Ja nisam luzer...

30.06.2006., petak

Malo horoskopa ili sl...

Bikovi u krevetu...



Bikovi uzimaju od života sve radosti i čulne užitke, nesebično se trošeći. Njihova deviza je 'poslije mene potop'. Riječ Ljubav pišu velikim slovom i traže partnera s kojim mogu ostvariti bliskost. Za njih su jako važni ljubljenje, predigra i seks. Vole darove, intimnu atmosferu, padaju na muziku, piće.

OVAN - BIK Sa svojim Ovnom Bik neće propasti. Svađaju se zbog sitnica i što je Ovan bjesniji, Bik je mirniji. U seksu nisu najbolja kombinacija. Koitus nije istovremen, često izostaje orgazam.

BIK - BIK Oboje dobro znaju što želi njihov partner. Previše su slični i tromi da bi ostvarili ugodan seks. Seks im je neuigran, nesiguran, a ljubav može učvrstiti povećanje iznosa na računu u banci.

BIK - BLIZANCI Blizanci su rijetko kod kuće, a Bikovi su ljubomorni, tako da je svađa njihov čest gost. Razlikuju se i po pitanju užitaka. Njihov erotski dodir je čisti promašaj. Dok prvi želi što duži akt, drugi želi da što prije svrši. Ni jedan od partnera ne doživi vrhunac.

BIK - RAK Međusobna simpatija javlja se brzo. Privlači ih ono što partner ima, a što njima nedostaje, kako bi se mogli nadopuniti. Rakovima nedostaje optimizam, a Bikovi ga imaju u izobilju. U seksu se loše slažu, nema strasti. Njihov odnos je mlitav, nema iskrice koja bi zapalila strasti.

BIK - LAV Bez obzira na fizičku privlačnost, malo je nade za čvrstu vezu. Do nesuglasica dolazi jer nitko nije spreman podčiniti se onom drugom. Bik je previše samostalan da bi podnosio nadmoć jednog Lava, čak i u krevetu. Rezultat je promašen seks.

BIK- DJEVICA Oboje na život gledaju realno. Djevice svoje Bikove cijene, a oni se trude uzvratiti im brigom i pažnjom. U seksu nema dovoljno strasti. Ne traže previše, zadovoljavaju se istom pozom. Vole voditi ljubav danju poslije popodnevnog odmora.

BIK - VAGA Ovdje nisu potrebni komentari. Njihovi životni putovi su različiti. Praktičan Bik misli da se nježna Vaga prenemaže. Predigra i spolni čin nisu uzbudljivi. Seks im je slab.

BIK - ŠKORPION Među njima postoji ili velika fizička privlačnost ili odbojnost, sredine nema. Izvana djeluju mirno, a u suštini su kao šibica koja može zapaliti plast sjena. U seksu su prilično bučni, neumjereni.

BIK - STRIJELAC Dosta dobro funkcioniraju kada je seks u pitanju. Oboje vole užitke, jelo, piće. Sve to je nabijeno erotikom, a rezultat je dobar seks. Međutim ova privlačnost je kao mjehur od sapunice, koji začas može puknuti.

BIK - JARAC Oni se ne zaljubljuju na prvi pogled. Erotski su hladni, a spolni čin doživljavaju kao dužnost. Seksualni kontakt im je mlak. Ali su zato oboje praktični u svakodnevnom životu i vjerni.

BIK - VODENJAK U ovoj vezi Bik nema ni mira ni odmora, već samo glavobolju. Jedno od ovo dvoje, po pravilu ostaje nezadovoljeno. Biku odgovara ekscentričnost Vodenjaka, ali to nije dovoljno da bi podjednako doživjeli strast.

BIK - RIBE Vežu ih fizička privlačnost i ljubav. Odlično se nadopunjuju. Kad se Riba veže za Bika, ne pušta ga, a Bik joj zauzvrat stvara odlične uvjete za život. Jedan prašta, a drugi trpi. Spolni odnos je uvijek različit, a orgazam im nije važan.






Samo je jedan BMW





<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.