Gay love

29.05.2005., nedjelja

subota koja je tako lijepo počela……

prošla noć bila je zbilja fenomenalna… ponovo sam prespavao kod H.-a…a prije spavanja imali smo i prvi ozbiljan razgovor o našoj vezi. njemu su zasmetali neki detalji u vezi s mojim (ne)javljanjem… dogovorili smo se da ću poraditi na tome. čak sam uspio reći mu ˝oprosti˝ (?! ja – koji se NIKADA i NIKOME ne ispričavam)…ali što da vam kažem… to je ipak bio H…. :) nakon što smo se unjonjili u njegov krevetac(deminutiv ne koristim bez razloga ;) ) nakon uobičajenog češkanja H. je zaspao. a ja sam ostao ležati budan . . . mučio sam ga jadnog cijelu noć, budući da sam ga i dalje svakih toliko morao pomaziti ili poljubiti ga u leđa…čak sam u jednom trenutku i ustao iz kreveta, zapalio cigaretu i uživao samo gledajući ga kako spava . . . a onda su svijeća i moja cigareta dogorjele gotovo u istom trenutku(ne možete zamisliti kakva super scena)i ja sam se upakirao natrag u krevet . . .
*
buđenje po običaju prekrasno….jedino nešto nije bilo u redu s mlijekom, pa nismo popili kavu kako treba… malo smo se još družili prije nego sam ja otišao doma, a on u kadu… uff…baš bi super bilo biti patkica za kupanje..;)

- 00:35 - Komentari (1) - Isprintaj - #
Duhovi prošlosti ili kako paranoičan M. doista može biti

- 00:35 - Komentari (1) - Isprintaj - #

…..a tako se ružno nastavila….


nakon što sam se vratio od H.-a imao sam taman toliko vremena da se na brzinu bacim bod tuš i presvučem, prije nego sam ponovo istrčao iz kuće naći se s frendicom…. nismo se vidjeli dva tjedna i morao sam joj ispričati sve što mi se dešavalo ovih dana, kako sam super sretan s H.-om i još svašta nešto. . .naravno, po običaju subotnja kava se ne može popiti bez da ona malo ispegla karticu, pa smo se nas dvoje prvo uputili malo po dućanima… izlazeći tako iz jednog dogodila se scena koja mi je uspjela pokvariti jutro. naletjeli smo na osobu s kojom sam ja u najblaže rečeno ˝čudnim˝ odnosima. išli smo skupa u srednju školu i nismo se podnosili, onda se on odselio i nisam ga vidio 6 mjeseci. slučajno smo se sreli kad je on došao u zg i super se ispričali – kao da smo oduvijek super frendovi . čak mi se u jednom trenutku i upucavao, poprilično pijan na nekakvom otvorenju ne sjećam se više čega. i ono… sve 5! Nit smrdi ,nit miriši … i tako sve do danas. dakle …. ja kad sam ga vidio pao mi je mrak na oči.. frendici nije bio jasan moj izraz lica (kombinacija bijesa, gađenja i mnogih drugih negativnih emocija), njemu sam jedva procijedio ˝haj˝ i prošao pored njega … moram priznati da je i mene samog začudila moja reakcija, ali nisam tome pridavao neku važnost. Takav mi je valjda dan- objasnio sam to sam sebi i popio s frendicom kavu u jednom super bircu.
˝takav dan˝- da bar! ovo je bilo nešto gore- čuli ste za intuiciju? naime , kako smo zgotovili dvosatno ispijanje kave, ja sam zvrcnuo H.-a koji je danas jadničak morao raditi,sa se vidimo. uzeo si je pauzu i pije kavu s V.-om- svojim najboljim frendom. ne bilo mi teško, ja im se pridružim i tako nakon iscrpnog reporta V.-u o netom spomenutom super bircu, slučajno se dotaknemo i maloprije mi spomenutog poznanika (nazovimo ga tako u nedostatku boljeg termina). komentar- dva kasnije V. kaže H.-u ˝u ostalom ti ga ipak poznaješ malo bolje nego ja˝ tonom u kojem se dalo prepoznati da se oni zbilja ˝znaju˝….TUP! da me netko u tom trenutku mlatnuo daskom po glavi manje bi mi zazujalo u ušima… od onda cijeli dan imam odvratan grč u dnu želuca i skupljam hrabrosti pitati H.-a o čemu se točno radi… bojim se pitati jer u principu ne želim znati odgovor… strah me moje reakcije.. doslovno mi se povraća od same pomisli na H.-a i njega zajedno…mislim da mi kaže da je bio sa svim pederima u zagrebu i šire ne bi se osjećao tako grozno…počeo sam lupetati… nije mi dobro…. idem se okupati i probat ne mislit na to pred spavanje….
sve Vas pozdravlja neopisivo ubedirani M.

