Farma(ceut)

četvrtak, 28.02.2008.

And Now Something Completely Different...Sirena Huang

Nikako se ne mogu načuditi ovoj mladoj dami i njenom perfomansu... A ima samo 11 godina

Sirena Huang

28.02.2008. u 20:39 • 3 KomentaraPrint#

Danas sam u jednom drustvu čuo zanimljivu teoriju.
Da Celebrity Big Brother traje kraće zato jer imaju veće ''celebritye'' a te prave zvijezde nemaju po tri mjeseca vremena da budu u showu.
Slatko se nasmijah pa ih upitah da li je to njihov konačan odgovor? Pa su rekli da nisu sigurni. Pa sam im predložio da bolje razmisle pa smo se složili da je ipak problem u nečem drugome :)

''Za sada sam dobro, a jedva čekam da izađem iz bolnice kako bih mogao podići tužbu protiv Aleksandre te joj uzeti onih 500 tisuća kuna koje će možda osvojiti u Farmi". - izjavio je sudionik prometne nesreće u kojem je i Aleksandra G. sudjelovala. Tvrdila je da ona nije kriva, a njega su iživcirali novinski napisi da je on kriv. A službeno izvješće kaže da je ipak Aleksandra G. kriva. A on je uvjeren da ce ona pobijediti pa ce joj uzeti 500 000 kn.
Eh kad bi se mogla dobivati takva odšteta za saobraćajke, skakao bih pod auto svaki dan.

Imao sam jednog prijatelja koji je imao Renault 4. Nije mu se radilo pa je smislio način zarade. Stajao je na rubu jedne ulice sa svojom starom kramom znajući da ga onaj koji dolazi prema njemu sa sigurnošću neće vidjeti i da će se zaletiti na njega. Naravno, svi su birali da ne zovu policiju i plaćali njemu na ruke. Izdržao je tako 3-4 mjeseca ali je onda shvatio da ima problema sa zdravljem od naglih trzanja pa je odustao. Mislim da je sad u mirovini, bavi se nekim drugim poslovima. ''Mirovinskim''.

28.02.2008. u 19:22 • 0 KomentaraPrint#

srijeda, 27.02.2008.

Neno P i početak

Evo čak i Neno Pavinčić ulazi u Farmu!! Jedino sto je ostalo od njega ovih posljednjih godina bila je slika u nekom kutku Knjazovih Koledžica po svijetu, stoga je on bio i ostao The Celebrity :)

Sad kako vidim ipak ne pocinje u ponedjeljak 3. nego se jos ne zna. Iscekivanju nikad kraja...

27.02.2008. u 19:17 • 3 KomentaraPrint#

ponedjeljak, 25.02.2008.

Kuća

''Da se kao u 'stara dobra' vremena ne bi trošilo drva za njihovo grijanje, služavka i sluga grijat će se zahvaljujući toplini tijela domaćih životinja unutar zajedničkog skučenog prostora.'' - eheh, postaje sve zanimljivije.
Također vidim da će imati i Kovačnicu, bit će zanimljivih lupetanja tamo.
A kuća je sama po sebi ''predivna'', a i ostalo je jos samo tjedan dana koliko čujem do početka.
Nadam se da će Nova do tada riješiti probleme sa kašnjenjem tona koji joj se sve češće i češće dešavaju. Mia kao voditeljica mi se sviđa ali za Dreleta nisam baš siguran no... Slađa još nije potvrđena. Hm hm

25.02.2008. u 19:58 • 0 KomentaraPrint#

srijeda, 20.02.2008.

Big Brother VS Farma

Nema sumnje da je prva sezona Big Brothera bila gledana, zanimljiva i kvalitetna zajedno s kvalitetnim timom. No, svakom sezonom dalje to je padalo u vodu,a Nova TV se pokušala boriti loše isproduciranim Survivorom i Barom u kojem je jedina zapamcena scena bila onaj loše snimljeni seks u wc-u.
No, vremena se mijenjaju pa je i očito Novoj došlo do pameti da se reality showovi ne mogu smuljati poput naprimjer očajnog KT2 Pravda na zadatku. Mislim WTF? Kakvo je to uopce ime. Nadam se, a i ocekujem da ce Farma biti dobro isproducirana, za zanimljivost sadržaja uopće ne sumnjam, sa ''celebrityima'' koji ce sudjelovati. No ne znam zasto se sad RTL ide gurati sa Celebrity BB-om koji ce trajati tri tjedna.
Ne znam sto ce oni novoga moci ponuditi osim da su celebrity kandidati unutra. A i opet nakon par mjeseci ce htjeti zapoceti i vjerujem petu sezonu.
Sve u svemu, mi kao gledatelji smo na dobiti jer je sada nadam se svima došlo do glave da je kvaliteta bitna kod sadržaja emisija. Vrijeme je i da Hrvatska produkcija krene u kvalitetnijem smjeru.

