gespenster-divisionen

nedjelja, 29.04.2007.

Priča o bubi Marinu

Click to enlarge.

''Do I feel lucky?'' -rekao je Marin kad je svojim moćnim Magnumom .44 probušio glavu još jednom kriminalcu u Bubogradu. S ponosom je zalamatao svojim točkastim krilima i pokazao svima tko je glavni. Samo još jedan kriminalac, najgori od svih, odvratni žohar Gado, bio mu je trn u oku kojeg se nikako nije mogao riješiti, a znao je da mora, da od njega potječe sav smrad u Bubogradu. Taj smrad širio se sa najveće trule biljke, iz Gadove prijestolnice lopovluka, prijevara i naravno gadarija.

Marin je znao da posao neće biti lak, a i ne može dobiti nalog za uhićenje jer Gado ima veze posvuda, pa će to morati riješiti na jedan drugi, njemu svojstven način. Zvao je u pomoć svog prijatelja Marija koji je odmah trkom došao (iako je zakasnio 5 minuta). Mario je sa sobom nosio veliku bazuku koja ruši i najčvršće zidove. Njih dvoje su bili jedina nada za spas bubamara i ostalih žitelja u Bubogradu.

'Let's rock 'n' roll!''

Međutim, došao je čovjek s motikom, i Bubograd je u trenu nestao s lica Zemlje zajedno sa svim njegovim stanovnicima.


Pjegava bubamara

Potrebno:
2 papirna tanjira
crvena i crna boja
ljepilo
crveni i crni karton

Podijeli jedan papirni tanjir po polovini. Ofarbaj zadnje strane u crveno, pa dodaj crne tačkice. To će biti bubamarina krila.

Drugi, cijeli tanjir, ofarbaj sa spoljašnje strane u crno. Na njega zalijepi krila tako da stoje malo ukoso i razdvojeno (vidi sliku).

Isijeci glavu od crnog kartona i nalijepi oči od papira. Ostalo je samo da isiječeš makazama "antene" i da ih pričvrstiš, tj. zalijepiš na glavu. Zalijepi na kraju glavu na tijelo.

Šta ti još ostaje? Pa, zapjevaj, naravno:

Nije lako bubamarcu
zum, zum, zum, zum
Bubamarinom muškarcu
zum, zum, zum, zum
Između tolikih bubamara
zum, zum, zum, zum
Iste boje, istih šara
naći koja je njegova Mara
zum, zum, zum, zum

Bubamarac mora vrijeme gubiti
i sve bube redom ljubiti
Buba Daru, buba Klaru, buba Baru
zum, zum, zum, zum
Buba Daru, buba Klaru, buba Baru
zum, zum, zum, zum
Dok ne nade svoju Maaaaaaaru
zum, zum, zum, zum

- 13:28 - Vaši Komentari (11) - Za Ispis - #

subota, 28.04.2007.

jim carrey

par slika žive legende da malo poprave atmosferu na ovom blogu :)

Click to enlarge.
frizura ipo!

Click to enlarge.

baš se često u zadnje vrijeme susrećem sa kabelskom tv i o tome kako će se to početi instalirati uokolo po zgradam i privatnim kućama ajde neka,bilo je i vrijeme da Amerika uđe na široka vrata u naše domove

Click to enlarge.
utrka u naoružanju Amerike i Rusije je ponovno na pomolu-možda sad ne bude hladni ni polarni rat-neka bude atomski..(ja držim palčeve za atomski)

Click to enlarge.

eto nadam se da se svi sad bolje osjećaju-ja,naprimjer,da!
Click to enlarge.

Click to enlarge.za citizen_erased

- 19:21 - Vaši Komentari (8) - Za Ispis - #

petak, 27.04.2007.

Banditi, ubojice, reketari, dileri...

Click to enlarge.

