Hotel u Zagrebu

< srpanj, 2012 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Opis bloga
Na ovom blogu čitat ćete o ponudi koju pružaju hoteli u Zagrebu te zanimljivostima o hotelima o kojima prije niste čitali. Pripremite se na zanimljivo štivo i posjećivanje hotela.

Linkovi
Hotel Palace

27.07.2012., petak

Palace Hotel u Zagrebu nudi obilje posebnih ponuda

Uz redovitu ponudu smještaja, dvorana za kongrese, sastanke i bankete te vrhunskog restorana, Palace Hotel u Zagrebu nudi pregršt posebnih ponuda za svoje goste. Široka paleta posebnih ponuda koju nudi ovaj prestižan hotel u Zagrebu pokriva sve - od wellnessa i obiteljskih vikenda preko posebnih paketa za koncerte, povijest i umjetnost Zagreba do vrhunske hrane. Iako sve ove informacije postoje na web stranici Palace Hotela u Zagrebu, ovdje ćemo ih sve staviti na jedno mjesto kako biste imali sistematiziran pregled njihove ponude.


Wellness paket

hotel zaGREB Wellness paket Palace Hotela u Zagrebu sastoji se od dva noćenja s doručkom u Comfort sobi. Doručak u restoranu Strossmayer je specijalno kreiran za ovaj paket i sastoji se od izričito makrobiotičkih namirnica koje podržavaju fitness program. U paketu je gostima omogućeno neograničeno korištenje fitness centra kojeg je Palace Hotel u Zagrebu integrirao i u svoju standardnu ponudu. Nakon što se iznojite u fitness centru, možete se ispuhati u sauni na 15 minuta i nakon toga opustiti uz pola satnu klasičnu masažu. Nakon svega ovoga, Palace Hotel u Zagrebu će vas počastiti osvježavajućim voćnim pićem.

Romantični wellness paket


Želite se opustiti i regenerirati u društvu svog partnera? Romantični wellness paket koji vam nudi Palace Hotel u Zagrebu će vam pružiti potpunu relaksaciju i bijeg od stresne svakodnevice. Uz dva noćenja u Comfort sobi dolazi i makrobiotički i fitness doručak u restoranu Strossmayer. Nakon toga možete koristiti fitness centar kojeg je Palace Hotel u Zagrebu opremio spravama i opremom vrhunske kvalitete. Nakon vježbanja slijedi 15 minuta saune te jednosatna masaža u paru za vas i partnera. Kako biste se napunili vitaminima, Palace Hotel u Zagrebu vas časti osvježavajućim voćnim pićem. Nakon ovako aktivnog dana slijedi romantična večera uz svijeće. Dočekati će vas piće dobrodošlice nakon kojeg slijedi večera od tri slijeda po izboru Ivice Štrumla, šefa kuhinje.

Obiteljski vikend u Zagrebu

Palace Hotel u Zagrebu u svoju ponudu je uvrstio i obiteljski vikend koji počinje s laganim obrokom dobrodošlice. U sobi će vas dočekati čaj, kava i mineralna voda, sendviči i čajni kolačići. Za smještaj su predviđene dvije spojene sobe za odmor, tzv. Relaxation Room s dva noćenja za 4 osobe i buffet doručkom. Možete odabrati obiteljski ručak ili večeru u tri slijeda, a na vaš zahtjev Palace Hotel u Zagrebu rezervirati će ulaznice za koncerte, kazalište ili kino.

Povijest i umjetnost

Uz dva noćenja u Relaxation Room-u za jednu osobu i buffet doručkom, Palace Hotel u Zagrebu osigurat će vam obilazak tri muzeja ili galerija koje su otvorene za vrijeme vašeg boravka. Paket možete doplatiti za još jednu osobu po povoljnoj cijeni.

Posebna ponuda za koncerte

Ovaj paket uključuje noćenje za dvoje u Comfort sobi i buffet doručak u restoranu Strossmayer. Prije koncerta u sobi će vam biti serviran Club Sandwich snack za dvoje. Obzirom na to da ćete večer provesti uživajući na koncertu svog omiljenog izvođača, Palace Hotel u Zagrebu u paketu nudi i kasni check-out do 16 sati kako biste se mogli lijepo naspavati i po želji uživati u jutarnjoj šetnji po Zagrebu i kavi na zagrebačkoj špici.

Steak uz vino

Paket sadrži noćenje u Relaxation Room-u i buffet doručak. Nakon toga slijedi put do Steak House restorana u Opatiji gdje vas čeka meni s odreskom u dva slijeda i čaša vina, te povratak u Palace Hotel u Zagrebu. Paket možete doplatiti za drugu osobu po povoljnoj cijeni.

Poslovni ručak

Palace Hotel u Zagrebu vam omogućuje da rezervirate poslovni ručak u restoranu hotela s menijem od dva slijeda i čašom vina.

- 15:33 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.