Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hotel-u-zagrebu

Marketing

Palace hotel u Zagrebu i medicinski turizam

Palace Hotel u Zagrebu prepoznao je rastući trend medicinskog turizma i makeover tretmana i u svoju ponudu uključio pakete koji podržavaju ove vrste usluga. U suradnji s partnerima koji pružaju usluge medicinskih i makeover tretmana, Palace Hotel u Zagrebu gostima zainteresiranima za ove tretmane nudi vrhunski smještaj i personaliziranu uslugu prilagođenu njihovim potrebama tijekom i nakon tretmana.

hotel zaGREB Palace Hotel u Zagrebu ovu je ponudu obogatio poslugom u sobu prema unaprijed definiranom rasporedu i prehranom koja odgovara nutricionističkom režimu kojeg su odredili stručnjaci koji pružaju tretmane. Uz to, Palace Hotel u Zagrebu organizira sve dodatne usluge i sadržaje koji gostima mogu uljepšati i obogatiti vrijeme oporavka nakon tretmana.

Medicinski turizam već je godinama popularan u svijetu, a Palace Hotel u Zagrebu na vrijeme je prepoznao mogućnosti koje ova vrsta turizma donosi hrvatskom tržištu te prilagodio svoj program i ovoj vrsti gostiju. U svojoj osnovi, medicinski turizam je ime za sve rašireniji trend putovanja u inozemstvo u svrhu korištenja zdravstvenih usluga. Najčešće su to kompleksne, specijalizirane operacije, na primjer zamjena zglobova (koljeno, kuk), kardiološke operacije, dentalne operacije i, naravno, kozmetičke operacije. Palace Hotel u Zagrebu nudi smještaj i specijalnu uslugu gostima koji se odluče na bilo koji od ovih postupaka. Uz ove, standardnije operacije, Palace Hotel u Zagrebu nudi smještaj i osobama koje boluju od rijetkih poremećaja pa dolaze u Zagreb na specijalističke preglede i tretmane, te onima koji preferiraju alternativne tretmane.
Možda se čini da je medicinski turizam postao popularan tek u posljednjih desetak godina, no on je prisutan već tisućama godina. Prvi primjer medicinskog turizma zabilježen je u Grčkoj prije nekoliko tisuća godina. Grčki hodočasnici dolazili su s cijelog Mediterana u Epidauriju, svetište Asklepiosa, boga koji iscjeljuje. Epiduarija je tako prva zabilježena destinacija u kojoj se odvijao medicinski turizam.

Kroz tisuće godina medicinski turizam je znatno napredovao od prvih hodočašća u Epiduariju. Spa lječilišta bila su popularna u 18. stoljeću. Jedno od poznatih takvih lječilišta je i Baden Baden u Njemačkoj, poznat po svojim termalnim izvorima. Današnji medicinski turizam uključuje vrhunsku medicinsku njegu te prateći specijalizirani smještaj kakav nudi i Palace Hotel u Zagrebu.

Zašto medicinski turizam u Hrvatskoj? Prvenstveno radi velike razlike u cijenama tretmana. Sljedeći razlog je puno kraći period čekanja na tretmane. Često se u razvijenim zemljama na neke tretmane čeka i do godine dana, dok je u drugim zemljama vrijeme čekanja kraće. Naravno, Hrvatska, uz kvalitetnu medicinsku uslugu, može gostima ponuditi i prirodne ljepote koje pozitivno utječu na oporavak. I tu je Palace Hotel u Zagrebu iskoristio prirodne resurse naše zemlje tako što gostima može organizirati izlete u razne kulturne i druge destinacije u okolici Zagreba.

Hrvatski medicinski turizam uključuje ortopedske zahvate, regenerativnu medicinu i stanične terapije, minimalno invazivnu operaciju kralježnice, kozmetičke zahvate, dentalne tretmane, operacije očiju te medicinski wellness i rehabilitaciju. Medicinski partneri s kojima surađuje Palace Hotel u Zagrebu opremljeni su vrhunskom dijagnostičkom tehnologijom i opremom, a hrvatski doktori članovi su europskih udruga i specijalizirani u mnogim granama medicine.

Uz blagu klimu, nedirnutu prirodu te bogato povijesno i kulturno nasljeđe te vrhunsku medicinsku uslugu, hrvatski medicinski turizam kojeg podržava Palace Hotel u Zagrebu postaje jedna od traženijih europskih destinacija.


Post je objavljen 18.07.2012. u 12:12 sati.