebu i medicinski turizam

Palace Hotel u Zagrebu prepoznao je rastući trend medicinskog turizma i makeover tretmana i u svoju ponudu uključio pakete koji podržavaju ove vrste usluga. U suradnji s partnerima koji pružaju usluge medicinskih i makeover tretmana, Palace Hotel u Zagrebu gostima zainteresiranima za ove tretmane nudi vrhunski smještaj i personaliziranu uslugu prilagođenu njihovim potrebama tijekom i nakon tretmana.

hotel zaGREB Palace Hotel u Zagrebu ovu je ponudu obogatio poslugom u sobu prema unaprijed definiranom rasporedu i prehranom koja odgovara nutricionističkom režimu kojeg su odredili stručnjaci koji pružaju tretmane. Uz to, Palace Hotel u Zagrebu organizira sve dodatne usluge i sadržaje koji gostima mogu uljepšati i obogatiti vrijeme oporavka nakon tretmana.

Medicinski turizam već je godinama popularan u svijetu, a Palace Hotel u Zagrebu na vrijeme je prepoznao mogućnosti koje ova vrsta turizma donosi hrvatskom tržištu te prilagodio svoj program i ovoj vrsti gostiju. U svojoj osnovi, medicinski turizam je ime za sve rašireniji trend putovanja u inozemstvo u svrhu korištenja zdravstvenih usluga. Najčešće su to kompleksne, specijalizirane operacije, na primjer zamjena zglobova (koljeno, kuk), kardiološke operacije, dentalne operacije i, naravno, kozmetičke operacije. Palace Hotel u Zagrebu nudi smještaj i specijalnu uslugu gostima koji se odluče na bilo koji od ovih postupaka. Uz ove, standardnije operacije, Palace Hotel u Zagrebu nudi smještaj i osobama koje boluju od rijetkih poremećaja pa dolaze u Zagreb na specijalističke preglede i tretmane, te onima koji preferiraju alternativne tretmane.
Možda se čini da je medicinski turizam postao popularan tek u posljednjih desetak godina, no on je prisutan već tisućama godina. Prvi primjer medicinskog turizma zabilježen je u Grčkoj prije nekoliko tisuća godina. Grčki hodočasnici dolazili su s cijelog Mediterana u Epidauriju, svetište Asklepiosa, boga koji iscjeljuje. Epiduarija je tako prva zabilježena destinacija u kojoj se odvijao medicinski turizam.

Kroz tisuće godina medicinski turizam je znatno napredovao od prvih hodočašća u Epiduariju. Spa lječilišta bila su popularna u 18. stoljeću. Jedno od poznatih takvih lječilišta je i Baden Baden u Njemačkoj, poznat po svojim termalnim izvorima. Današnji medicinski turizam uključuje vrhunsku medicinsku njegu te prateći specijalizirani smještaj kakav nudi i Palace Hotel u Zagrebu.

Zašto medicinski turizam u Hrvatskoj? Prvenstveno radi velike razlike u cijenama tretmana. Sljedeći razlog je puno kraći period čekanja na tretmane. Često se u razvijenim zemljama na neke tretmane čeka i do godine dana, dok je u drugim zemljama vrijeme čekanja kraće. Naravno, Hrvatska, uz kvalitetnu medicinsku uslugu, može gostima ponuditi i prirodne ljepote koje pozitivno utječu na oporavak. I tu je Palace Hotel u Zagrebu iskoristio prirodne resurse naše zemlje tako što gostima može organizirati izlete u razne kulturne i druge destinacije u okolici Zagreba.

Hrvatski medicinski turizam uključuje ortopedske zahvate, regenerativnu medicinu i stanične terapije, minimalno invazivnu operaciju kralježnice, kozmetičke zahvate, dentalne tretmane, operacije očiju te medicinski wellness i rehabilitaciju. Medicinski partneri s kojima surađuje Palace Hotel u Zagrebu opremljeni su vrhunskom dijagnostičkom tehnologijom i opremom, a hrvatski doktori članovi su europskih udruga i specijalizirani u mnogim granama medicine.

Uz blagu klimu, nedirnutu prirodu te bogato povijesno i kulturno nasljeđe te vrhunsku medicinsku uslugu, hrvatski medicinski turizam kojeg podržava Palace Hotel u Zagrebu postaje jedna od traženijih europskih destinacija.