A sto se tice Dvine Meler, nahvalih je , no danas sam cuo komentar za njenu knjigu kao da je pisana o Špici ali Špici u zemljama trećeg svijeta. Još uvijek nisam pročitao, a možda i neću. Pričekati cu da me iznenadi sa pametnim ili glupim komentarima u Farmi

20.02.2008. u 21:06 • 1 KomentaraPrint#

utorak, 19.02.2008.

Splićanka

“Na školjci ližem dupli king. Naravno, tu je i križaljka. Zato ću, ako odem na ‘Farmu’, uzeti stolicu i na njoj napraviti rupu, uzeti kanistar vode i lončić za održavanje higijene”, veli Nataša
He he, ona na wc-u liže dupli king i riješava križaljku. Ili jako brzo riješava križaljku i brzo liže sladoled ili puno kenja. Nešto od tog dvoje mora biti. Takoder se čudi koliko je truda potrebno uložiti da bi se podojila krava. Ovo postaje sve bolje i bolje, a nas Stipe se sve češće spominje.
Ne sumnjam da će biti zanimljivo. Zanima me kako ce se Dvina nositi sa svima njima.
I još jedna legendarna: ''Opet, ne vjerujem da će se tamo živjeti samo na koprivi. Šamponom od koprive inače perem kosu, pa ću valjda nešto smisliti. Uvijek mi je mater govorila: ‘Ćerce, peri kosu koprivom’. A znam i kako oprati zube bez paste i četkice. Nekad su ljudi prste umakali u pepel i trljali zube. I svi su imali zdrave zube“, nada se Splićanka.''
Nema šta, bit će pregršt greatest shita...

19.02.2008. u 20:44 • 0 KomentaraPrint#

ponedjeljak, 18.02.2008.

Balkoni

Sjedili smo neki dan u Birtiji na pivi. Pošto bijah okrenut leđima prema ulazu nisam primjetio nove ljude koji su ulazili. Usred rasprave o Kosovu uletio je konobar sa pitanjem:'' Jesi vidio kakve ova mala balkone ima?''.
''Jesam ''- rekoh mu jer mi nista nije bilo pametno.
Okrenuo sam se prema starijem bratu i upitao ga:
''Buraz, šta su to balkoni?''
''Sise, idiote '' – odgovorio je.
To je bio dobar osjećaj, potvrda da sam još mlad, pa tko ne zna što su balkoni.
Bacio sam pogled na ''balkone'' i imao što i vidjeti. Da sam prvo vidio, a ne pitao ne bi se zbrukao. Otisao sam do šanka i rekao konobaru da tek sad znam što su ''balkoni''.
''Ajoj stari moj..'' – poceo se glasno smijati i okrenuo se prema ekipi sa šanka.
''Jeste čuli da ovaj ne zna šta su balkoni?''
''Ajme , pa to samo gejevi ne znaju'' – komentirali su šankeri.
Povukoh se natrag u svoj separe dok su se ostali ismijavali. Nakon pet minuta , jedan po jedan je počeo dolaziti do mog separea jer je od tamo bio najbolji pogled.
Sjeli su i provirivali, jedan po jedan, sa sjetom u očima jer su znali da su prestari za nju, ali jop uvijek su se smijali mojoj naivnosti i ne poznavanju osnovnih pojmova.
Kad su se nagledali otišao sam do nje. Krenuli smo zajedno van a njima sam dobacio komentar da na mladima svijet ostaje. Nasmij prvo društvo pa onda sebe zadovolji pomislih ponosno.
Mislim da se takve stvari Slađi češće dešavaju no ne vjerujem da je ona diskretna kao dotična. Stipe Drviš joj je vrijedniji od 500 000 kn!! Vjerujem da su Ševa i Jajan plakali čim su čuli tu informaciju. Neki tamo Stipe Drviš da njima otima curu. Ako uđe u Farmu, vjerujem da je se Stipe neće tako lako riješiti osim možda da joj pokaže svoje boks umijeće.