Jel' možda u vašem gradu postoji neki mafijaš za kojeg svi znaju tko je i što je činio, a on se i dalje šeta ulicama vašeg grada, ponosno poput heroja iz onih crno-bijelih gangsterskih filmova, znajući da je nedodirljiv? Pa odgovor je vjerovatno-da!Ja(DUJE) znam da ja nikad i na nikoji način neću moći pomoći svom gradu da otjera ljude takve reputacije, morala i okorjelosti, ali barem ovom prilikom iz dna duše i srca i savjesti, svoje guzice, cjelog svog bića -JEBEN KRVAVU MAJKU LUPEŽU KORUMPIRANOM -Zadarskom šefu podzemlja, mafijašu i ratnom profiteru. Odjebi mater ti jeben odvratnu!

molitva:

sveti Dirty Harry Callahane; mi obični smrtnici obraćamo ti se ovom prilikom da dođeš u Zadar i sjebeš korumpiranog lopova i sve njemu slične korumpirane kurce palce i kriminalce koji šetaju slobodno Hrvatskim gradovima. O svemočni Harry nemoj ti trošiti metke -mi ćemo ti kupiti 100 metaka kalibra .44 iako znamo da je tebi jedan dovoljan za jednog kriminalca. Obećajemo svečano da ćemo ti speglati i uštirkati odjelo ako ga, nedajbože, uprljaš u lovu na korumpiranog lopova. Blagoslovi nas sveti Harry i prosvjetli!

sveti Harry-usliši nas!
najveći panduru svih vremena-usliši nas!
hladnokrvni utjerivaču pravde-usliši nas!
ljubazni Harry-usliši nas!
mrzitelju autoriteta i kriminala-usliši nas!
neuništivi sjebatelju lopova i silovatelja i slične gamadi-usliši nas!(X 99)
Click to enlarge.

- 17:13 - Vaši Komentari (41) - Za Ispis - #

ponedjeljak, 23.04.2007.

Sailors from out of space

Izvještaj...

Click to enlarge.
Pirati sa Jabuke

Zvjezdani nadnevak: 234111001,01223korjen iz433232225353,887990341274*)/%#"!=*@MILJARDU
Arrrrgh!

Eeheh, da..hm odakle početi-pa recimo od početka.-->iz Zadra smo krenuli autobusom prema Rijeci i tamo se, pošto smo se zadržali oko 11 sekundi na kolodvoru, automatski krenuli prema dugo isčekivanom brodu koji nas je čekao na vezu nekih 5 min hoda udaljen. Nakon kraćeg čekanja došli smo do našeg slavnog broda koji nas je spokojno čekao na vezu i njegova vesela posada koja nas je čekala na palubi i zaželila nam svima dobrodošlicu. Brod na koji smo se ukrcali nema više od tridesetak metara dužine i zaplijenjen je talijanskim krivolovcima-čiji kapetan je nastrijeljen u pokušaju bijega(ukleti brod?). Brod je prerađen za kraća putovanja po Jadranu koje je i počelo tog lijepog i sunčanog četvrtka. Posada broda sa kapetanom Đivom-rođenim Dubrovčaninom i jako ugodnom posadom započeo je putovanja iz luke Rijeka prema krajnjem cilju Dubrovniku. Neda mi se nabrajati mnoga mjesta i rute kojima smo putovali ali bilo je, kao što je i cijeli Jadran, zaista lijepo iskustvo prepuno lijepih mjesta, otoka, krajolika, alkohola, pašte na sve načine, kartanja, alkohola, spavanja, riganja, pušenja, alkohola, pranje posuđa, slušanja glazbe -koju je Starmen osigurao za cijelu posadu, smijeha, žalosti zbog poraza Filipovića, alkohola i na kraju čaša alkohola (pronašli smo blago kapetana Čoske Čosavog-zagonetku smo riješili popili vino na slamku-nismo dirali bocu i nije nas strefila kletva ukletog blaga) i puno čašica razgovora. Na brodu nas je bilo 17 novoukrcanih članova posade, dakle nas studenata i postava posade-kapetan broda, kuhar, mornar, šef stroja i još jedan čovjek koji je kormilario brodom (valjda je onda kormilar!). Napisao bih još samo koju riječ o gradu Dubrovniku u kojem smo proveli cijeli jedan dan. Grad Dubrovačkih Trubadura, povijesti i istinske ljepote nikog nije ostavio ravnodušnim, toliko!

