Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hotel-u-zagrebu

Marketing

Palace Hotel Zagreb gostima nudi vrhunsku concierge uslugu

Uz to što je jedini Heritage hotel u Zagrebu, Palace Hotel Zagreb svojim gostima nudi concierge uslugu kojom dodaje na kvaliteti usluge koju osigurava svojim gostima.

hotel zaGREB Bilo da ste u Palace Hotel Zagreb došli poslom ili zabavom, sigurno ne želite trošiti vrijeme na rezervacije karata, potragu za dobrim restoranima ili lutanje po ulicama tražeći poklone koje ste najbližima obećali donijeti s putovanja. Postoje bolji načini na koje možete potrošiti svoje vrijeme, a sve ove aktivnosti ostavite onima koji su u tome stručnjaci. Concierge usluga koju nudi Palace Hotel Zagreb vam pomaže u tome da vrijeme koje ste proveli u hotelu bude najbolje iskorišteno i da se pri tome osjećate kao zvijezda. Sigurno ste se do sada susreli s concierge uslugama, ako ne u stvarnom životu, onda barem u filmovima. Concierge hotela je ona osoba koja vam može nabaviti sve što vam padne na pamet. I ne, ne pretjerujem. Bilo da trebate ulaznice za koncerte, želite posjetiti muzej, obići znamenitosti, otići na jednodnevni izlet u obližnje dvorce Hrvatskog Zagorja, rezervirati stol u prestižnom restoranu, dogovoriti Spa tretman, saznati kamo izaći i gdje obaviti najbolji shopping - concierge usluga koju nudi Palace Hotel Zagreb će vam omogućiti sve ovo.
Glavna zadaća koju obavlja concierge kojeg vam na uslugu stavlja Palace Hotel Zagreb je da vam oslobodi vrijeme kako biste se mogli posvetiti onome što ste došli raditi. Ako ste u Zagrebu poslovno, i želite odvesti poslovne partnere na luksuznu večeru, sve što trebate napraviti jest zatražiti i concierge će sve dogovoriti umjesto vas. U Palace Hotel Zagreb ste došli kao turist i želite iskusiti sve ljepote Zagreba i okolice, a ne znate gdje početi? Umjesto da gubite vrijeme, zatražite concierge uslugu i oni će sve organizirati umjesto vas.

Concierge usluga je jedan od značajnijih resursa kojima raspolaže Palace Hotel Zagreb. Nemojte biti sramežljivi i propustiti ovu uslugu koju nudi Palace Hotel Zagreb. I nemojte misliti da se njihove usluge zaustavljaju na rezervacijama i organizaciji izleta i tura. Palace Hotel Zagreb njeguje concierge uslugu koja je kroz godine prikupila velik broj izvanrednih kontakata - šefova sala, privatnih pilota, draguljara, osobnih kupaca i mnogih drugih. Njihov zadatak je da i sami iskuse sve što Zagreb nudi kako bi vama mogli ponuditi samo ono najbolje.
Jedino što vi trebate napraviti jest zatražiti njihove usluge dok god je Palace Hotel Zagreb vaš dom daleko od doma. Štoviše, njihove usluge možete početi koristiti i prije nego što stignete u hotel. Najavite im svoj dolazak i pošaljite svoj plan puta. Obzirom na njihovo odlično lokalno znanje, mogu predložiti izmjene u planu kako biste optimizirali svoj boravak.
Status kojeg drži Palace Hotel Zagreb diže kvalitetu concierge usluge hotela. Nazove li concierge neki prestižni restoran u Zagrebu, puno će jednostavnije dobiti rezervaciju kad napomene da zove iz Palace Hotela Zagreb nego da to pokušate napraviti sami.

Naravno, nemojte zaboraviti ostaviti napojnicu na kraju vašeg boravka. Na taj način pokazujete da cijenite uslugu koju ste dobili tijekom boravka, da cijenite njihovo iskustvo i znanje. Ako vam je iz nekog razloga neugodno ostavljati novac, uvijek im možete ostaviti poklon ili ih pismeno pohvaliti voditelju hotela.
Možda vam sve ovo još uvijek zvuči kao da je priča iz nekog filma? Nije. Palace Hotel Zagreb pruža concierge usluge koje uistinu čine nemoguće mogućim.


Post je objavljen 12.07.2012. u 12:44 sati.