- 12:12 - Komentari (0) - Isprintaj - #

12.07.2012., četvrtak

Palace Hotel Zagreb gostima nudi vrhunsku concierge uslugu

Uz to što je jedini Heritage hotel u Zagrebu, Palace Hotel Zagreb svojim gostima nudi concierge uslugu kojom dodaje na kvaliteti usluge koju osigurava svojim gostima.

hotel zaGREB Bilo da ste u Palace Hotel Zagreb došli poslom ili zabavom, sigurno ne želite trošiti vrijeme na rezervacije karata, potragu za dobrim restoranima ili lutanje po ulicama tražeći poklone koje ste najbližima obećali donijeti s putovanja. Postoje bolji načini na koje možete potrošiti svoje vrijeme, a sve ove aktivnosti ostavite onima koji su u tome stručnjaci. Concierge usluga koju nudi Palace Hotel Zagreb vam pomaže u tome da vrijeme koje ste proveli u hotelu bude najbolje iskorišteno i da se pri tome osjećate kao zvijezda. Sigurno ste se do sada susreli s concierge uslugama, ako ne u stvarnom životu, onda barem u filmovima. Concierge hotela je ona osoba koja vam može nabaviti sve što vam padne na pamet. I ne, ne pretjerujem. Bilo da trebate ulaznice za koncerte, želite posjetiti muzej, obići znamenitosti, otići na jednodnevni izlet u obližnje dvorce Hrvatskog Zagorja, rezervirati stol u prestižnom restoranu, dogovoriti Spa tretman, saznati kamo izaći i gdje obaviti najbolji shopping - concierge usluga koju nudi Palace Hotel Zagreb će vam omogućiti sve ovo.
Glavna zadaća koju obavlja concierge kojeg vam na uslugu stavlja Palace Hotel Zagreb je da vam oslobodi vrijeme kako biste se mogli posvetiti onome što ste došli raditi. Ako ste u Zagrebu poslovno, i želite odvesti poslovne partnere na luksuznu večeru, sve što trebate napraviti jest zatražiti i concierge će sve dogovoriti umjesto vas. U Palace Hotel Zagreb ste došli kao turist i želite iskusiti sve ljepote Zagreba i okolice, a ne znate gdje početi? Umjesto da gubite vrijeme, zatražite concierge uslugu i oni će sve organizirati umjesto vas.

Concierge usluga je jedan od značajnijih resursa kojima raspolaže Palace Hotel Zagreb. Nemojte biti sramežljivi i propustiti ovu uslugu koju nudi Palace Hotel Zagreb. I nemojte misliti da se njihove usluge zaustavljaju na rezervacijama i organizaciji izleta i tura. Palace Hotel Zagreb njeguje concierge uslugu koja je kroz godine prikupila velik broj izvanrednih kontakata - šefova sala, privatnih pilota, draguljara, osobnih kupaca i mnogih drugih. Njihov zadatak je da i sami iskuse sve što Zagreb nudi kako bi vama mogli ponuditi samo ono najbolje.
Jedino što vi trebate napraviti jest zatražiti njihove usluge dok god je Palace Hotel Zagreb vaš dom daleko od doma. Štoviše, njihove usluge možete početi koristiti i prije nego što stignete u hotel. Najavite im svoj dolazak i pošaljite svoj plan puta. Obzirom na njihovo odlično lokalno znanje, mogu predložiti izmjene u planu kako biste optimizirali svoj boravak.
Status kojeg drži Palace Hotel Zagreb diže kvalitetu concierge usluge hotela. Nazove li concierge neki prestižni restoran u Zagrebu, puno će jednostavnije dobiti rezervaciju kad napomene da zove iz Palace Hotela Zagreb nego da to pokušate napraviti sami.

Naravno, nemojte zaboraviti ostaviti napojnicu na kraju vašeg boravka. Na taj način pokazujete da cijenite uslugu koju ste dobili tijekom boravka, da cijenite njihovo iskustvo i znanje. Ako vam je iz nekog razloga neugodno ostavljati novac, uvijek im možete ostaviti poklon ili ih pismeno pohvaliti voditelju hotela.
Možda vam sve ovo još uvijek zvuči kao da je priča iz nekog filma? Nije. Palace Hotel Zagreb pruža concierge usluge koje uistinu čine nemoguće mogućim.