18.02.2008. u 18:32 • 0 KomentaraPrint#

Yo

Mislim si da li je književnost postala moderna u Hrvatskoj? Za Cosmo pišu i to su samo od nekih Vlado Bulić, Igor Kokoruš, Simo Mraović, Zrinka Pavlić, Milana Vuković-Runjić ... A u Farmu ulaze čak dvije koje su napisale neke knjige a jedna od njih je i Yo. Naslov romana '' Glamur'', a vidim po njenim intervjuima da se radi o jet setu i inim glupostima. Zajedničke osobine s glavnim likom su joj te da obje vole cipele. Mene zanima tko to čita i da li postoji osoba kojoj je ta knjiga dobra.
I sada bi još pisala dnevnik tokom boravka u Farmi.
''Dragi dnevniče, danas sam pomuzla kravu i čudim se kako joj se nisu svidjele moje cipele. Dragi dnevniče, danas sam zapalila vatru šibicama, ja sam mislila da vatra nastaje sama od sebe.''
No, tržište zahtjeva takvo štivo pa stoga takvo štivo mora i postojati. Poput nove nakladnice Tihane Korać koja je sa prevoditeljicom Sandrom Žamijan osnovala nakladu Crno bijelo i objavila chick lit roman Marian Keyes.
No, što je tu je. I Dostojevski je pisao Zločin i kaznu za novac i preko kolumni pa je to što je. Razvijaju se mediji, razvijaju se i stilovi. Nekom se više, a nekom manje sviđaju. Pravo na izbor, ne težimo li tome? Opet se nadam da ce se Yo pokazati pametnijom u Farmi, i da će imati ''par mudrih''.

18.02.2008. u 18:30 • 0 KomentaraPrint#

nedjelja, 17.02.2008.

Poziv na bojkot programa Nove TV

Sjetih se još davnih dana kada sam bio u prvoj ozbiljnoj vezi. Potencijalni punac i punica su imali drugu kuću u Galovcu, pokraj birtije Kod Seljaka gdje je specijalitet bila dlakava konobarica s brkovima. Nakon par pivi, nikome više nisu smetale njene dlake i svi su režali kao napaljeni morževi na nju. Neki s više, neki s manje uspjeha. No, pustimo to.
Kako su punac i punica imali to malo imanje, i mene su tjerali da dolazim tamo raditi. Morao sam brati lješnjake što inače meni, koji se ponekad smatram intelektualcem, nije bilo naročito lagano. Prvenstveno jer su berbe bile vikendima a ja sam pio u noći vikenda.
Pod održavanjem tog imanja spadalo je i hranjenje glupih pura s kojima sam ponekad smislenije razgovarao nego s nekim svojim prijateljima, branje raznog voća i povrća, košenje trave (koje su vrlo često meni povjeravali).
Jednog tmurnog i nadasve tužnog dana zvali su me da im dođem pomoći u klanju pilića.
-Draga gospođo, ali ja Vam grizem nokte jer sam nespretan sa škaricama, što će tek biti ako se primim noža? – upitah bivšu potencijalnu punicu.
- Ne brini se ti ništa, ti ćeš raditi okolne stvari a ja ću biti krvnik. – odgovorila mi je kao da sam ju tražio da komentira moju vezu s njenom kćeri.
Uglavnom, pojavio sam se prvo Kod Seljaka na piće protiv straha pa se uputih prema imanju. Punica je stajala nasred dvorišta za stolom na kojem je stajala sjekira krvava još od zadnje seanse. Pure su se bunile kako bi ministarstvo poljoprivede trebalo dati veće donacije seljacima tako da one napokon mogu jesti koliko žele. Kokoši su stajale u svom toru, ne buneći se u očekivanju svoje egzekucije. Saznale su smisao svog života i veselile se što će im duh nastaviti živjeti u našem tijelu kroz probavu. Već im je bilo dosta nešenja jaja.
Punica je bila vesela i otkrivala neke čudne osjećaje u sebi kada bi klala piliće, odnosno kokoši. Tražila je da izvadim kokoš iz tora i da joj donesem na stol. Krenuo sam, no uplašio sam se da bi kokoš mogla odletjeti pa sam odustao, padajući u puničinim očima kao zet. Kladim se da je već onda znala da od te naše veze neće biti ništa.
Uzela je kokoš i stavila ju na stol. Primila sjekiru i odsjekla joj vrat. Nakon toga bi ih stavila u nešto kao kantu koju je držala pokraj stola. Kada je treća kokoš došla na red, odsjekla joj je vrat i stavila u kantu ali glupa kokoš, ne mireći se sa sudbinom je počela trčati prema meni. Bez glave. Obezglavljena kokoš. Nije potrebno naglašavati da sam bježao od nje kao Carl Lewis, a ostatak obitelji umirao od smijeha proglašavajući me gradskim dečkom.
To sada očekuje naše drage celebritye na Farmi na Novoj TV. Baš me zanima da li će biti nekoga hrabroga poput mene. Volio bih da se mogu poistovjetiti s nekim. A udruge za zaštitu životinja se bune. Nemam ništa protiv njih, ali nije mi baš najjasnije čemu se tu ima buniti. To je tipična procedura koja se odvija svugdje i cijelo vrijeme. Moramo jesti.
Tajland je jedno vrijeme na svojoj televiziji prenosio egzekucije ljudi u zatvorima, da bi klinci vidjeli kojim životnim putem ne treba poći. To je bilo vrijedno bojkota, za razliku od Farme koja će ići na Novoj TV. Drago mi je što ću biti s druge strane TV da pokazivanje svoje nespretnosti sačuvam od javnosti.
Da zaključim, Farmu bojkotirati neću, dapače mislim da ću se dobro zabaviti gledajući je.

