gespenster-divisionen

subota, 09.02.2013.

TAKO BJEŠE U TOJ DOMOVINI DAVNOJ

''Aahahhahah, koji kurac!'' – reče Marko. ''Bolje meso sam jeo u Japanu kad smo ono iscjepkali onog kurčevog kosokog i pijani se tukli za kurac. Majku mu jebem.''
David je lagano cjepkao vjevericu i ubacivao svako toliko po komad drva na vatru. Pucketala je vatra lagano, noć je padala, razum se mračio, a iz šume su odjekivali svakakvi čudnoživotinjski zvukovi od kojih su ih prolazili trnci. Tu na rubu šume bilo je poluugodno. Čak se ponekad u daljini začuje seksualni uzdah neke babe što im potjera malo krvi u kurce.
''Ksss ksss!'' – začulo se kad je David bacio vjevericu na gradele.


Uploaded with ImageShack.us

''Idem pišati'' – reče Marko. I ode prema šumi, u mrak, jer imao je sramežljivi mjehur, i nije mogao pišati dok je netko stajao u blizini. Osim kad je bio razvaljen od heroina. ''Mmmm heroin'' – pomisli on. Kad odjednom pored njega se stvori mršavi medvjed, skoči prema njemu otvorenih ustiju. Marko se u zadnji čas izmakne, a dragi medo škljocne zubima par centimetara od Markovog kurca. Marko je u zadnji čas uspio obrisati med što mu je kapao iz glavića, pa je shvatio da je sigurno to ono što je medu privuklo. ''Morat ću prestati s heroinom, od njega uvijek pišam med'' – pomisli Marko dok je vadio minu za minobacač iz džepa. Stajali su tako neko vrijeme i gledali se, on i medo. David je sjedio kraj vatre i bio skoncentriran na vjevericu, pa nije primjetio ništa neobično.
Tada se Marko zatrči, znajući da će medo krenuti za njim. U prvih par koraka Marko je uspio u glavi matematički izračunati putanju projektila kad ga baci u zrak da padne točno na mjesto gdje će ubiti medu, a njega poštedjeti. Nakon još slijedećih par koraka Marko baci granatu ispred sebe visoko u zrak. Međutim, bio je mrak i to mu je malo sjebalo percepiju. Nije vidio kamen ispred sebe. Pao je preko kamena, a mina je eksplodirala BUUUUUMMM MOTHERFUCKER!!! par centimetara od glave, ostavljajući za sobom komade slasnog obroka za medu. Jedan geler je odletio direkt u Davidovo srce dok je on drkao oko vjeverice. Poteče zlatna krv iz Davidovih prsiju, a medo se zadovoljno odgega do Marka i reče: ''E super, i vjevericu dobih za desert! Allah je velik!''
Ali medina sreća bila je kratkog vijeka. Naime, u narednih par sekundi nastupio je smak svijeta i ničeg živog više nije ostalo na svijetu ni na planetu Kolobu ni blizu njega.

- 20:05 - Vaši Komentari (7) - Za Ispis - #