Vrijeme lavova

04 kolovoz 2008

Ne znam jeste li primjetili, no počelo je LJETO i to ono PRAVO ljeto, kakvo može biti jedino u 8. mjesecu, kada počinje vrijeme lavova.
Ou-jeeeaaaa!!!
To je vrijeme kad nema bolje stvari nego kad Sunce zaprži, a ti se izvališ negdje u umjerenoj hladovini, digneš sve četiri (svih pet?) u zrak i gledaš kako se na čaši hladnog i osvježavajućeg napitka (nazovimo tako pivo ili bambus) skupljaju kapljice vode - jedna po jedna - dok se na kraju ne pretvore u potok koji teče vanjskom stranom staklenog zdenca i tjera te da što prije zagrabiš u taj izvor i duši i tijelu utažiš žeđ i produljiš dan.
I tako do sumraka...
(...)
To je vrijeme kad ljudi iz Gojanca odlaze na more (nema se para, siroti...), a u selu zavlada čudna i nesvakidašnja, ali nadasve osvježavajuća tišina. Tih dana, jedino TIH DANA se čovjek u Gojancu može doista opustiti i odmoriti. Šteta što uvijek traje prekratko.

Ljudi, u četvrtak je Lovri bio 2. rođendan, a meni je u utorak. Nismo baš pri novcima, tako da ne pravimo nikakve lude zabave - slavimo u najužem krugu obitelji - ali ovaj mjesec mi je jedan od najboljih, već u početku. Još samo da dobijem poziv na razgovor za posao,.. i bit će vrhunac godine.
Da bar mogu odjuriti na koncert Iron Maiden! Već drugi put ga propuštam, a nekako mi se čini da se slijedeća prilika neće tako skoro ukazati.

Bitno da nas zdravlje služi.
Ja sam proteklih tjedana imao problema sa zubima (stara boljka), ali i ovaj put sam riješio sve na svoj način: kombinacijom rakije, tableta i vremena. O, da.
Vrijeme liječi sve rane.
Marija je na godišnjem, pa ćemo ovaj tjedan iskoristiti za sitne radove po kući... Mo'š mislit!!! Seks, ludiranje, zabava i izležavanje!!! To je svrha godišnjeg odmora! Dobro, malo ćemo i počistiti i promijeniti raspored namještaja (to nam odlično ide!), ali nemojte sad misliti da ću se ja samo tako promijeniti.
A, ne!..

Jel zna netko od vas možda slobodnog bubnjara? Moj bend u fazi polu-raspada traži novog bubnjara koji ozbiljno shvaća probe, a svirali bi rock i metal po lokalnim festivalima(!), uglavnom obrade i nešto autorskih pjesama.
Uvjet je da ima bubnjeve, zna na njih svirati bolje od mene i da nije kriminalac ili narkoman.
JBG, znam da tražim previše, ali neke kompromise više ne želim prihvaćati.
Za više informacija ostavite važeću E-mail adresu ili se javite na moju MySpace stranicu i ostavite podatke, bilo kao komentar, bilo kao poruku.

Toliko za sad. Čuvajte se naglih promjena vremena, pijte puno tekućine i ako vozite - vozite trijezni i budite savjesni!
Pozdrav svima i uživajte u ljetu!!!!!

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>