Ja nisam luzer...

31.12.2006., nedjelja

Malo čudne literature....

Beograd 2009.
Draga moja,


Nadam se da si videla Subject pa znas koja je godina. Mi smo dobro, preko dana je skoro normalno ali nocu udaraju. Juce smo proslavili mali jubilej: komandu su pogodili pedeseti put. Opet je ispalo ono staklo iznad ulaznih vrata. Tata je rekao da ce ga jos sad staviti, a sledeci put cemo zazidati. Sve je sada mnogo lakse, kada se samo setim 1999. dok su oni jos imali rakete i avione, onda je stvarno gruvalo. Onda su presli na gadjanje dinamitom iz aviona (kako smo ih samo gadjali prackama) i konacno nas gadjaju kopljima i sekirama (vrhunske izrade). Inace vode imamo dovoljno, svaki put kad pada kisa skupljamo je u burence. Sto se hrane tice, sada je prolece pa ima narcisa. Juce smo rucali divnu supu od domaceg vrapca, bareni bastenski korov sa macjim filetima. Pili smo divno vino (neidentifikovanog porekla), a na kraju smo se pocastili sa kolacem od narcisa sa malo blata (umesto cokolade). Milica i Svetlana su sa zadovoljstvom polizali ostatke (mada znas da posle Lakija malo sta ostane). Jutros sam se setao gradom. Rov Kneza Mihajla je pun ljudi, bila su i neka dogadanja u Terazijskoj rupi. Najgore je sto sam svaki put mokar jer moram da preplivam Savu. Inace u krater na Slaviji su postavili neke kioske pa sada mnogo lepse izgleda. Dobro je da nocu ne trebaju svetiljke jer sve svetli od one trece atomske bombe. Steta sto su onu cetvrtu ispustili u Francuskoj, pa em sto nema vise Francuske, em bi nama bilo nocu jos svetlije. Inace sutra je isplata drugog dela penzije za novembar 2004. Mama rece da ce obe marke da da za hranu. Videla je divne macje polutke. Inace u skoli nista novo, mnogo je lakse raditi sa odeljenjima od po 7-9 ucenika. Izgleda da je radijacija ucinila svoje, pa su i djaci bolji. Prosto sijaju od znanja. Olgica treba da ide sa svojim maturantima na ekskurziju, verovatno ce ici na Karaburmu da gledaju najveci krater na Balkanu. Zao mi je sto se pobise Rusi i Ameri pa smo mi nekako pali u drugi plan, a i nivo mora je nesto visi otkako je Amerika potonula. Nasi kumovi su na vreme otisli, sada su na ostrvu Brace Jerkovic (jedino sto ratuju sa Vozdovcem, hoce samostalnost za svoje ostrvo sa 213 stanovnika). Ali ni ratovi nisu k'o sto su bili, nema vise krupnog kamenja. Svakodnevno gledamo TV (imamo neki stari ram, pa svaki dan neko drugi stane iza njega pa kao pravi program). Kao sto vidis nije tako strasno, pisi kako je na vasem malom ostrvu.
Ja sam OK, sto se ne bi moglo reci i za stakla na mojoj kuci.
Puno te pozdravljam i nadam se da ste ti i tvoji takode dobro!

26.12.2006., utorak

Blagdani......

Evo i Božić prođe a da ga se i nije osjetilo!
Ova godina je sva nekako nakaradna, i ništa nije kako treba biti!

Sad stiže Nova godina, no i ona me pomalo brine jer ovo je prvi put da nemam ništa isplanirano unaprijed!

Čak više nema ni napornih Coca-colinih reklama.....

Svijet se mijenja a ja ostajem isti.......








Free Image Hosting at www.ImageShack.us

23.12.2006., subota

Jedna očiti isfrustrirana osoba je napravila nered na "mom" drugom blogu! Taj blog više nije u funkciji, no njegov brat blizanac i dalje radi bez problema!

14.12.2006., četvrtak

Što napisati u ove trenutke!? Sigurno ništa pametno, to sigurno!

Da li ste ikad doživjeli da "zbog šume niste vidjeli drvo"!?

E upravo to sam nedavno otkrio! Naime cijeli svoj život sam u nekoj depresiji jer sam uvjeren da nisam privlačan djevojkama. No sad sam došao do šokantnih podataka, cijelo to vrijeme sam bio okružen djevojkama koje su smatrale da sam predobar za njih i nisu željele povrijediti moje osjećaje! Kad se samo sjetim 18-og rođendana i šoka kad je jedna djevojka mi rekla da nebi mogla podnijeti da povrijedi moje osjećaje....!

No sad je malo situacija i gora! Imam osobu koju volim, a i ona voli mene (bar mislim), imam onaj loš osjećaj da se tek sad počinju lijepiti na mene one koje me nisu dugo doživljavale! I šta napraviti? Ništa, lijepo odbiti njihove napade i nastaviti mirno živjeti do nekog drugog napada kada situacija bude drugačija......


Slično mi se dogodilo i prošle godine kad je jedna sestrina prijateljica počela gajiti neke nježnije osjećaje tek kad je saznala da imam curu i nije se smirila sve dok ta nije prekinula samnom (iz drugih razloga)!

Očito sam magnet za žene samo kad kraj sebe imam osobu na koju ostale mogu biti ljubomorne!
Valjda je to u ženskoj psihi da su ljubomorne (ne na mene, nego međusobno) pa tako da ljepotan kao ja ima ljubavne ponude samo kad ima djevojku....


Draga ne brini samo si mi ti u mislima......

11.12.2006., ponedjeljak

Kako gledamo.....


07.12.2006., četvrtak

Posjetite Green hill news i pogledajte kao se novine nebi trebale voditi! Ja kao urednik i jedini član (svi ostali napustili redakciju) ne odgovaram za nevolje koje će tekstovi uzrokovati!
Ugodno čitanje vam želim!

04.12.2006., ponedjeljak

Za sad vam mogu samo reći da je u pripremi projekt koji će uzburkati situaciju.....

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.