- 00:34 - Komentari (1) - Isprintaj - #

26.05.2005., četvrtak

Predugo traje dan bez njega...

Mmmmm.. kako volim cigarete...
Fakat mi predugo traje dan bez mog M.-a... Jučer sam bio kod jednog svog frenda i nešto smo radili na kompu. Onda je došla njegova frendica i igrali smo neku igricu na kompu do ranojutarnjih sati da bi se do stana dovukao s prvim jutarnjim tramvajima oko pol 7...

Strašno sam bio živčan jer sam si isplanirao presjedanje na Trgu bana Jelačića s ogroooomnom željom da si kupim cigarete bez kojih sam ostao tijekom noći. No na trgu ni jedan kiosk nije radio. :( Onda mi je jedan lik dao cigaretu da se ipak nekako zadovoljim... Došao doma, legnuo u krevet i spavaoo do 4 popodne.

Onda sam se čuo s mojim dečkom koji mi užasno užasno fali. Mali moj bubini... A ja ni danas ni sutra ne radim.. Ipak se nadam da će mi moj M. sutra biti u boljem stanju i navratiti do mene...

I da, sad maloprije pronašao sam kiosk u kvartu koji radi i blagdanima i odmah kupio dvije kutije cigareta i sad si guštam... Još da mi je M. tu, gdje bi mi bio kraj..... H.
- 20:24 - Komentari (1) - Isprintaj - #

velika beba

...happy birthday baby blog....
samo da vam skrenem pozornost na činjenicu da je našoj bebi blogu danas već punih tjedan dana......

- 19:32 - Komentari (0) - Isprintaj - #

25.05.2005., srijeda

48 sati bez njega

ponedjeljak
23:30… neću ga ljubiti pri izlasku iz njegovog stana budući da imam temperaturu…
23:45 sjedim u autobusu, trese me groznica, grči mi se vilica i grlo me toliko boli da ne mogu progutati vlastitu slinu bez da mi zasuze oči….
00:05 dolazim doma i rušim se u krevet, jedva uspijevam iz torbe izvući H.-ovu majicu i nekako je navlačim na sebe…. miriše na njega……u istom trenu počinjem plakati kao mala beba (cendrav sam kad sam bolestan) jer imam gadan osjećaj da neću vidjeti svoje malo crnooko barem nekoliko dana…temperatura mi i dalje raste i konačno se zaustavlja na 40.2 !
ne mogu zaspati koliko me boli grlo i koliko me trese groznica, ….svakih toliko dolazi moja majka s novom turom čaja i antipiretika koji naravno na mene ne djeluju…. pred zoru, premoren od svega nekim čudom ipak uspijevam zaspati … zadnje na što sam pomislio bio je H.
utorak
budi me poljubac u čelo….. otvaram oči i shvaćam da me ljubila mama…. kakvo razočaranje…mjerim temperaturu – 39.05…. nevjerojatno sam ubediran jer shvaćam da ovo neće proći samo tako…. čujem se sa H.-om ….govori mi da nešto pogledam u jednim dnevnim novinama….. totalno me oraspoložio…. ljubim ga informiranog….ulazim u čekaonicu i pada mi mrak na oči…tri milijuna baba, koja nemaju pametnijeg posla nego žaliti se jedna drugoj o tome kako su penzije male i kako ih križa trgaju…. Pobogu nađite si klupu u parku pa tamo raspredajte o svemu, ja ovdje umirem! Naravno ne da mi se čekati, pa ulazim ravno kod sestre koja kad me vidjela kako izgledam skoro pala sa stolca…..naravno za mnom se čuje žamor ljutite gomile….njih tri su skočile (kad zamišljate tu scenu uzmite u obzir da zajedno imaju 200tinjak godina) i krenule napadati sestru koja izvlači moj karton preko reda i šalje me kod doktorice…dvije minute kasnije dijagnosticirana mi je gnojna streptokokna angina ……srećom pa sam došao na vrijeme, pa moje minijaturno dupe neće trpjeti 10 konjskih injekcija… silapen 1500 bi trebao biti dovoljan….naravno pitam jel ti zarazno? Na što dobijem odgovor da je, sve dok 24 sata nisam pod terapijom….još par minuta ostajem u živahnom (koliko živahan može biti netko sa temperaturom 39) razgovoru sa svojom doktoricom i odlazim doma……naravno zovem H.-a da mu kažem da sam sinoć bio vrlo zarazan i da ode doktoru ako ga i najmanje zapeče u grlu… međutim, na sreću- on ima jak imunitet i nije mu ništa…. došao sam doma i legao u krevet- u kojem sam ostao sve do maloprije….temperatura mi je malo pala, ali me još uvijek boli grlo…čuo sam se s H.-om koji me našpotao što mu se nisam javio…..fali mi strašno ….
jedva čekam da ga vidim, da ga zagrlim i da ga izljubim …. i evo dok ovo pišem zvala me kolegica s faxa da mi javi da nemamo predavanja u petak…. kud sam baš sad bolestan… mogli smo se H. i ja spakirati i provesti produženi vikend na moru……ah… sad bi on rekao – sve u svoje vrijeme….opet mi je nekako zima- dobivam temperaturu…idem u krevet,da što prije ozdravim i vidim ljubav svoju…
sve vas pozdravlja M.