Mislim da bi ovo bio prevelik članak da u detalje idem opisivati slijedećih tri dana na brodu na kojem smo bili, pa ćemo radije postaviti nekolicinu sličica (jer slika je miljardu riječi!!!) koje će vam dati uvid u naš lov na blago. Vidjet ćete uglavnom slike broda, krajolika, pijanki i toga sličnog... eeej, vidi ga, daj se ti malo smiri!! :))

ps. majku mu jeben i onome tko je gradio brod. ja sa svojih metar i sedamdeset sedam (manje više) razbio sam glavu oko 7 puta na razne kantune, izbočine, rubove vratiju, stepenica, kreveta; svoju sad već od udaraca pomalo gnjecavu lubanju i to potpuno trijezan, da ironija bude još veća svaki put kad sam negdje udario (bol boli)duje:)
pps.a ja nijedanput nisan glavom udario nigdje ehhehee :), a jedva da sam i bio trijezan hehe, moć izbjegavanja kantuna i ostalih nepoželjnih rubova mi je valjda bila na vrhuncu (jure)

Na sličice krenimo-->

Click to enlarge.
Večera, prvi dan: trebalo je biti nešto između pizze i musake, a zapravo je bila pašta carbonara s još kojekakvim dodacima

Click to enlarge.
Oprema u kabini na stolu

Click to enlarge.
Naš profesor, vjerojatno u pijanom stanju, objašnjava nastalu situaciju tojeste kakvoću domaćeg vina

Click to enlarge.
Starmen

Click to enlarge.
Malo lijepog krajobraza negdje blizu poluotoka Pelješca

Kao šećer na kraju putovanja, jednoj polovici Starmena je moralo biti loše u autobusu(vjerojatno od alkohola khm), tako da je bilo i malo mjestimičnog riganja, pa čak i slikavanja nepoželjnog iscijedka od strane rigača. Evo malo dobre spize, za one slabijeg želudca:
Click to enlarge.

E a kao šećer na šećeru na kraju kraja krajeva:
-> stali smo na autobusnoj stanici u Splitu, da se malo odmorimo, i pri izlasku iz busa ulazila je neka čudna žena koja je psovala sebi u bradu i nešto mrmljala, mi smo je samo čudno pogledali. S guštom smo pojeli sendvič, zapalili cigaretu, i radovali se soku koji nas je čekao u busu u kesi, zajedno s punom kutijom cigareta, baterijama za discman, keksima i žvakaćim gumama, na našem mjestu. Međutim te kese nije bilo:''jebemti mater krvavu'' i slične psovke su padale, žaleći pritom najviše za izgubljenom punom (neotvorenom!) kutijom cigareta...ah, joj! Prokleti bili lopovi! (zapravo mislim na onu ženu koja je između ostalog kupila prazne boce po autobusu). Hmda...


Drunken Sailor

Way, hay up she rises,
Way, hay, up she rises,
Way, hay, up she rises,
Earlye in the morning!

What will we do with the drunken sailor?
What will we do with the drunken sailor?
What will we do with the drunken sailor?
Earlye in the morning?

Put him in the scuppers with the hose pipe on him

Hoist him aboard with a running bowline

Put him in the brig until he's sober.

Make him turn to at shining bright work.

Other verses from The Book of Navy Songs
(If the verse is the same I did not repeat it)

Put him in a boat and row him over

Hoist him up to the topsail yardarm

Make him clean out all the spit-kids

That's what you do with a drunken sailor. Amen!


Suprajz! Ima još:
Click to enlarge.

I jedna zdravica na kraju! Živjeli!

Click to enlarge.

- 18:19 - Vaši Komentari (14) - Za Ispis - #

četvrtak, 19.04.2007.

Putovanje u nepoznato

''Brodovi su isti ka i ljudi
za svaku suzu daju suze dvi''


Click to enlarge.