17.02.2008. u 13:02 • 1 KomentaraPrint#

Dvina i Stefany

Volim Kineske poslovice, najdraže su mi Konfucijeve i Lao Tseove mudrosti. No, ni oni nisu uvijek u pravu. Stari Kinezi imali su dosta poslovica o ženama a izdvojiti ću dvije.
Kad ti žena govori, smij se i ne slušaj je i Lijepa žena u kući neprijateljica je svih ružnih. Mislim da ove dvije u slučaju Dvine Meler ne stoje. Dapače, mislim da Dvina Meler ima puno toga za reći, a da iza sebe ne vuče zavidnost drugih žena. Ili kako bi to poetski rekli žene naviknute da misle su žene na koje se obično ne misli.
Kada bih uspio biti monogaman bio bih u potrazi za ženom poput Dvine Meler. Takav avanturistički duh nije baš lako naći u svih. Naravno, mnoge briju da bi se upuštale u takvo nešto, no rijetko koja se potrudi da si tako organizira život. Ne poznajem ju , nit sam pročitao njenu knjigu (ali hoću uskoro), no čini mi se kao zanimljiva i pametna osoba.

S druge strane, za Stefany Hohnjec, koja sa Dvinom dijeli to što su obje imale titulu Miss Sporta, bih se usudio reći da vrijede poslovice starih Kineza. Ili kako je Balzac rekao ''Arhitekti svoje greške pokrivaju mermerom, doktori zemljom (prah prahu, pepeo pepelu), a žene dekolteom''. Stefany je prije bio potreban dekolte između kojega je bila pukotina veličine Sueskog kanala, da bi joj ga doktor smanjio na Panamski kanal. Žalosno je, što se moja percepcija Stefany (vjerujem i većine ljudi), svodi na njene grudi. Mislim da je Stefany samo tijelo koje nosi te njene prijateljice. Nažalost, nije se do sada iskazala ničim pametnijim, pa će zanimljivo biti vidjeti kako će se snalaziti na Farmi. Uvjeren sam da će se pokazati jednom od boljih žena i da je slijedeća titula Miss Seoske žene njena, ako ne prava, onda bi barem bilo u redu da joj uruče počasnu. Nema joj bolje prilike od Farme da pokaže da je njena glava gazda, a ne sise. Pošto ne bi bilo u redu od mene da sudim sise po boji kose njene gazdarice, pokuštai ću se suzdržati od daljnjih komentara Stefany, do trenutka kad ju vidim na Farmi.

17.02.2008. u 13:02 • 0 KomentaraPrint#

Sljedeći mjesec >>

  veljača, 2008 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29    


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

baljezganja o svemu i svačemu, ponajviše o Farmerima