- 19:51 - Komentari (1) - Isprintaj - #

24.05.2005., utorak

Temperatura...

Mojem najslađem dečku - najljepši cvijet!
Novi radni tjedan je fakat lijepo počeo. Čim sam se probudio otišao sam u kratku kupovinu (mlijeko i to), a onda natrag u stan jer mi je došao moj micek M. Naime, prvo sam ga trebao zvrcnut na mob i probuditi, al bilo je slatko... a ja presretan kad je došao... Plus - kupio sam i šlag i pudinge da ga malo razveselim... Nakon toga otišli smo do grada, ja na posao, a on po gradu, na faks i tako...

Danas sam i svom naj frendu rekao da imam dečka. :) Bio sam s njim nakon posla na kavi... otišli smo malo i po dućanima i tako... Bdw. lijepo sam mu rekao da ja ne smijem po dućanima, a onda kad me nagovorio i kad smo već ušli morao sam si kupiti majicu i spiskati 200 kuna. Ah... No, nije mi žao, majica je ful super.

Navečer mi je opet došao dečko. No, ovaj puta s temperaturom. Nešto mi je bubini... :( Mjerili smo mu kolika mu je i gotovo da je bila 39... :( Grlo ga boli, hladno mu je... i još mi je rekao da ga ne ljubim da se ne zarazim, ali sam ipak riskirao. Pa kako ga da samo gledam kad ima najslađe i najsočnije usne na svijetu! :)

Eto, sad se polako spremam spavat, a njemu ovim putem šaljem ovu slikicu uz tekst - našu najomiljeniju vrstu cvijeća - jednu kalu... Doduše, nisam na netu našao neku lijepu bijelu pa sad šaljem žutu. Kažu da je žuta boja boja ljubomore... Da, ljubomoran sam na njegov jastuk što je on kraj njega, a nisam ja... H.
- 00:35 - Komentari (0) - Isprintaj - #

22.05.2005., nedjelja

Mislim na njega...

Tako mi je često u glavi....
Nedjelja.... Cijeli dan se izležavam. Spavao sam do 1... i nešto pisao na kompu... malo do prozora na sunce... pa zapalim cigaretu... napravio si čokolino... i tak... uglavnom cijelo popodne u gaćama po stanu...

Evo, baš mi sad zazvonio mob i zove me moj M. koji je do sad spavao... bio jučer kod frendice na rođendanu. :) Cool... najvjerojatnije će doć do mene il ćemo ići na kavu.. brijem ono prvo... :) no, dobro, toliko za sad... idem zapalit ;) H.
- 17:39 - Komentari (1) - Isprintaj - #

21.05.2005., subota

Zagrebačka "shpitza"

Ova slika nije slikana danas, no slikana je u kafiću koji ima najbolju kavu na Cvjetnom :)
Zagrebačka špica je već uhodani naziv na subotnje okopodnevno pokazivanje u strogom centru grada Zagreba. Moj M. i ja malo smo zakasnili jer smo se u gradu pojavili tek debelo nakon podne, ali smo se ipak morali potruditi da nađemo prigodno mjesto za popit kavu. Ipak, kako smo oboje prilično mršavi, morali smo ić nešto popapati, a kako ima podosta pizza cut-ova, otišli smo na koji komadić. Nakon "prigriza", sjeli smo na kavu s mlijekom i šlagom uz cedevitu i limunadu. ;) Fino... E, sad vi pogodite gdje je najbolja kava na Cvjetnom :)

Inače, moram spomenuti i gospodičnu koja je sa zgnušanjem prolazila pokraj pizza cut-a, a unatoč tome vidjelo joj se curenje sline u desnom kutu usne (bila očito gladna, ali pazi na liniju ;)) + cura koja se prežderavala čokoladom na Cvjetnom te dva psića koji su se gadno "potukla"...