Argh! Zovu se mornari za ukrcaj, argh, oni koji se usude ići u lov na blago kapetana Ćoske Ćosavog, ozloglašenog pijanca sa Jabuke. Idemo u potragu za blagom koje se nalazi u pički materinoj... I see the land, argh! -Smatra se da se to vrijedno blago sastoji od boce Jure, boce radenske i jedne antikne plastične čašice i ko prvi govno mrvi i ko pisne govno stisne. Blago čuva stari Metuzalemus sklon deklinaciji nepravilnih glagola čija se zagonetka mora riješiti.

All sailors on board!

Kada naši vrli umovi savladaju ovu zapreku u predaji se govori i o zlom matematičaru Dr. Uglešiću koji uskoči gol do pasa i počne mlatarati svojim preizraslim penisom, i baci na tragače za blagom čaroliju neriješive Gaussove matrice. Tu će pred nas biti stavljen izbor: 1. riješiti Gaussovu matricu, 2. odrezati mu kurac, 3. izmoliti 1000 litanija unazad.

Posljednja, ali ne i najlakša zagonetka će biti pitanje --> kako izdrkati jedan drugom bez pederluka? (drevna vještina - kama jučer-danas-sutra).
Da bi otvorili ulaz u odaju gdje blago počiva, morati ćemo žrtvovati 11 mladih retardiranih slijepih dječaka. Blago će u ruke moći uzeti samo onaj tko je nevin pijanac (tko se nikad u životu nije opio). E, to neznamo riješiti! I uzdravlje!

Click to enlarge.

U stvari, slijede 4 dana putovanja u neistražene dijelove našeg Jadrana, prošaranog s milijardu otočića,a na njima isto toliko ljudožderskih plemena imena Tbili i Mbapa; na ovom brodu zvanim ''Naše More'':

Click to enlarge.

Iskusni mornari govore o četverodnevnom tuširanju toksikološkim otpadom, jedenju pljesnivog tropeka za marendu i preskakanje svih drugih obroka; te svakodnevno bičevanje spolnih organa i čupkanje dlačica oko istih. Hmm...

...

Ne, stvarno, stvarno, za ozbiljno, kunem se, 100 %, majkemi, časna pionirska, dabogda me dica gađala vlastitim govnima ako lažem --> ukrcavamo se u Zadru na autobusnom kolodvoru u 10 i 45 ujutro i putujemo za Rijeku, te se tamo ukrcavamo na brod ''Naše More'' i 4 dana provodimo na Jadranu.

''Mi smo hrvatski mornari
Plavog mora sinovi
Gdje god plove naše lađe
Tu je barjak hrvatski!''

ps:ako kod kuće imate svijeću obavezno je upalite i na nju zapalite kutiju cigara da pobijete
što više pomoraca
ps1:poslije ovog usranog putovanja podnjeti ćemo iscrpan izvještaj o cijelom putovanju
Pozdrav od Starmena -> panksnotded!

- 00:56 - Vaši Komentari (11) - Za Ispis - #

nedjelja, 15.04.2007.

Here Today, Gone Tomorrow...

IN MEMORIAM - JOEY RAMONE
19. svibnja 1951. - 15. travnja 2001.


Click to enlarge.

''...Life's a gas, life's a gas, life's a gas, a gas, oh yeah-
-So don't be sad 'cause I'll be there, don't be sad at all...''

