gespenster-divisionen

nedjelja, 01.05.2011.

Ne kopajte po kontejnerima

Johnny i Inga šetali su se ulicom te srijede navečer. Da prekinu uobičajeni put, i izbjegnu krajeve koje su već poznavali, skrenuli su s puta na neko gradilište u blizini. Pošto je bila večer, radnici su već odavno bili otišli kućama.
- ''Kako se lijepo zvijezde vide odavdje'' – romantično reče Johnny.
- ''Da'' – zanosno je uzdahnula Inga.
Približavali su se kontejneru koji je služio kao skladište radnicima za alat. Neobični zvukovi privukli su ih da dođu bliže. Zvukovi su zvučali kao uzdasi. ''Što bi itko radio ovdje u ovo doba'' – pomislio je zaljubljeni par. Nakon par trenutaka oklijevanja približili su se vratima i malo ih odškrinuli.
- ''Ah!'' – iznenadio ih je ženski uzdah iznutra. Na starom rasparanom kauču u poluosvijetljenom kontejneru ležala je gola žena, možda u četrdesetim godinama, a kraj nje je sjedio čovjek koji je mogao biti njen muž.



Uploaded with ImageShack.us

- ''Uđite, uđite'' – pozvala ih je žena sa smješkom kad joj se učinilo da su Johnny i Inga htjeli otići. Sramežljivo su ušli unutra, taman kad je žena prebacivala noge s jedne na drugu, otkrivajući neobrijanu pičku prekrivenu crnim dlakama. Čovjek se nasmijao.
- ''B-bok, mi smo.., Johnny i Inga'' – reče Johnny, ne vjerujući sam sebi da je uopće ušao unutra.
- ''Bok!'' – progovori ovaj put čovjek, ''Mi smo Mirta i Miran. Care to join us?'' – priupita ih na engleskom sa smješkom. On je također bio gol.
Jedino što im se učinilo čudnim u toj prostoriji, bila je staklena zdjela koja je stajala na kutiji za alat, izgledalo je kao da je puna nekakvih morskih plodova.
Johnny i Inga su se pogledali u nevjerici. Mirta je počela lagano maziti svoju pičku, pa se Johnnyju odmah digao kurac, a i Inga se navlažila. Počeli su se lagano svlačiti. Masirajući svoj kurac, Miran je pozvao Ingu k sebi. I Johnny se, lagano skidajući hlače, približavao Mirti. Inga je pušila kurac Miranu, a Johnny je navalio na Mirtu, očito uzbuđen situacijom koja se odigravala. Kad je ušao u Mirtu, ona je zajaukala od užitka i primakla ga bliže sebi da ga do kraja primi. Nakon par minuta, Miran se zacrvenio, bilo je očito da svršava. Dok ga je Johnny s čuđenjem pogledavao, ispustio je prodoran krik, i počeo puniti Ingina usta. Inga se zagrcnula, oči su joj zasuzile, više nije moglo stati u usta, a nije stigla ni progutati, pa je izvadila kurac iz usta, a Miran je nastavio zvijerski špricati po njezinom licu, po kosi, čak i po Johnnyju i Mirti, na litre sperme!
- ''Koji kurac??'' – pomislio je Johnny, gubeći erekciju, krenuo je odmaknuti se od Mirte, kad najednom iz njene pičke izlete dva ogromna kraka, kao od lignje, odgurnu ga od nje, zgrabe za kurac i otkinu ga.
- ''Aaaaaah!'' – viknuo je neljudskim krikom Johnny, teturajući unazad. - ''Neeee!''
Inga nije uspjela ni pojmiti sve to, kad ju je Miran uhvatio za glavu i nabio joj u grlo svoj i dalje štrcajući kurac. Gušeći se, pokušala ga je odgristi, ali nije išlo. Johnny je u nevjerici gledao kako život lagano istječe iz nje. Taman kad je krenuo pobjeći glavom bez obzira i bez kurca, ona dva kraka lignje su ga uhvatila za glavu i otkinula ju, lamatajući slavodobitno kontejnerom.
- ''Ahahahahah!!!'' – podivljalo su se smijale kreature, dok je iza kauča pećnica bila taman zagrijana na 220.

- 15:08 - Vaši Komentari (2) - Za Ispis - #