Inače, svaki trenutak s M. je presladak... Ako se i ništa ne događa, dovoljno mi je da pogledam njegove plave oči... H.
- 19:35 - Komentari (3) - Isprintaj - #

Subotnje jutro

H & M :)
Eto, što smo obećali to smo ispunili... Sliperice su tu ;) Kaj nije slatko?

Inače, jeben sunčan dan u Zagrebu + nama i nakon što je prošlo dvanaest još traje jutro :) Kavica, cigarete, kao i obično...
H&M
- 12:08 - Komentari (1) - Isprintaj - #

Moje prve sliperice

Moj prve sliperice...
Hm... Inace nosim bokserice (uske - gay sam, ako ste zaboravili ;)). Ali sada sam bogatiji za jos jednu krpicu donjeg rublja - sliperice. Iste takve ima i moj najdraži M. koji je do ovog trenutka imao cijeli par istih. ;) Sutra slika na blogu s tim slipericama na nama ;)
Pozdrav! H.
- 00:44 - Komentari (2) - Isprintaj - #

Zarobio me

Zarobio me... Moj M. me zarobio
Uskoro bi se na vratima trebao pojaviti M. Napokon sam se dovukao doma nakon cijelog dana u gradu i već mi se čini kao da se nismo vidjeli danima, a ne nešto više od 12 sati.

Jedva čekam da mu dam pusu, da pričamo, slušamo glazbu, spavamo ponovno zajedno. Jednostavno me zarobio svojom pojavom. Mislim puno na njega i samo moram u glavi načine na koje bi ga razveselio, učinio još sretnijim. Hm...

E da, i jedva čekam da mi se pojavi na vratima. Obećao mi je masažu prije spavanja. ;) Da, danas sam predugo sjedio na stolcu... H.
- 00:10 - Komentari (0) - Isprintaj - #

20.05.2005., petak

...such a perfect day....

Oh it's such a perfect day, I'm glad I spent it with you.
Oh such a perfect day,You just keep me hanging on,
You just keep me hanging on.

Just a perfect day,Problems all left alone,Weekenders on our own.It's such fun.just a perfect day,You made me forget myself.I thought I was someone else,Someone good.

Oh it's such a perfect day, I'm glad I spent it with you.
Oh such a perfect day,You just keep me hanging on,
You just keep me hanging on.


ja sam vam svakim danom sve luđi za ovim malim crnookim ....

PS: ovih dana ću vam napisati popis pjesmica koje mi se vrte po glavi, pa ćete vidjeti i sami.....
M.
- 20:25 - Komentari (0) - Isprintaj - #

opet mi je Sinatra u glavi

...the best is yet to come...
Fly me to the Moon, let me swing among those stars, let me see what spring is like on Jupiter or Mars. In other words hold my hand.. in other words baby kissss me.
Fill my heart whit song, let me sing forever more . U are all i long for, all i worship and addore. in other words please be true... in other words.. I love U....

a nakon onakvog buđenja i nije čudo... ;)
pitcure this : kava, cigareta, Gotan Project i najslađe malo crnooko biće koje si možete zamisliti, sa jednim ciljem-da me odvede do zvijezda- onako skroz čupav od spavanja....ufffff...pojeo bih ga da sam mogao... ( ;) )
čekam da mi zazvoni mobitel i da mi H. kaže da je završio s poslom......ne mogu dočekati.....
i onda on meni kaže "pazi da me se ne zasitiš" ... he ! nikad!

toliko
M
- 19:46 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Danas je novi dan...

Ovo je bila jedna od poza u kojoj smo spavali noćas ;)
Jedva sam se probio do posla. Naime, za one koji ne znaju, danas je dan maturanata i sve je krcato mladim nabrijanim dečkima i curama koji obožavaju špricati vodom.

Trebam li reći da sam danas zakasnio na posao? Nakon što mi je noćas dečko iznenadno došao u stan, naravno, ostali smo budni dosta dugo... Ujutro smo se jedva probudili, malo "igrali", pušili cigarete, pili kavu i sve onako polako, da bi tek oko pola 12 bio na stanici i čekao tramvaj. A moj micek otišao doma.