Na današnji dan prije 6 godina od raka limfnih žlijezda umro je Jeffry Ross Hyman, poznatiji kao Joey Ramone, neokrunjeni kralj punka, jedan od najpoznatijih rock 'n' roll likova - pjevač legendarne grupe Ramones.
''Kada smo počeli svirati, bilo je to zato jer su bendovi koje smo voljeli i rock 'n' roll kakav smo poznavali nestali. Svirali smo glazbu za sebe.'' - Ima li ispravnijeg razloga za osnivanje rock benda od ovoga? Nema - i zato su Ramonesi bili najiskreniji rock 'n' roll bend na svijetu, i poslije Beatlesa definitivno najutjecajniji.
Uronivši u rock 'n' roll koji su voljeli, a nisu ga znali svirati, nastala je najvažnija i najveća glazbena revolucija - punk, koja je svakom dala do znanja da može svirati i objavljivati albume bez nekog predznanja, naravno, ako voli rock 'n' roll kao što su ga voljeli Ramonesi.
Brzina, glasnoća, jednostavnost i ljubav prema glazbi bili su dovoljni da Ramonese vinu među velikane rocka i ožive rock 'n' roll u mrtvilu sedamdesetih. Dvadeset i jedan studijski i live album pokazuje da su uvijek bili jednostavan i iskren rock 'n' roll bend. Početna trilogija ''Ramones'', ''Leave Home'', ''Rocket to Russia'' snimljena je u samo 18 mjeseci, a album ''It's Alive'' proglašivan je najboljim live albumom u povijesti. Spajanjem nebrušene rock žestine i bubble-gum savršenih pop melodija stvarali su ne samo glazbu, nego i povijest, koja bi bez Ramonesa bila siromašnija za stotine i stotine bendova. I Bono iz U2 je rekako kako su U2 nastali zbog Ramonesa. Jedna od tri glavne inspiracije R.H.C.P.-a (osim Hendrixa i Sly Stonea), su Ramonesi. A to su samo jedni od mnogobrojnih primjera.
Joey Ramone je prilikom jednog svog intervjua rekao da je na njhovu prvom londonskom nastupu u backstage provalio neki ružni klinac koji je u Ramonesima vidio nove mesije. Taj klinac bio je John Lydon, godinu dana kasnije poznatiji kao Johnny Rotten iz Sex Pistolsa. Ostalo je povijest rock 'n' rolla.
Joey Ramone napravio je i jedan samostalni studijski album koji je objavljen posthumno - ''Don't Worry About Me''. - svojevrsna je Joeyeva oporuka, koju otvara obrada Louis Armstrongova - ''What a Wonderful World''. Joey Ramone je od uličnog gubitnika postao najprepoznatljiviji rock 'n' roll junak, a nakon smrti zasigurno njegov svetac zaštitnik.

Click to enlarge.

Zbogom Joey - ''I Remember You...''

- 14:27 - Vaši Komentari (31) - Za Ispis - #

subota, 14.04.2007.

Svastič(i)ne zgode

Click to enlarge.

Šetala se Svastika toga dana po kući, kao i svaki drugi, nije imala što raditi. Mama joj je dizala tlak, pa je namjerno odsječene nokte na nogama pobacala u mamin sladoled od borovnice i slatko/zlobno se nasmijala. Tata je čitao novine, a ona mu se prišuljala iza leđa i zapalila ih. ''Pa jesi ti normalna kujo glupa??'' - izdere se tata na nju i opali ju šakom u cicu (lijevu). Najednom se začuje iz dnevnog boravka: ''Khm-khm! -jebemti nokte proklete pravoslavne! Uvijek ista priča!''. Svastika se samo slatko nasmijala i izašla vani bez gaćica na teletabise.

Ispred kuće srela je starog susjeda koji je upravo doživljavao infarkt, ali kako je ona bila lijena čekala je da umre. Kad je napokon umrjeo, s pohotnim pogledom u očima skinula mu je stare popišane gaće nadajući se mrtvačkoj ukočenosti po pojedinim djelovima tijela. Ostala je duboko razočarana vidjevši da je pokojni susjed bio na pola puta promjene spola. Tada je otišla u najbližu igraonu i igrala se s joystickom od plejstejšna koji ima vibraciju. (...)

Kasnije u restoranu spore prehrane, jela je rižu na gradele i jaja od pijevca jer je ipak pazila na liniju. Poslije tog obroka išla je kući, i pjevušila neku masnu pjesmicu - tuga dolazi s juga - taman kad joj se lakopernatim korakom s juga prišuljao silovatelj crvenog brka i zelene brade nadaleko i naširoko poznat po svojim herojskim podvizima silovanja žene od 354 kile... Da skratimo priču - Svastika je te noći (nakon što je tati zapalila obrve dok je spavao), zaspala bolnog međunožja, ali ipak sretna i zadovolj(e)na pjevušeći Zvonka:''...jer sutra je novi daaaan...''!

