i did it -- i finally did it

13 ožujak 2014

znam da nisam dugo pisala al bolje i da radim nego da samo pisem a nema promjene...
uglavnom .. trenutno sam na 81,8 kg i super sam si sretna zbog toga.. bliznji su poceli primjecivati razlike pomalo..
sto se tice vjezbanja.. vec sam 2 mj u teretani minimalno 4x tjedno.. odradim cardio 20 min za zagrijavanje i onda gornji/donji dio tijela ovisno o danu..i za kraj jos cardia... sto se tice dana 3 on je samo cisti cardio.. najcesce traka sa nagibom na nekih 60 min..

jucer sam krenula sa novim otkricem koji se zove fitness blender.. imam njihov pocetnicki program pa sad pokusavam to raditi ujutro jer masovno izbjegavam raditi ledja i trbuh.. cak vise trbuh nego ledja.. i bas zato sutra ujutro imam cijelo vrijeme abs..heheeh al sta ces mora se..

a sad prelazim na app bez kojih ovo ne bi moglo se postici.. prva je jefit.. u njoj sam si napravila rutine vjezbanja po misicnim skupinama.. i bas je super.. ne moram razmisljati sta cu napraviti i koliko puta.. koliko sam zadnji put dizala i sl.. sve tamo lijepo pise :D
druga je myfitnesspal... u koju unosim sto sam jela.. super je sto ima i hrvatske proizvode i jela pa je lakse voditi..
i treca je whatsapp... jer moj sustav potpore se temelji na njemu.. stalno stavljam slike vaganja i sl.. prijatelji mi pomazu puno na nacin da me odgovaraju od hrane.. trpe moje jadanje i sl :D i to je to.. udarila sam sa oba kuta i vrijeme je da konacno do ljeta imam 70ak kg.. ako nastavim gubti po 2 kg mislim da cu tu negdje i doci..

eto toliko od mene za sada.. uzivajte mi u ovih 100 dana do ljeta.. mah mah i ljubim vas

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.