Joj ne

20 listopad 2012

sanjala sam da me zove sestra i pricamo ,pricamo . Ona u autu ja u krevetu . I samo odjedamput cujem pet puta JOJ Ne , Joj Ne , Joj Ne ,JOJ Ne ,Joj Ne. poslje toga se čulo krcanje auta u nešto , lomljenje lima ...

Evo me nazad , još nisam umrla

evo uhvatila sam sebe da se budim nocu i da ne znam gdje sam . Pocnem histerizirat i cekam da se netko probudi da mi kaze gdje sam . Iako ni po danu vise ne pamtim koji dan, sat, doba ,...Pocela sam se lagano opustat otkad ne pisem sve na papire.
Zadnje sam sanjala ženu , svoju ženu da me uhvatila iza zastora u pozorištu i počela lupati oklagijom po glavi , probudila sam se presrecna jer sam bila sretna sto je opet tu . Poslje toga sam sanjala da je stigla kod mene u Zg i ja sam bila toliko drogirana da ju uopšte nisam skontala. Cijeli dan nakon tog sna sam ja vračala film dali je ona stvarno bila kod mene? Nisam mogla realizirat dali je san ili java . Poslje toga sanjala sam Juditu moju frendicu da ce se ljubiti , tj. da ce ju netko naglo poljubiti i ona ce to prekinuti e sad ovisi o njoj dali ce se to ostvariti . Prvo dali joj se svidjelo jer po izrazu lica bilo je ne ocekivano i zbunjeno . Ako je netko do kraja mjeseca iznenada poljubi sama odlucuje dali ce to potrajati ili ostaje na iznenadnom!

A sto se tice mene nista nova nista nova ... do slusanja , čitanja i pisanja !

evo mene evo mene ...ovdje sam!

01 listopad 2012

Pozdrav ljudi ... evo ovo lito sam uglavno spavala po 3-4 sata i svi koji su spavali u mom krevetu rekli su da ih je strah ...jer skačem ko luda u snu i vićem . Što je žalosno ja se ujutro nicega ne sjećam ... To je sve od poslovnog stresa !
A sad malo selidbe s juga na sjever i onda malo na istok i zapad .... Uglavno idem na zasluženi odmor barem 7 dana ...
Bili smo u Sloveniji na groblju položit cvice, upoznat Bojanine roditelje a posli smo odlipili i zabavili se ja sam nastavila za Zagreb oni su ostali par dana i vratili se za Novi Sad. Sad se opet za 4 dana spremam u Novi Sad i jedva čekam vidjet sve ...malo mi fale.
Da ne mlijem evo jedna meni draga blogerica koja me uveselila svojim tekstom ovo ljeto : http://moja-baba.blogspot.com/

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.