Svastično vam bilo!

Pozdrav!

- 15:15 - Vaši Komentari (13) - Za Ispis - #

srijeda, 11.04.2007.

haiku :) :( :() :D 8) :> :I :B :X

kad smo se već uhvatili poezije pa ću onda i ja malo doprinjeti.danas sam odabrao haiku poeziju.nije mi se dalo davati imena pjesmama
pa sam im dao brojeve.no komenetirajte ili nemojte.boli me kurac.-evo i to je jedan haiku,heh!






1
sretni četruni pjevaju o toplom ljetu
ni sami neznaju da ih gladne oči
vrebaju
---------------------------------
2
dva nacista,jedan židov.pričaju.
rafal iz mp 44.
---------------------------------
3
mermelada i margarin-prijatelja dva
srčani udar
---------------------------------
4
kutija šibica na podu spava..a u kutiji
plače malo dijete i psuje nešto na arapskom
---------------------------------
5
plava rijeka,modro nebo a ona u kariranoj
košulji.sreća.
---------------------------------
6
dječica ispred škole.starac gleda.
drka.
---------------------------------
7
pala je bomba.netko vrišti.
ah pa to sam ja.
---------------------------------
8
beru ljudi šparoge a šparoge
boli kurac.priroda.
---------------------------------
9
pečena janjetina,hrskava koža,
kapula mlada,..punk!
---------------------------------
10
prelazi kolona staraca cestu,osmjeh
šofera,lom kostiju-ubojstvo iz nehaja.
----------------------------------
11
dobar dan.izvolite.dobar dan-ruke uvis-
daj kilo kruha.doviđenja.
----------------------------------
12
što ptičice lijepo pjevaju.da bar prekinu.
majku im jeben.
----------------------------------
13
tek je trava pokošena i sve miriše
nekako sam sretan.sjedim na groblju.
----------------------------------
14
par-nepar-bim-bum-bas;
tebe je red za mješanje malte.
----------------------------------
15
puno stablo šišaka.a gdje su prokleti
pinjoli nestali?
----------------------------------
16
dim od cigarete.rak pluča.smrt trlja ruke.
a što ti radiš?
----------------------------------
17
kaos,pakao,nebesa se ruše,poplave i vulkani,
cunami.koji je koeficjent na Manchester?
----------------------------------
18
nosi je torbu lijepu.šetao se gradom.
u torbi male lubanjice.dječije?
----------------------------------
19
berem cvjeće u proljeće.miriše.
e a tu se negdje pas posra.
----------------------------------
20
kemijska analiza.dokaz krucijalni.
ljudi su sjebani.
----------------------------------
21
mali krovovi se crvene.kučice su napuštene.
ko ih jebe.pošto kilo kumpira?
----------------------------------
22
jutarnja rosa.mali oblak.
atomski oblak.radijacija.
----------------------------------
23
drvoredi kestena.debela hladovina.
nemoj na Sunce dobit ćeš rak kože.
----------------------------------
24
puž puzi.mrav mili.poklani su u
Srebrenici civili.
----------------------------------
25
zvono zvoni.đaci bježe.nije to školsko zvono.
pojedini đaci u plamenu.

- 14:39 - Vaši Komentari (18) - Za Ispis - #

utorak, 10.04.2007.

Listen

Take the dice and just roll
While listening some rock&roll
Play that great familiar sound
And play it very very loud

Sometimes I felt like I wasn't awake
Like I was having a lifeake
I'm not giving up
Sometimes crappy I feel
Give me fake cards - just deal
'Cause that is my meal

I must treat her like a cloud
She's my only way out
I must sing to her loud
And I must be very proud

I don't know when
I'll start to try
To figure out how
To figure out why
I think that already came
And the answer is always the same...

- 00:07 - Vaši Komentari (9) - Za Ispis - #

nedjelja, 08.04.2007.

...

