Farma(ceut)

nedjelja, 17.02.2008.

Dvina i Stefany

Volim Kineske poslovice, najdraže su mi Konfucijeve i Lao Tseove mudrosti. No, ni oni nisu uvijek u pravu. Stari Kinezi imali su dosta poslovica o ženama a izdvojiti ću dvije.
Kad ti žena govori, smij se i ne slušaj je i Lijepa žena u kući neprijateljica je svih ružnih. Mislim da ove dvije u slučaju Dvine Meler ne stoje. Dapače, mislim da Dvina Meler ima puno toga za reći, a da iza sebe ne vuče zavidnost drugih žena. Ili kako bi to poetski rekli žene naviknute da misle su žene na koje se obično ne misli.
Kada bih uspio biti monogaman bio bih u potrazi za ženom poput Dvine Meler. Takav avanturistički duh nije baš lako naći u svih. Naravno, mnoge briju da bi se upuštale u takvo nešto, no rijetko koja se potrudi da si tako organizira život. Ne poznajem ju , nit sam pročitao njenu knjigu (ali hoću uskoro), no čini mi se kao zanimljiva i pametna osoba.

S druge strane, za Stefany Hohnjec, koja sa Dvinom dijeli to što su obje imale titulu Miss Sporta, bih se usudio reći da vrijede poslovice starih Kineza. Ili kako je Balzac rekao ''Arhitekti svoje greške pokrivaju mermerom, doktori zemljom (prah prahu, pepeo pepelu), a žene dekolteom''. Stefany je prije bio potreban dekolte između kojega je bila pukotina veličine Sueskog kanala, da bi joj ga doktor smanjio na Panamski kanal. Žalosno je, što se moja percepcija Stefany (vjerujem i većine ljudi), svodi na njene grudi. Mislim da je Stefany samo tijelo koje nosi te njene prijateljice. Nažalost, nije se do sada iskazala ničim pametnijim, pa će zanimljivo biti vidjeti kako će se snalaziti na Farmi. Uvjeren sam da će se pokazati jednom od boljih žena i da je slijedeća titula Miss Seoske žene njena, ako ne prava, onda bi barem bilo u redu da joj uruče počasnu. Nema joj bolje prilike od Farme da pokaže da je njena glava gazda, a ne sise. Pošto ne bi bilo u redu od mene da sudim sise po boji kose njene gazdarice, pokuštai ću se suzdržati od daljnjih komentara Stefany, do trenutka kad ju vidim na Farmi.

17.02.2008. u 13:02 • 0 KomentaraPrint#

<< Arhiva >>

  veljača, 2008 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29    


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

baljezganja o svemu i svačemu, ponajviše o Farmerima