život

26 ožujak 2010

..eto mene ...jako dugo izvan bloga, izvan svog , kako sam ja to nazivala kutkA....i falilo mi je to, da znate da je....
Falilo mi je zato jer nisam divanila po svom, i onako kako samo ja to umijem dok stavim svoje misli na papir, u ovom slučaju dok to pretipkam iz glave na žice.. :).pa da može masa pročitat ako im je fora!
dakle, svašta se tu desilo od zadnjih pisanja..., u mom životu dakako, sad kad sam išla čitati svoj, toliko do prijatelja čuvani blog, onda si mislim zaista je dobar...dobro je napisan, JEDNOSTAVNO NE ZNAM ZAŠTO JE NEOTKRIVEN!!! :)
hahahah.... šalim se, uveseljava me nešto što sam o sebi zabilježila u nekoj bližoj ili daljoj povijesti, gledam jesam li se promijenila, jesam li bolja osoba, jesu li moja razmatranja realna....!!!
dakle, eto ja od svog zadnjeg posta ili šta to već jest živim s GOSPODINOM BITNIM i mada je to tada bilo suprotno svim mojim stajalištima, pristala sam na suživot bez obzira što nismo u braku.
Moj stav o nekom suživotu s tipom, s kojim planiraš neku budućnost vrlo je jasan. jednostavno smatram da se to ne treba dogoditi :) ZAŠTO?
Zato jer, mislim da ne treba ništa testirati...ili jeste jedno za drugo ili niste i sad sve ovisi o tome želite li se vjenačati ili ne.... Ako se ne želite, onda ovaj blog, ova priča, ovo stajalište nije za vas, ovo je samo za one koji misle u brak s nekim...prosto rečeno.
dakle, stali smo kod tog da sam ja napravila presedan u mojim odlukama.... i počela živjeti s GOSPODINOM BITNIM..
zašto?
samo zato jer su bile takve okolnosti da je on moro solo u podstanare, ja solo u svom stanu čija se rata kredita jeseni 2009.povećala za 25%, dakle on je mogo nekom drugom davati lovu za stan , ja uzet cimericu ili se jednostavno iseliti iz grada di smo oboje bili, jer ja solo ne bih mogla plaćat i kredit i režije, i tako sam Vam ja odlučila, ajde, mozda ipak nisu svi oko mene ludi ako misle da bih trebali zivjet skupa....
i još nešta, sviđa mi se to , jer očigledno je da samo još spremna prihvatiti tuđa mišljenja ...

pa sam tako prihvatila i suživot s tipom, s kojim prvim ne bih zivjela, zato jer sam ga onoliko dugo muvala..... :)...:)))))

eto to je jedna velika , ustvari najveća novost....
druga je da se ostvario jedan od mojih većih snova postala sam stručni novinarski suradnik za pojedinu vrstu financija... dakle, ja pišem!!!! :)
vau!!!
to je sad bilo šturo o meni, mislim da je to do sad najviše o meni...
neću više pisat o sebi..ja sam tu da ispraznim svoja razmišljanja, da se opustim....
tu iznosim i sta mislim i sta ne mislim...obožavam pisati!!!!
uh!
htjela sam već par puta pisati, imala sam super ideje, super fantazije, ali nisam htjela da GOSPODIN BITNI sazna za ovaj blog... jer bili su izljevi kad sam bila ljuta na njega( to je ono dok sam ga muvala) :)...... a, sad sam skontala da ako ovo pišem, on svejedno ne može vidjet moj naziv bloga....
halo, pa tu svašta piše, ni blogeri me ne čitaju ili zbog toga jer sam dosadna ili zbog toga jer sam subjektivna...uglavnom di ću onda dat da me čita nekome ko me planira zaprositi ((tako je rekao)) . :-) ... zezam se u vezi ovog zaprositi :)
idem sad, previše rečeno..što je suprotno nazivu mog bloga :)!!!!!! ..ne daj Bože da on pročita..... :Pmah

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.