SRETAN USKRS I PUNO BOŽIJEG BLAGOSLOVA SVIM KRŠĆANIMA (I ONIMA KOJI ĆE TO TEK POSTATI)
NADALJE,SRETAN USKRS SVIM PRIJATELJIMA,BLOGERIMA I LJUDIMA KOJI SU POSJETILI OVAJ BLOG TE OBILJE MIRA I BOŽIJEG BLAGOSLOVA KOJI NEKA VAS SVE PRATI-ŽELE VAM ISKRENO I OD SRCA;--->
STARMEN

"Uskrsnu doista kako je rekao.Aleluja!"

- 12:04 - Vaši Komentari (12) - Za Ispis - #

srijeda, 04.04.2007.

Izdaja

pa kaže...


IZDAJA


Uz vedri osmjeh i šake pune rukovanja
Uz dobro društvo i dobro piće
Uz laganu šetnju, sunčano vrijeme, manje i veće probleme
Uz povjerenje, poštovanje i razumijevanje
Uz zaklinjanje, pomaganje i prijateljevanje
Uz priču i dobru glazbu-
Nikad, baš nikad neočekujem -Izdaju! ---->Tada bio sam,
kako da to opišem, beskrajno izdan i
u tom trenutku moj ojađeni um ugledao je zamislite
utjelovljenu IZDAJU! Bilo je to samo na jedan trenutak
ali mi se urezala u sjećanje do detalja koje sam vidio
u mislima vrlo jasne još danima poslije. Bila je to spodoba
vrlo visoka veća od svih koje poznam za glavu. Stajala je
pored mog "prijatelja" i držala mu lijevu ruku na ramenu
dok joj je na licu bio izdužen osmijeh i nepomičan kao u
pokojnika na posljednjem ispračaju. Lice toj spodobi bilo je
potpuno bezizražajno i nije odavalo druge emocije osim
paraliziranog osmijeha na usnama i strave koja je izvirala
iz očnih duplja i krvavih suza koje su joj padale preko lica.
Imala je Izdaja oči samo što nisu bile u glavi nego u desnoj
ruci. Oka si je oba iskopala da nemora gledati u oči onoga
koga je izdala.
Nosila je stari odrpan kaput sastavljen od izrezanih
komada odjeće. Svaka zakrpa prestavljala je svaku
pojedinu izdaju koja se desila u cijeloj
ljudskoj povijesti. Na najsvježijoj crvenoj
zakrpi pisalo je ime i moga izdajice. Primjetio
sam da za pasom čuva kesu Judinih
srebrenjaka kao znak raspoznavanja.. možda.
Dobro se sjećam samo još jednog detalja-
odurnog smrada kojeg je ta spodoba širila.
Smrad još nisam sprao sa sebe i mislim da
još dugo neću - bio je to smrad raspadnutog mesa i
prijateljstva mrtvog već duže vrijeme.

- 15:31 - Vaši Komentari (26) - Za Ispis - #

nedjelja, 01.04.2007.

Želimo znanje!

Ne ne... Ne radi se ovdje o nikakvom znanju, zapravo... Samo, neke činjenice u vezi ljudi koji nas čitaju bilo bi dobro znati... Mislim, u biti, vrlo jednostavno...
Pa bih vas molio da odgovorite na par jednostavnih pitanja:

1. S koje strane brišete guzicu poslije rastovara?

2. Ako brojite kalorije dok jedete, da li brojite i kalorije koje izbacite (rektalno)?

3. Na koji način mjerite temperaturu?

4. Gdje (na kojem mjestu u kući) šišate nokte na nogama?

5. Jeste li ikad probali staviti obje noge iza glave, prdnuti svom silom, te zapaliti plinovitu smjesu koja se pritom stvara (po mogućnosti gologuzi)?

Zar nije lakše nego ovako?
Click to enlarge.

Hvala unaprijed! Pozdrav!

P.S. Duje trenutno nema već nekoliko dana, i još nekoliko ga neće biti, zbog tehničkih problema (zabio je tehničku olovku u oko kolegi koji ga je naljutio); pa sam ja trenutno vaš urednik - Jure.

- 14:11 - Vaši Komentari (11) - Za Ispis - #