Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/funksters

Marketing

Big Brother VS Farma

Nema sumnje da je prva sezona Big Brothera bila gledana, zanimljiva i kvalitetna zajedno s kvalitetnim timom. No, svakom sezonom dalje to je padalo u vodu,a Nova TV se pokušala boriti loše isproduciranim Survivorom i Barom u kojem je jedina zapamcena scena bila onaj loše snimljeni seks u wc-u.
No, vremena se mijenjaju pa je i očito Novoj došlo do pameti da se reality showovi ne mogu smuljati poput naprimjer očajnog KT2 Pravda na zadatku. Mislim WTF? Kakvo je to uopce ime. Nadam se, a i ocekujem da ce Farma biti dobro isproducirana, za zanimljivost sadržaja uopće ne sumnjam, sa ''celebrityima'' koji ce sudjelovati. No ne znam zasto se sad RTL ide gurati sa Celebrity BB-om koji ce trajati tri tjedna.
Ne znam sto ce oni novoga moci ponuditi osim da su celebrity kandidati unutra. A i opet nakon par mjeseci ce htjeti zapoceti i vjerujem petu sezonu.
Sve u svemu, mi kao gledatelji smo na dobiti jer je sada nadam se svima došlo do glave da je kvaliteta bitna kod sadržaja emisija. Vrijeme je i da Hrvatska produkcija krene u kvalitetnijem smjeru.

A sto se tice Dvine Meler, nahvalih je , no danas sam cuo komentar za njenu knjigu kao da je pisana o Špici ali Špici u zemljama trećeg svijeta. Još uvijek nisam pročitao, a možda i neću. Pričekati cu da me iznenadi sa pametnim ili glupim komentarima u Farmi


Post je objavljen 20.02.2008. u 21:06 sati.