- 12:44 - Komentari (0) - Isprintaj - #

05.07.2012., četvrtak

Palace Hotel Zagreb - poslovno-kulturni centar

Palace Hotel Zagreb, osim usluge noćenja i restorana, u svojoj ponudi ima i konferencijsko-banketne prostore koje na uslugu nudi svojim gostima, ali i onima koji samo žele unajmiti prostore koje Palace Hotel Zagreb nudi u ovu svrhu.

hotel zagreb Organizacija konferencija u hotelu ima više prednosti. Prvenstveno, na svakoj boljoj konferenciji sudionicima će biti ponuđena okrjepa u obliku pića i hrane. Palace Hotel Zagreb dom je jednog od najboljih hrvatskih kuhara, šefa Ivice Štrumla, iz čije kuhinje izlaze baštinska hrvatska jela kao i najkvalitetnije suvremene kulinarske slastice. Ovisno o trajanju konferencije, Palace Hotel Zagreb sudionicima može ponuditi okrjepu u obliku kanapea, švedskog stola ili kompletnog obroka.

Druga prednost održavanja konferencije u hotelu jest velik izbor dvorana u koje možete smjestiti sudionike konferencije. Palace Hotel Zagreb ima četiri konferencijske dvorane koje mogu primiti različit broj sudionika. Dvorana Lenuci najmanja je među njima i može primiti maksimalno četrdeset sudionika. Dvorane Academia 1 i Academia 2 su dvorane srednje veličine, s time da Academia 1 može primiti maksimalno pedeset sudionika dok ih u dvoranu Academia 2 stane šezdeset.

Najveća dvorana koju nudi Palace Hotel Zagreb je Galerija Zrinski. Ovaj novouređeni prostor hotela uređen je kao multikonceptualni prostor koji je namijenjen organizaciji poslovnih sastanaka, prezentacija, konferencija, seminara, banketa i zabavnih večeri. Ono što izdvaja Galeriju Zrinski od ostalih jest stalni galerijski program izložbi. Tako će svi prisutni, osim u programu konferencije i hrani, moći uživati i trenutačno postavljenoj izložbi, što stvara poseban šarm kojim odiše Galerija Zrinski. Ova dvorana može primiti do sto sedamdeset sudionika.
Uz sve ostale pogodnosti, Palace Hotel Zagreb je prvi hotel u Zagrebu koji je prilagodio svoje usluge osobama s oštećenim sluhom tako što je ugradio induktivnu petlju na recepciju i u Galeriju Zrinski.

Odlučite li se za organizaciju konferencije ili seminara unutar ponude koju nudi Palace Hotel Zagreb, to će biti puno jednostavnije nego da istu organizirate u vlastitim prostorima. Nećete morati razmišljati o pripremanju prostora, opremi, osoblju, pospremanju nakon konferencije i organizaciji hrane. Palace Hotel Zagreb će sve to učiniti umjesto vas. Hotel je pripremio tri paketa za organizaciju konferencija i seminara koji u potpunosti olakšavaju organizaciju. Paket odabirete prema vašim potrebama. Rezidencijalni konferencijski paket uključuje cjelodnevni najam dvorane, osvježenja i ručak te noćenje u Superior sobi s doručkom. Ovaj paket idealan je za organizatore koji dolaze iz drugih gradova. Dnevni konferencijski paket namijenjen je onima kojima noćenje nije neophodno, pa u njemu nema sobe s doručkom, već samo cjelodnevni najam dvorane, osvježenje i ručak. Treći paket koji vam nudi Palace Hotel Zagreb jest Poludnevni konferencijski paket za kraće konferencije i seminare. Ovaj paket uključuje poludnevni najam dvorane, osvježenje i ručak. Važno je napomenuti da su svi paketi kreirani za minimalno petnaest sudionika.
Uz najam svake dvorane, hotel osigurava flip-chart, projekcijsko platno i LCD projektor koji su uključeni u cijenu najma. Uz to, Palace Hotel Zagreb vam na zahtjev može osigurati razglas, simultano prevođenje i cvjetne dekoracije.

Osim konferencija, u dvoranama hotela mogu se organizirati i banketi. Banketna ponuda koju nudi Palace Hotel Zagreb obuhvaća nekoliko menija koji su inspirirani godišnjim dobima. Uz to, možete izabrati i nekoliko mediteranskih menija te meni bez mesa. Radi li se o konferenciji, seminaru ili banketu, Palace Hotel Zagreb svojim paketima pokriva sve vaše potrebe.


- 12:06 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.