gespenster-divisionen

subota, 14.04.2007.

Svastič(i)ne zgode

Click to enlarge.

Šetala se Svastika toga dana po kući, kao i svaki drugi, nije imala što raditi. Mama joj je dizala tlak, pa je namjerno odsječene nokte na nogama pobacala u mamin sladoled od borovnice i slatko/zlobno se nasmijala. Tata je čitao novine, a ona mu se prišuljala iza leđa i zapalila ih. ''Pa jesi ti normalna kujo glupa??'' - izdere se tata na nju i opali ju šakom u cicu (lijevu). Najednom se začuje iz dnevnog boravka: ''Khm-khm! -jebemti nokte proklete pravoslavne! Uvijek ista priča!''. Svastika se samo slatko nasmijala i izašla vani bez gaćica na teletabise.

Ispred kuće srela je starog susjeda koji je upravo doživljavao infarkt, ali kako je ona bila lijena čekala je da umre. Kad je napokon umrjeo, s pohotnim pogledom u očima skinula mu je stare popišane gaće nadajući se mrtvačkoj ukočenosti po pojedinim djelovima tijela. Ostala je duboko razočarana vidjevši da je pokojni susjed bio na pola puta promjene spola. Tada je otišla u najbližu igraonu i igrala se s joystickom od plejstejšna koji ima vibraciju. (...)

Kasnije u restoranu spore prehrane, jela je rižu na gradele i jaja od pijevca jer je ipak pazila na liniju. Poslije tog obroka išla je kući, i pjevušila neku masnu pjesmicu - tuga dolazi s juga - taman kad joj se lakopernatim korakom s juga prišuljao silovatelj crvenog brka i zelene brade nadaleko i naširoko poznat po svojim herojskim podvizima silovanja žene od 354 kile... Da skratimo priču - Svastika je te noći (nakon što je tati zapalila obrve dok je spavao), zaspala bolnog međunožja, ali ipak sretna i zadovolj(e)na pjevušeći Zvonka:''...jer sutra je novi daaaan...''!

Svastično vam bilo!

Pozdrav!

- 15:15 - Vaši Komentari (13) - Za Ispis - #