Uletio sam u tramvaj, da bi na jednoj od stanica uletjela hrpa maturanata, na sreću u žutim majicama, jer sam i ja imao takvu (pa sam se valjda uklopio ;)) i nisu me dirali. he he

Sad sjedim na poslu, mislim na mog dečka, i trebam li reći da me boli svaki mišić od umora i iscrpljenosti? Al neka, isplatilo se... Bdw. danas je fakat super sunčano vrijeme u Zagrebu!
Pozdrav! H.
- 12:40 - Komentari (4) - Isprintaj - #

M. je sigao... ;)

sat i pol i dva smrdljiva tramvaja kasnije (u jednom je djedica smrdio po tuni) konačno sam tu... kako se ovaj mali ljubi.....nemate pojma.... išao bih iz sibira pješke samo za jednu pusu.......
toliko za sad....
idem kvlitetnije potrošit vrijeme... ako me razumijete... ;)
sve vas pozdravlja M.
- 01:56 - Komentari (1) - Isprintaj - #

On je "lud"

Prvu noć zajedno....
M je lud, lud... Obožavam ga! Dakle, taman kad sam se sjetio ić spavat stiže njegova poruka da ga nazovem u 2 na mob... Odmah sam ga nazvao i rekao da ne mogu jer idem spavati, a on pripremi iznenađenje stoljeća ;) - stiže k meni.

Otišao je do frendice učiti, ima sutra ispit, i onda skuži da nema sa sobom index... he he...

Sad se vozi tramvajem po mračnim ulicama Zagreba do mene... Ovu noć spavamo po prvi puta jedan kraj drugoga... Jedva čekam da se "unjonjim" kraj njega. :) Ludnica...

'Noć! H.
- 01:09 - Komentari (1) - Isprintaj - #

Ljubljenje s jagodama

Jagode su od sada moje omiljeno voće... Pitate se zašto?
Hm, prošla je ponoć i ja se uhvatio pisanja. Ma stignem sutra na posao, a pošto sam i pod 1000 dojmova ne mogu samo tako zaspati. Danas mi je bio predivan dan. Probudio sam se ujutro, uletio u kupaonicu, tuširao se i slično, a onda je do mene došao moj dečko - M. Baš sam si bio happy. Grlili smo se, ljubili... mmm... samo dok se sjetim... I onda nek mi netko priča da se ne može biti sretan odmah u jutarnjim satima... Gdje ćeš ljepše započinjanje dana...

Inače, dečko mi ne živi daleko od mene. Kojih deset minuta busom... A i, važno je napomenuti kako je danas bio prvi put kod mene. Da, mi smo tek na početku veze. Upoznajemo se svakog dana sve više i... ma sav sam si happy...

Inače, donio je sa sobom nešto mljaaaac - jagode. Onako lijepe, crvene... Pa eto, ako se do sada niste ljubili s jagodama u ustima, okusom jagoda na jeziku i ljepljivim usnama od šećera, sad to morate obavezno probati. Preeeedobar osjećaj.

No, kako i rekao moj dečko... nije važno ni mjesto, ni način... važna je osoba s kojom se to radi...

Toliko za sada... Nadam se da će i M imati dosta toga napisati slijedećih dana. Potrudit ću se ;)

Pozdrav! H.
- 00:03 - Komentari (2) - Isprintaj - #

19.05.2005., četvrtak

Uvod u blogopisanje...

Bdw. ovo nisu naše ruke, al ćemo se potruditi da i mi nešto sliknemo za ubuduće. :)
Prvi put čujete za "gay love"? Čini li vam se to bolesno, cool, ili nas jednostavno poistovjećujete s ljudima na gay pride-u? Ne, nismo bolesni niti ne paradiramo. No, da smo se puno puta osjećali usamljeno i malo tužno u sredini u kojoj živimo, to da...

No, nismo pokrenuli ovaj blog kako bi se opravdavali ili konzervativnim ljudima dokazivali psihičko i fizičko zdravlje, već da vam pokažemo kako je danas sve moguće i kako je ljubav skrivena u svima nama.

Baš pričam s dečkom je li ovaj tekst koji smo do sad napisali malo bljutav, i M odgovara: "Super je kad je bljutavo!"... a onda...: "Znaš li kak' to sad zvuči?!"...

No, dobro, za prvi dan je dosta, a o našoj vezi i događajima koji nas prate moći ćete čitati, nadamo se, što češće... he he

Pozdrav svima!
H & M
- 20:40 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Sljedeći mjesec >>

  svibanj, 2005 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Cool citati

Dobro je znati...