Ja nisam luzer...

08.06.2006., četvrtak

Malo horoskopa ili sl...

Danas ovnovi u krevetu...

Ovnove mogu poželjeti mnoge žene, ne samo zbog izgleda i dobrih manira, već i zbog temperamenta. Nažalost, mnogima ostaje nedostupan. Kao što puno traži od sebe, tako puno traži i od partnerice. U društvu treba biti dama, u kuhinji kuharica, a u krevetu ljubavnica. I žene Ovnovi od muškaraca traže da im odgovaraju i fizički i duhovno. U seksu su nestrpljivi, agresivni. Sve hoće sad i odmah, pa i seks. Osvajaju pogledom, brzim spontanim nastupom, pozom. Vole seks bez predigre, ekscentrične poze. Ljubav ne pokazuju riječima, već djelima.


OVAN – OVAN Vulkan s dva kratera. Dobro je kad su oboje uzavreli. Tada je njihov erotski spoj vatren, nagao, brz, istovremeno doživljavaju vrhunac zadovoljstva. Duža predigra može im pokvariti užitak.
OVAN - BIK Sa svojim Ovnom Bik neće propasti. Svađaju se zbog sitnica i što je Ovan bjesniji, Bik je mirniji. U seksu nisu najbolja kombinacija. Koitus nije istovremen, često izostaje orgazam.

OVAN - BLIZANCI Među njima se često javlja ljubav na prvi pogled. Blizanci su divni, zabavni partneri, ali samo nakratko. Svojom površnošću rijetko mogu zadovoljiti Ovna. Orgazam često izostaje. Prejaki eros prvog i nepostojanost drugog mogu sve pokvariti.

OVAN - RAK U ovoj kombinaciji dominira samo Ovan i od njega će ovisiti uspješnost veze. U seksu se nejednako zagrijavaju. Ovan je vatren, a Rak emotivan. Pri odnosu uvijek moraju misliti na onog drugog, tako da orgazam često izostaje.

OVAN - LAV Lavovi se često vežu za osobu s kojom zaboravljaju da su Lavovi. Jedan od takvih partnera je Ovan. Za njih je važan prvi susret, prva bliskost. Oboje su strasni. Ne ljube se previše, koitus im je istovremen, možda kratak, ali snažan, dovoljan da cijeli dan budu pod dojmom. Veza može biti idealna pod uvjetom da Lav odgovori zahtjevima Ovna.

OVAN - DJEVICA Problematična kombinacija. S hladnom, proračunatom Djevicom druženje je dovedeno u pitanje. U seksu se teško usuglašavaju jer je Ovan s naporom može zagrijati. Doživljava je kao frigidnu, a ona njega kao pretjerano agresivnog.

OVAN - VAGA Dva antipoda. Ovnove privlači fizički izgled Vage, a Vagu odlučnost i borbenost Ovna. Erotska veza može biti vrlo zanimljiva jer jedan stimulira drugog. Vaga razbuktava uzavrele strasti Ovna, pa je njihov odnos nešto duži praćen milovanjem, predigrom koja Ovna samo pali i dovodi do vrhunca.

OVAN - ŠKORPION Mogu biti ili veliki prijatelji ili neprijatelji. Sredine nema. Svom Ovnu Škorpion treba prići nježno i suptilno, a i od Ovna se traže ljubav, pažnja, vjernost. Zajednički vladar Mars daje im pretjeranu strast, ali ipak s vremenom voda gasi vatru, pa i Škorpion ugasi vatrenog Ovna.

OVAN - STRIJELAC Ova dva znaka se nadopunjuju. Imaju mnogo zajedničkih crta. Strijelac voli lijepo pričati, a tko može slušati s većom pažnjom od Ovna? Spontano se privlače. U krevetu su prisni i topli. Orgazam je praćen velikim prijateljstvom.

OVAN - JARAC Među njima su zaista rijetke veze. Razlike su očigledne. Iako oboje imaju rogove, teško je predvidjeti tko će ih kome polomiti. U krevetu se Ovan osjeća kao da ljubi santu leda, a Jarac kao stijena o koju biju valovi. Ovan može brzo proletjeti kroz Jarčev život, kao kometa. I ništa više.

OVAN – VODENJAK Tko koga više privlači, teško je reći. Glavnu riječ ima Ovan. Njihov prvi seksualni kontakt je veličanstven, nešto slično udaru groma, kao "smak svijeta", nešto što se pamti. Ali, s vremenom se zanos gasi.

OVAN - RIBE Na početku je njihova veza romantična. Privlače se. Ali se brzo zasite. Ovan proguta svoju "zlatnu ribicu". Kad se strasti stišaju, pitaju se što li su našli u onom drugom?


<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.